تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):خداوند اجابت دعاى مؤمن را به شوق (شنيدن) دعايش به تأخير مى اندازد و مى گويد: «صداي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803920409




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صرع یک بیماری خانوادگی است |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: صرع یک بیماری خانوادگی است
کد خبر: ۴۶۱۷۹۹
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۰۰:۱۲ - 29 December 2014


رییس یازدهمین کنگره بین‌المللی صرع با عنوان اینکه صرع یک بیماری خانوادگی است و همه اعضا را درگیر می‌کند، افزود: هرگز یک بیمار مصروع نباید تنها بماند.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین پاکدامن، متخصص مغز و اعصاب درباره مشکلاتی که یک بیمار مبتلا به صرع به آن دچار است، گفت: صرع یک بیماری خانوادگی است؛ چراکه همه اعضا را درگیر می‌کند، علاوه بر خانواده جامعه هم درگیر یک بیمار مصروع است؛ چرا که بیمار مصروع اگر تشنج کند برای مدتی از کار کردن خارج می‌شود طبیعتا به جامعه لطمه می‌زند و یا اگر بدون اجازه رانندگی کند نه تنها برای خودش بلکه برای افراد دیگر هم ایجاد خطرمی‌کند.

وی ادامه داد: بیماران مصروع باید کاملا مورد نگهداری قرار گیرند، چرا که بیماری آنها به گونه‌ای است که آگاهانه سراغ‌شان نمی‌آید مثلا یک مادر مبتلا به صرع در حالی که کودکش را در آغوش دارد دچار حمله شود، هم به خودش و هم به آن کودک اسیب می‌رساند.

این متخصص مغز و اعصاب درباره عمده اقداماتی که اطرافیان بیمار مصروع باید انجام دهند، گفت: بیمار مصروع را باید از بی‌خوابی و گرسنگی و استرس‌های شدید جسمی و روحی منع کنند. اطرافیان هم در زمان حمله مواظب باشند که اقداماتی که نسبتا شایع است را حواسشان باشد، ممکن است مریض زبانش را گاز بگیرد و به تبع آن خونریزی اتفاق بیافتد، مریض هوشیار نیست و این اطرافیان هستند که باید مراقب باشند که مریض زبانش را گاز نگیرد. سر مریض را به یک طرف بچرخانند که اگر استفراغ کرد مواد به ریه‌ها بازنگردد و برای مریض ایجاد مشکل کند.

وی درباره متوسط هزینه‌ای که یک بیمار صرعی باید بپردازد، افزود: مشخص نیست و آماری در این زمینه وجود ندارد. صرع علامت یک بیماری است. یک بیمار ممکن است در سال یک حمله داشته باشد و دیگری در ماه ممکن است به دفعات برایش اتفاق بیافتد. اینها شرایطشان فرق می کند.

رئیس یازدهمین کنگره بین المللی صرع با بیان اینکه بی‌خوابی، گرسنگی، استرس و فشار عصبی احتمال بروز حمله در بیماران مبتلا به صرع را افزایش می‌دهد، گفت: مصرف برخی داروهای آرامبخش و انرژی‌زا نیز احتمال بروز این حملات را افزایش می‌دهد.

پاکدامن ادامه داد: افزایش غیرطبیعی امواج در قسمتی از مغز موجب بروز بیماری صرع می‌شود که در این میان مصرف برخی از داروهای انرژی‌زا از جمله ترامادول در بیماران مبتلا به این بیماری احتمال تشدید و عود مجدد حمله را افزایش می‌دهد. مصرف این داروها آستانه تحریک را کاهش می‌دهد و در نتیجه فرد مبتلا به بیماری صرع دچار حمله مغزی می‌شود.

پاکدامن درباره عواملی که موجب تشدید بیماری در افراد مبتلا به صرع می‌شود گفت: بی‌خوابی، گرسنگی، استرس و فشار عصبی احتمال بروز عوارض و حملات بیماری صرع را در مبتلایان به این بیماری افزایش می‌دهد.

پاکدامن در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: حدود ۵۲ میلیون نفر در جهان به بیماری صرع مبتلا هستند که بر اساس تحقیقات انجام شده مشخص شد حدود ۶۰۰ هزار نفر نیز در کشور ما درگیر این بیماری هستند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مصرف برخی داروهای آرامبخش ماژور مانند لارگاکتیل، اسکازینا، هالوپریدول و پرفنازین و...، احتمال ایجاد حمله در بیماران صرعی را افزایش می‌دهد.

یازدهمین کنگره بین‌المللی انجمن صرع ایران 8 و 10 بهمن 93 در مرکز همایش‌های رازی برگزار می‌شود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن