تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسیارند دانشمندانی که جهلشان آنها را کشته در حالی که علمشان با آنهاست، اما به حالش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829897386




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تغییر مسیر قاچاق مواد مخدر از خشکی به دریا |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تغییر مسیر قاچاق مواد مخدر از خشکی به دریا
هم اکنون در اراضی به وسعت 220 هزار هکتار در 18 استان افغانستان که حکومت بر آنها کمتر تسلط دارد، خشخاش کشت می شود که از این گستره حدود ده تا 11 هزار تن گیاه مخدر برداشت و بخشی از آن از طریق مرزهای این کشور و پاکستان و بخشی نیز از طریق مرزهای آبی وارد ایران شده
کد خبر: ۴۶۱۸۲۱
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۰۶:۴۴ - 29 December 2014




با انسداد و کنترل شدید مرزهای شرقی کشور برای مقابله با قاچاقچیان موادمخدر، مسیر حمل و قاچاق این مواد به کشور چندی است تغییر یافته و به گفته معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان از خشکی به سمت دریا تغییر مسیر داده است.


به گزارش جام جم، علی اصغر میرشکار که این خبر را در نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان اعلام کرده بود، در توضیح آن به جام جم می گوید: با اجرای طرح انسداد مرزها و افزایش نظارت و کنترل در این مناطق از یک سو و حضور پررنگ تر نیروهای مرزبانی در مرزها از سوی دیگر و افزایش سختگیری در این زمینه، مسیر قاچاق موادمخدر در ابتدا از نیمه شمالی استان به سمت مرزهای جنوبی و اکنون به سمت قاچاق از طریق دریا و مرزهای آبی کشور تغییر کرده است.


وی با بیان این که از ابتدای امسال تاکنون بیش از 85 تن انواع موادمخدر از سوی نیروهای مرزبانی، انتظامی و... در استان کشف و ضبط شده است، می افزاید: گرچه این میزان نسبت به سال گذشته کمی کاهش داشته است، اما با توجه به افزایش کشت و تولید موادمخدر در افغانستان از یک سو و افزایش سختگیری ها در مرزهای خشکی ایران و همچنین افزایش کشفیات مواد در استان های دارای مرزهای آبی از دیگر سو، می توان نتیجه گرفت قاچاقچیان مسیر خشکی را دیگر مقرون به صرفه ندانسته و مسیرهای دریایی را برای انتقال محموله های قاچاق خود به ایران انتخاب کرده اند.


کشت خشخاش در 18 استان افغانستان


میرشکار با اشاره به این که کانون عمده کشت و تولید موادمخدر و منبع اصلی ورود مواد به ایران، افغانستان است، یادآور می شود هم اکنون در اراضی به وسعت 220 هزار هکتار در 18 استان این کشور که حکومت بر آنها کمتر تسلط دارد، خشخاش کشت می شود که از این گستره حدود ده تا 11 هزار تن گیاه مخدر برداشت و بخشی از آن از طریق مرزهای این کشور و پاکستان و بخشی نیز از طریق مرزهای آبی وارد ایران شده تا به اروپا ترانزیت شود. ضمن این که بخشی از موادمخدر این کشور نیز به کشورهای شمالی افغانستان همچون ازبکستان و تاجیکستان منتقل می شود.


معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به این که اکنون کشفیات موادمخدر در استان های دارای مرزهای خشکی در حال کاهش و کشفیات استان های دارای مرزهای آبی در حال افزایش است، می گوید: قاچاقچیان استان هایی همچون هرمزگان و بوشهر را که دارای مرزهای طولانی آبی هستند، مقصد جدید تردد خود قرار داده اند، به طوری که شاهد افزایش کشفیات در این استان ها هستیم.


میرشکار با بیان این که ایران اقدامات اساسی در زمینه مقابله با قاچاق موادمخدر انجام داده و شهدای زیادی را در این راه تقدیم کرده است، تاکید می کند که موادمخدر یک موضوع و تهدید جهانی است، با این حال کشورهای فرامنطقه ای اراده ای برای مقابله با این تهدید جهانی ندارند و گامی در این زمینه برنداشته اند.


به اعتقاد وی، علاوه بر تمام اقدامات انجام شده از سوی ایران، مقابله جدی با این آسیب بزرگ منطقه ای و جهانی از طریق کمیته سه جانبه متشکل از کشورهای ایران، افغانستان و پاکستان که پیش از این تشکیل شده، امکان پذیر است.


رئیس کمیته مقابله با موادمخدر استان با بیان این که درآمد حاصل از محل فروش موادمخدر به مراکز دارویی باید با اصلاح قانون در استان های کاشف هزینه شود تا از محل مبارزه نسبت به ایجاد زیرساخت های لازم در این مسیر اقدام شود، از تهیه سند جامع مقابله با موادمخدر در استان خبر می دهد و می گوید: این طرح متکی بر 19 برنامه است که بخشی از آن به مقابله با قاچاق موادمخدر به کشور، بخشی دیگر به آموزش همگانی مردم و اطلاع رسانی در این زمینه و بخشی نیز به اشتغالزایی مربوط می شود.میرشکار در تشریح برنامه های آموزش مردمی یادآور می شود از آنجا که ورود موادمخدر به خانواده ها تهدید بزرگی برای انسجام آنها و همچنین شاکله جامعه است و آسیب های زیادی را به افراد و اجتماع وارد می کند، برنامه های متعدد مردم محور و خانواده محور تدوین شده که آموزش های لازم را برای دوری از این مواد و نحوه مقابله با آن را به مردم ارائه می دهد. این برنامه ها عمدتا از طریق ساخت برنامه های تلویزیونی و سینمایی و همچنین از طریق ائمه جمعه و جماعات و ریش سفیدان قابل انتقال به مردم است که زمینه انجام آن فراهم شده است.


وی شناسایی سرباندها و مافیای پشت پرده قاچاق موادمخدر و برخورد اساسی با آنها، ضرورت همکاری مشترک با کشورهای همسایه، تقویت پاسگاه های انتظامی، تقویت و تجهیز زیرساخت های مقابله با قاچاق مواد مخدر در مرزهای خشکی و آبی، اشتغالزایی و ایجاد مراکز ترک و درمان اعتیاد را از دیگر برنامه های تدارک دیده شده در این طرح بزرگ اعلام می کند و یادآور می شود که اجرای این طرح هم اکنون آغاز شده و با تامین اعتبارات موردنیاز آن، دامنه آن گسترش خواهد یافت.


نا امن کردن مسیر دریا برای قاچاقچیان


در همین حال سردار علی مویدی، رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا نیز با اشاره به این که امروز استان هرمزگان خط مقدم در امر مبارزه با موادمخدر است، به ایسنا می گوید: با توجه به این که این استان دارای طولانی ترین مرز آبی با کشورهای همجوار است، طبیعی است که سوداگران مرگ مسیر انتقال محموله موادمخدر را از خشکی به سمت دریا تغییر دهند و ما در تلاش هستیم این مسیر دریایی را برای قاچاقچیان ناامن کنیم.


وی با اشاره به این که در استان هرمزگان به لحاظ کشف و مقابله با ورود قاچاق موادمخدر موفقیت های خوبی حاصل شده که آثار و نتایج آن نه فقط در استان بلکه در کل کشور مشاهده می شود، می افزاید: ما معتقدیم مبارزه با موادمخدر یک امر فرابخشی و ملی است و همه آحاد مردم و دستگاه های مرتبط باید با همکاری، همدلی و همفکری با پلیس، راه را برای قاچاقچیان ناامن کنند.


رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا یادآور می شود که بخش اعظمی از کشف موادمخدر در استان هرمزگان از راه دریا بوده که در این مدت قریب به 60 تن انواع موادمخدر در استان در خشکی و دریا کشف شده است.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن