تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خودت را به داشتن نيّت خوب و مقصد زيبا عادت ده، تا در خواسته ‏هايت موفق شوى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832556451




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صنعت طلايي کشور در انتظار مديريت صحيح


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ دي ۱۳۹۳ (۰:۱۷ق.ظ)
آفرينش: صنعت طلايي کشور در انتظار مديريت صحيح
به گزارش خبرگزاري موج، روزنامه آفرينش چنين نوشت:
ايران کشوري است که به دلايل مختلف از جمله شرايط اقليمي مناسب و وجود منابع طبيعي فراوان قادر است در طول سال انواع محصولات کشاورزي را توليد کند. با نگاهي به کشاورزان ايران محصولاتي چون برنج، گندم، زيتون، زعفران، مرکبات، توليدات گلخانه اي و ساير توليدات گياهي به چشم مي خورد که اين تنوع محصول در دنيا کم نظير و گواه سرمايه هاي عظيم طبيعي و ملي است . استفاده مناسب از اين منابع نياز به مديريت و برنامه ريزي صحيح و حمايت فراوان دارد. سياست هاي توسعه بخش کشاورزي در کشور ما همواره با چالش ها و تنگناهاي فراواني دست به گريبان بوده است . مشخصه اصلي اين گونه سياست ها عدم انسجام، عدم هدفمندي و نا هماهنگي و از همه مهمتر تاثير پذيري از هدف هاي غير اقتصادي بوده است. در تعيين اين سياست هاي سه عامل مهم توليد شامل تکنولوژي، نيروي کار ماهر و متخصص و سرمايه به طور جدي مورد توجه قرار نگرفته و بعضاً با بي مهري هايي از سوي مسولين مواجه شده است.
در حال حاضر با توجه به اجراي قانون هدفمندي يارانه و ايجاد تورم در هزينه توليدات بخش کشاورزي، بسياري از کشاورزان در پي تغيير کاربري اراضي خود و يا دست کشيدن از توليد محصولات مورد نياز کشور هستند، چرا که صرفه اقتصادي براي آنها وجود ندارد.
بنيه ضعيف مالي اکثر کشاورزان، ابتدايي بودن مدل هاي کشت وکار، وعدم استفاده از ماشين آلات ، مواد و وسايل پيشرفته توليد، سبب شده تا اين صنعت عظيم و ملي، رشد و توسعه چنداني نسبت به روند جهاني نداشته باشد.عدم توجه کافي به سرمايه گذاري در بخش کشاورزي از سوي دولت، واردات بي رويه و غير اصولي و همچنين نبود بستر لازم براي ورود بخش خصوصي به عرصه کشاورزي سبب شده تا نگاه اقتصادي کلان به اين عرصه از توليد دچار ضعف و کمبود هايي گردد.
اين عدم توجه به بخش کشاورزي درطي چند سال گذشته و اصرار مسولان قبل به تامين نيازهاي داخلي با ابزار واردات، سبب سير نزولي مشاغل وابسته به کشاورزي همچون دامپروري، پرورش طيور، توليدات ابريشم و ساير متعلقات با اين عرصه شده است. اين در حالي است که زمينه ساز بسترهاي لازم براي رشد و توسعه اقتصادي در کشورهاي در حال توسعه، گسترش و افزايش توليدات در بخش کشاورزي مي باشد.
اين صنعت طلايي توانايي کافي را براي جايگزين شدن در بخش توليد و فروش نفت خام را دارد. اما صنعت کشاورزي ما نيازمند اصلاحات راهبردي و کلان مي باشد. مشارکت بخش خصوصي، کمک دولت به توسعه شرکت هاي کوچک و متوسط در بخش کشاورزي، رشد بخش خدمات کشاورزي، تقويت شرايط رقابتي بازارهاي داخلي و به دنبال آن رقابت با بازارهاي خارجي، کاهش نرخ ماليات و تعرفه هاي گمرکي جهت واردات صنايع و ماشين آلات به روز کشاورزي و ايجاد ثبات و امنيت در بخش اقتصادي، تنها بخشي از اصلاحات ضروري براي تغيير استراتژي کشاورزي در کشور مي باشد.
نبايد اين مسئله را فراموش کرد که با توجه به منابع طبيعي و اقليمي کشور مهمترين گزينه براي خارج شدن از يوغ فروش نفت خام و عنوان رانتير بودن ، توجه به بخش توليدات کشاورزي و متعلقات آن مي باشد . تا با داشته هاي کشور کار توليدي انجام شود تا باعث اشتغال و رقابت گردد. در غير اين صورت با فروش نفت به عنوان سرمايه ملي ، ثروت کشور را به حراج مي گذاريم. لازمه تحقق اين امر ايجاد يک برنامه ريزي دقيق و منسجم مي باشد. تا با حمايت دولت و ورود بخش خصوصي به عرصه توليدات کشاورزي شاهد رشد و توسعه در اين صنعت طلايي باشيم.
نويسنده:حميدرضا عسگري













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن