تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870533724




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاونت دفاعی دستگاه‌های اجرایی احیا شود |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: معاونت دفاعی دستگاه‌های اجرایی احیا شود
کد خبر: ۴۶۱۹۵۷
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۳ - 29 December 2014


عضو هیات رئیسه فراکسیون جانبازان و ایثارگران مجلس با تاکید بر ضرورت احیای معاونت دفاعی در دستگاه‌های اجرایی تصریح کرد: موضوعاتی که در پدافند غیرعامل توجه قرار می‌گیرد، می‌تواند توسط معاونت دفاعی دستگاه‌ها به صورت عملی اجرا شود.

 سید مهدی هاشمی در نخستین همایش مجلس و دفاع مقدس که صبح امروز (دوشنبه 8 دی‌ماه) در ساختمان مشروطه مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: دفاع مقدس به‌عنوان یک نماد از افتخارات اصلی و حقیقی جمهوری اسلامی ایران ثبت و ضبط شده است و همه می‌دانیم اگر این دفاع نبود چه بسا بلاهایی بر سر ما می‌آمد و با مشکلاتی مواجه می‌شدیم،‌ در حالی که این دفاع منجر به کسب دستاوردهای خاصی در صحنه داخلی و خارجی شد و بذر خودسازی، خلاقیت، ابتکارات و نوآوری در این دفاع مقدس کشته شد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس افزود: در تاریخ سراغ نداریم که در جنگی در یک جبهه شرق و غرب و تمام قدرت‌ها و استعمارگران و ملحدان قرار گیرند و در جبهه دیگر یک کشور به تنهایی، اما ایران اسلامی در آن شرایط به برکت مدیریت و رهبری حضرت امام (ره) و ایمان و وحدت و انسجامی که در ملت ایران وجود داشت، توانست به دستاوردهایی دست پیدا کند، لذا دفاع مقدس به‌عنوان یک نماد و الگو اکنون نیز مانع تعرض و هرگونه هجمه‌ای از سوی دشمن می‌شود.

وی تصریح کرد: توسل، توکل، مدیریت و رهبری توانست نظام جمهوری اسلامی ایران را به موفقیت برساند و اگر امروز گمان کنیم که در صورت در اختیار داشتن همه ابزارهای فنی و نظامی و بدون فاکتورهای معنوی و الهی می‌توانیم موفق باشیم، مسیر را به اشتباه رفته‌ایم.

عضو هیات رئیسه فراکسیون جانبازان و ایثارگران مجلس با اشاره به اینکه ایران در معرض تهدیدات فیزیکی و غیرفیزیکی فراوانی قرار داشته و دارد، ادامه داد: اگر چه امروز تهدیدات فیزیکی کم شده ولی اینگونه نیست که اگر دشمن به این نتیجه برسد که می‌تواند به جمهوری اسلامی ضربه نظامی بزند، چنین کاری را انجام ندهد، لذا ما باید همواره توانمندی‌های خود را هم به منظور ایجاد ترس در دشمن از مواجهه با خود و هم به دلیل توان مقابله در شرایط جنگی، ارتقا بخشیم.

وی تاکید کرد: دفاع مقدس یک مدیریت مهندسی شده توسط حضرت امام (ره) و مدیران ارشد آن دوره به نمایش گذاشت، ضمن آنکه بخش مهندسی رزمی آن نیز اعم از تخریب، انفجار، هواشناسی، سنگرسازی، خاکریز، پل و راه حائز اهمیت است و بنابراین کار بسیار بزرگ مهندسی در دفاع مقدس صورت گرفت که منجر به دستاوردها و موفقیت‌های بزرگی نیز شد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: اگر بخشی از این توان پس از دفاع مقدس در بازسازی مورد استفاده قرار گرفت و کار سازندگی ارزشمند بود و منجر به ارتقای توان رزمی در برخی موارد شد، اما در بخش علمی و پژوهشی کار خاصی صورت نگرفت و در این زمینه افزایش تجربیات انجام نشد.

هاشمی اشاره کرد: در زمان جنگ 8 ساله هر دستگاه اجرایی یک معاونت جنگ داشت که پس از پایان دفاع مقدس تعطیل شد، در حالی که اگر بتوانیم همان معاونت را تحت عنوان معاونت دفاعی در دستگاه‌ها احیا کنیم، می‌توان با کمترین هزینه‌ پروژه‌های این حوزه را به ثمر رساند.

وی با اشاره به فعالیت‌های پدافند غیرعامل توضیح داد: اگر چه در پدافند غیرعامل کارهایی صورت گرفته است، ولی تمام امور در این بخش قابل انجام نیست و اگر معاونت دفاعی احیا شود، می‌توان ملاحظات دفاعی و امنیتی را که در پدافند غیرعامل مورد توجه قرار گرفته، به صورت عملی اجرا کرد.

این نماینده مجلس با اشاره به سفرهای راهیان نور گفت: من از سال 81 تا چند سال پیش در راهیان نور مسئولیتی برعهده داشتم؛ در دولت نهم تمام دستگاه‌های اجرایی در قالب دستورالعملی وظایف خود را در قبال راهیان نور و این یادمان‌ها انجام می‌دادند، ولی اکنون این موضوع به دلایل مختلف مورد بی‌توجهی قرار گرفته است و ما در مجلس آمادگی داریم اگر دستورالعمل دستگاه‌ها در ارتباط با این مسئله نقص و کاستی دارد، مورد بررسی و پیگیری قرار دهیم.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن