تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه زهرا (ع):خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرار داد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871294275




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تشکیل کمیته‌هایی برای تبادل نظر با شرکای اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی -


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
تشکیل کمیته‌هایی برای تبادل نظر با شرکای اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی

تامین اجتماعی


شناسهٔ خبر: 2451767 دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۵
جامعه > رفاه و آسیب های اجتماعی

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی از تشکیل کمیته‌هایی برای تبادل نظر با شرکای اجتماعی این سازمان خبر داد و گفت: در این کمیته‌ها بخشنامه‌های صادره از سوی تأمین اجتماعی بررسی می شود. به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر منصور اعتصامی در نشست تشکل‌ها و نهادهای کارفرمایی با معاونت فنی و درآمد سازمان تأمین اجتماعی افزود: نقد و بررسی قانون تأمین اجتماعی و اساسنامه این سازمان از دیگر مواردی است که در دستور کار کمیته‌ها قرار دارد و دیدگاه‌ها و نظرات شرکای اجتماعی در این رابطه اخذ می‌شود.اعتصامی از تدوین سند عملیاتی سازمان تأمین اجتماعی در رابطه با اقتصاد مقاومتی خبر داد و گفت: این سند به زودی ابلاغ می‌شود و بعد از ابلاغ نیز برای دریافت نظرات و دیدگاههای شرکای اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی جلسات کارشناسی برگزار می‌کنیم.وی با بیان اینکه معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی در راستای گفتمان سازی در رابطه با اقتصاد مقاومتی تلاش می‌کند، افزود: در این رابطه تا کنون دو جلسه برگزار کرده ایم و جلسه سوم نیز طی روزهای آینده برگزار می‌شود و ما برای گفتمان سازی در رابطه با اقتصاد مقاومتی فعالیت می‌کنیم.معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی توجه به اقتصاد مقاومتی را از نیازها و اولویتهای کشور برشمرد و اظهار داشت: با افزایش درآمد در جامعه توقعات مصرف کنندگان بالا می‌رود و برای اقشار مردم و مصرف کنندگان توقع ایجاد می‌شود و بعد از کاهش درآمد، توقعات مصرف به آسانی کم نمی‌شود و مصرف به دلیل توقعات و انتظارات میل به کاهش ندارد.اعتصامی بروز این مشکلات را ناشی از نوع مدیریت کشور دانست و گفت: سازمان تأمین اجتماعی نیز در این رابطه با مسائلی روبرو می‌شود و برای رفع مشکلات و عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی فرهنگ سازی و اصلاح نگرش مردم یکی از مهمترین راهکارها است.حمیدرضا اشراقی، مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی کارفرمایان نیز در این نشست از برگزاری جلسات مختلف با کارفرمایان برای آگاهی از نقطه نظرات و دیدگاه‌های آنان خبر داد و گفت: در ارتباط با کارفرمایان جلسات مختلفی تشکیل شده است و بعد از برگزاری چند نشست کلی در حال حاضر جلساتی با معاونت‌های مختلف سازمان در رابطه با موضوعات تخصصی هر معاونت برگزار می شود.اشراقی اظهار کرد: در این جلسات موضوعاتی از قبیل پرداخت دیون دولت به سازمان، برخورد کارکنان واحدهای اجرایی سازمان با ارباب رجوع ، ایجاد تعهدات جدید برای سازمان از طریق مصوبات و قوانین مختلف، عدم ابلاغ به موقع برگه های بدهی و قوانین مختلف مرتبط با حوزه مختلف سازمان تأمین اجتماعی مطرح می‌شود.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن