پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849782941
مقایسه برخورد با معترضان در ایران و مدعیان غربی
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مقایسه برخورد با معترضان در ایران و مدعیان غربی
روش برخورد مدعیان غربی در برخورد با معترضانشان، پوچ بودن شعارهای زیبا و غلط انداز دموکراسی غربی را به خوبی مشخص می سازد. اما در این سمت میدان، جمهوری اسلامی به عنوان ادامه دهنده راه حکومت نبوی با درایت و رافت اسلامی توانست وقایع پیچیده و برنامه ریزی شده سال 88 را مدیریت کند و دشمنان قسمخورده غربی و پیاده نظام آن را در رسیدن به اهداف پلیدشان ناکام بگذارد.
دیدبان: رهبران الهی که در راس جامعه قرار داشتند، به دنبال هدایت و نگهداری همه افراد از لغزش و خطا و حفظ آبروی آنان بودند. رویه حکومت اسلامی در برخورد با مخالفان سیاسی در درجه اول گفتگو و حل مساله از طریق بحث و تبادل نظر است تا اینکه نزاع از این طریق پایان یابد. در درجه دوم اگر مخالف رام نشد و به راه نیامد تا آنجایی که به امنیت و وحدت جامعه اسلامی تعرض نکرده باشد و حقوق سایر افراد جامعه را پایمال نکرده باشد حکومت اسلامی نیز با او مدارا خواهد کرد و در مرحله آخر اگر همه این راهکارها موثر واقع نشد دست به اقدامی قاطع و عملی خواهد زد؛ البته در همه این مراحل هدف نظام اسلامی باید هدایت افراد و ارشاد آنها به راه صحیح باشد و حجت را بر آنها تمام کند؛ در صورتی که اثربخش نبود و دشمن به امنیت جامعه ضربه زد باید با آن برخورد شود. این روش برخورد با مخالفان برگرفته از سیره سیاسی حضرت علی(ع) است. ایشان تا لحظه آخر که امید به هدایت افراد داشتند دست به شمشیر نمی بردند. حتی در جنگها دشمنانی را که در نسل آنها یک شیعه میدید از کشتن او صرف نظر میکرد و به زخمی کردن او به گونهای که از ادامه جنگ عاجز باشد، بسنده میکرد.
«کالیفرنیا – ۲ ژانویه ۱۹۷۹» «برخورد پلیس با دانشجویان ایرانی مقیم در آمریکا که مقابل محل سکونت فرح پهلوی تجمع کرده بودند» برای نمونه در جریان جنگ جمل، طلحه و زبیر به بهانه زیارت خانه خدا از شهر بیرون رفتند و آماده نبرد با حضرت علی شدند. حضرت از نیت آنها آگاه بود ولی تا زمانی که آنها دست به اقدام عملی علیه امنیت جامعه اسلامی نزده بودند، با آنها کاری نداشت. امام علی در پاسخ به پیشنهاد ابن عباس مبنی بر زندانی کردن آندو پیش از آغاز جنگ فرمود: "آیا از من مىخواهى که آغازگر ستم باشم... و بر اساس ظن و گمان به مجازات افراد بپردازم و پیش از انجام کار مؤاخذه نمایم؟" برخورد جمهوری اسلامی ایران با مخالفان سیاسی خود در جریان فتنه سال 88 فتنه 88 بی تردید بزرگترین حجمه دشمنان و زخم خوردگان انقلاب اسلامی بود از داخل و خارج با هدف براندازی جمهوری اسلامی دست به توطئه علیه این نظام الهی زدند. این رویهای که در حکومت عدل حضرت علی وجود داشت در جمهوری اسلامی نیز تا حد توان دنبال میشود و رهبر انقلاب نیز در خطبههای نماز جمعه شهریور 88 بدان اشاره کرد:" البته کسی عقیدهای مخالف داشته باشد، کاری به کار نظام نداشته باشد، نظام با او کاری ندارد. بعضی رایج کردهاند: «دگراندیشان». نظام با دگراندیشان چگونه رفتار میکند؟ نظام با دگراندیشان کاری ندارد. این همه دگراندیش هست. دگراندیش سیاسی که بالاتر از دگراندیش دینی نیست. خوب، ما اقلیت های دینی داریم که دگراندیشند، توی مجلس شورای اسلامی هم عضو دارند، در مناصب مختلف هم حضور دارند. بنابراین بحث دگراندیشی نیست؛ بحث مخالفت است، بحث معارضه است، بحث ضربه زدن است، در مقابل نظام و در مقابل انقلاب شمشیر کشیدن است. آنی که نظام با او برخورد میکند، این است. اما اگر اختلاف، اختلاف در سلائق است، در روشهاست، نه، این اختلافات مضر نیست؛ نافع هم هست"(1) جمهوری اسلامی به عنوان ادامه دهنده راه حکومت نبوی و علوی و در راس آن مقام معظم رهبری با درایت و اخلاق و رافت اسلامی توانست وقایع سال 88 را مدیریت کند و دشمنان قسمخورده را ناکام بگذارد و نظام مقدس جمهوری اسلامی را بیمه کند. ما در ادامه به نحوه برخورد حکومت جمهوری اسلامی با مخالفان سیاسی خود در سال 88 میپردازیم و در پایان برای مقایسه نحوه برخورد کشورهای غربی با مخالفان خود را میآوریم.
جلسه مقام معظم رهبری با نمایندگان کاندیداهای ریاست جمهوری سال88 گفتگو با مخالفان و نصیحت آنان اولین اقدام رهبری فراخواندن میرحسین موسوی در روز دوشنبه 25 خرداد 88 و صحبت کردن با او بود. رهبر انقلاب در این دیدار رهبر انقلاب او را به آرامش دعوت کرد و ضمن اینکه به او اطمینان داد که انتخابات در نهایت اتقان برگزار شده از او خواست تا شکایتها و خواستههایش را از طریق مجاری قانونی و در کمال آرامش دنبال کند. در جلسه دیگری نیز ایشان نمایندگان چهار کاندیدا، مسئولان برگزارکننده انتخابات، را دعوت کرد و نظرات و دیدگاههای آنان را شنید. و قرار شد هرکس به هرصندوقی که اعتراضی دارد بگوید تا بازشماری شود. رهبر انقلاب در برابر خواسته غیرقانونی ابطال انتخابات واکنش نشان داد و آن را دور باطل خواند. ایشان در نماز جمعه هم رویه نصیحت و هشدار به سران فتنه ادامه داد. جذب حداکثری و دفع حداقلی جمهوری اسلامی به عنوان یک حکومت دینی یکی از مهمترین اهدافش هدایت افراد به سمت سعادت است. این هدف در سیاست جذب حداکثری و دفع حداقلی متبلور میشود جذب حداکثری و دفع حداقلی یکی از سیاستهایی ست که جمهوری اسلامی ایران در برخورد به مخالفان پی میگیرد. رهبر انقلاب به عنوان سکاندار این نظام سعیشان بر این است تا آنجایی که میتواند افراد را در زیر چتر انقلاب نگه دارد و هنگامی که خطای قابل اغماضی از شخصی دیده میشود از آن چشمپوشی کند و فرصت جبران به او بدهد. این سیاست در بیانات امام خامنهای در خطبه نماز جمعه 20 شهریور سال 88 مشهود است. رهبر انقلاب با مخاطب قراردادن سیاسیون کشور میگوید:" این کسانی که مخاطبند، البته کسانی هستند که تاکنون در درون نظام اسلامی تعریف شدهاند؛ شخصیتهای درون نظامند، جزو نظامند، که انشاءاللَّه در آینده هم همه در درون نظام باشند و برای این نظام کار و تلاش کنند."(2)
سعه صدر صبر رهبر انقلاب یکی از مولفههای دیگر رهبر انقلاب در برخورد با فتنه گران بود. در نظامهای دیگر در مواجهه با اعتراضات و مخالفتها گاهی به اقدامات عجولانه دست میزنند که هزینههای زیادی را برای آن نظام سیاسی به بار میآورد. آیت الله خامنهای با فاش کردن هشدارهای خصوصی مکرر خود به صحنه گردانان اصلی، از اوج بردباری و صبر خویش در برابر جریانی که پس از ماه ها و به بهانه های مختلف سعی بر چالش کشیدن نظام را داشت، پرده برداشت: "من روز اول این را پیغام دادم به همین حضراتى که صحنهگردان این قضایا هستند؛ آن ساعات اول من به آنها پیغام خصوصى دادم. من اگر یک وقتى توى نماز جمعه یک حرفى میزنم، این ابتدا به ساکن نیست؛ حرف خصوصى، پیغام خصوصى، نصیحتِ لازم انجام میگیرد، وقتى انسان ناچار میشود، یک حرفى را مىآورد در علن بیان میکند. من پیغام دادم، گفتم این را شما دارید شروع میکنید، اما نمیتوانید تا آخر کنترل کنید؛ مىآیند دیگران سوءاستفاده میکنند. حالا دیدید آمدند سوءاستفاده کردند."(3) نظام اسلامی از روز آغاز آشوبها توسط فتنه جویان رویه صبر و مدارا پیشه کرد. تا اینکه حجت خود را برآنها تمام کرد و چارهای جز حصر خانگی آنها ندید و آنها را در اواخر سال 89 در حصر کامل قرار داد.
روشن کردن اذهان مردم جمهوری اسلامی میتوانست در همان ابتدا با برخورد محکم مانع گسترش دامنه فتنه شود در حالی که حق بر بسیاری از مردم نامشخص بود و فضا فتنهگون و غبارآلود بود. و تعدادی از مردم شبهههای زیادی در ذهنشان داشتند. رهبر انقلاب با روشن کردن فضا و ترسیم چهره دوست و دشمن سعی در بصیرت افزایی مردم داشت و خواص را هم به همین امر ترغیب میکرد. در واقع با این روشنگریهایی که صورت گرفت مردم از کنه قضایا خبردار شدند و فتنه گران حمایتهای مردمی خود را از دست دادند و به تدریج جایگاه آنان متزلزل شد. قانونگرایی مقام معظم رهبری در طول ایام فتنه همه معترضان را به رعایت قانون و پیگیری شکایات خود از طریق مجاری قانونی دعوت میکرد. ایشان در خطبه 29خرداد یک هفته پس از انتخابات خطاب به سران جریان معترض میگوید:" من به این برادران عرض میکنم، به مسئولیت پیش خدای متعال فکر کنید. پیش خدا مسئولید، از شما سؤال خواهد شد. آخرین وصایای امام را به یاد بیاورید؛ قانون، فصل الخطاب است؛ قانون را فصل الخطاب بدانید. انتخابات اصلاً برای چیست؟ انتخابات برای این است که همه اختلافها سر صندوق رأی حل و فصل بشود. باید در صندوقهای رأی معلوم بشود که مردم چی میخواهند، چی نمیخواهند؛ نه در کف خیابانها."(4)
شیوه برخورد با معترضان در کشورهای غربی ایالات متحده آمریکا چندی پیش تبرئه شدن پلیس قاتل یک سیاهپوست که در حال فروش سیگار قاچاق بود مردم آمریکا اعم از سفیدپوست و سیاهپوست را به خیابانها کشاند تا اعتراض آرام و مسالمتآمیز خود را نشان دهند ولی با برخورد وحشیانه پلیس آمریکا مواجه شدند. بسیاری از پلیس هایی که برای سرکوب اعتراضات به خیابان ها اعزام شدند بیشتر به سرباز شبیه بودند تا پلیس. پاسخ پلیس به معترضان بسیار بیشتر از حد مورد نیاز برای کنترل جمعیت بود به طوری که محل درگیریهای بین پلیس و معترضان به منطقه جنگی شبیه شده بود. رفتار خشن پلیس آمریکا به حدی بود که حتی بانکی مون دبیرکل سازمان ملل هم لب به اعتراض گشود و خواستار رعایت حقوق سیاهان توسط آمریکا شد. این اعتراضات هنوز هم ادامه دارد و هر بار با پاسخ خشونتآمیز پلیس آمریکا مواجه میشود. نمونه دیگر برخورد وحشیانه پلیس آمریکا در جریان جنبش تسخیر وال استریت بود به گونهای که کارشناسان یکی از دلایل فروکش کردن این ناآرامیها را برخورد خشونتبار پلیس آمریکا میدانند. مردم آمریکا در اعتراض به اوضاع وخیم اقتصادی و اختلاف طبقاتی موجود در جامعهشان به خیابانها آمدند و در حالی که هیجگونه خشونتی از خود ابراز نکردند با برخورد سخت پلیس مواجه شدند. چندی پیش نیز گزارشی در رابطه با شکنجههای مرگبار سازمان سیا در زندانیهای مخفی آمریکا فاش شد که رسوایی مفتضحانهای برای دولت مدعی حقوق بشر بود. در این شکنجهها برخی اعضای اتحادیه اروپا نیز دست داشتند و زندانهای مخفی در اختیار آمریکا برای انجام شکنجههای وحشیانه میگذاشتند.
انگلستان این کشور یکی دیگر از مدعیان حقوق بشر است که کارنامه سیاهی در این زمینه دارد. در سال 1989 دانشجویان انگلیسی در اعتراض به افزایش شهریه دانشگاهها در مقابل پارلمان این کشور تجمع مسالمتآمیزی به راه انداختند که با برخورد خشن پلیس مواجه شدند. پلیس سوار بر اسب چشم بسته به سوی آنان حملهور شد. در همین زمینه چندی پیش دو جوان انگلیسی فقط به جرم استفاده از فیس بوک و اعتراض به وضع موجود به چهار سال زندان محکوم شدند که در هیچ جای دنیا سابقه نداشته است. هیچ کس برخوردهای سرکوبگرانه دادگاههای انگلیس در مواجهه با معترضان به فقر و تبعیض طبقاتی را که در سال 90 رخ داد را یادش نمی رود و همگان برخوردهای خشن و غیر انسانی نیروهای امنیتی با معترضان بیچاره را دیدند . شدیدترین کنترل های امنیتی با دوربین ها و میکروفن های مخفی یکی دیگر از الگوهای رفتار انگلیسی با مردم، کنترل نامحسوس شدید در این کشور است که با تخمین کارشناسان حداقل پنج میلیون دوربین در انگلستان نصب شده است و از این حیث در رتبه ی اول کشورهای جهان قرار دارد. فقط در شهر لندن حداقل یک و نیم میلیون دوربین مداربسته وجود دارد که از شخصی که در یک نقطه ی خاص از این شهر ایستاده است ممکن است از 8 زاویه فیلمبرداری شود. جالب است بدانید که دوربین های شخصی فروشگاهها ومحیط های نظارتی کوچک از این آمار مستثنی هستند. علاوه بر آن نوعی دوربین مدار بسته به نام eye in sky" " نصب شده که نسبت به حرکت های خاصی حساس بوده و روی افرادی که رفتار متفاوتی دارند متمرکز می شود.
نورمن فینکلشتاین نویسنده و منتقد سرسخت اسراییل به عنوان یکی از بازماندگان هولوکاست که در نیویورک به دلیل طرفداری از فلسطین و سازمان دهی تجمع نافرمانی مدنی و اعتراضی در مقابل کنسولگری اسراییل بازداشت شد. برخورد شدید با منفقدان هولوکاست غرب در حالی ادعای آزادی بیان میکند که انکار هولوکاست را یک تابو میداند. یکی از خطوط قرمز غرب در نویسندگی و پژوهش و اظهار نظر انکار هولوکاست است. انکار هولوکاست در بسیاری از کشورهای اروپایی جرم است و دادگاه قوانین مخصوصی را در مورد آن به اجرا میگذارد. پروفسور رابرت فوریسون - استاد دانشگاه معروف «لیون» فرانسه یکی از منتقدین سرسخت هولوکاست است و بارها به خاطر اظهارات خود دراین باره مورد ضرب و شتم صهیونیست ها قرار گرفته است. پروفسور کریستو فرسون یکی دیگر از منتقدان هولوکاست است که در آلمان در زندان به سر میبرد. پروفسور روژه گارودی محقق فرانسوی، یکی دیگر از محکومان انکار هولوکاست است. جمع بندی نظام اسلامی ایران با رهبری عالمی باتقوا توانست با اخلاق و رافت اسلامی و مدارا اعتراضات و ناآرامیهای سال 88 را بر خلاف تبلیغات سیاسی دشمنان زخمخورده خود، مدیریت کند. به نظر دیدبان این در حالیست که سران کشورهایی که ادعای آزادی بیان دارند تحمل کوچکترین اعتراض و مخالفتی را ندارند و به شدت آن را سرکوب میکنند. منابع: 1. http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=8033 2. http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=8033 3. http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=8292 4. http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=7190
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
برخورد خشونتبار پلیس آمریکا با معترضان در برکلی |اخبار ایران و جهان
برخورد خشونتبار پلیس آمریکا با معترضان در برکلی تظاهرات معترضان به نژادپرستی نیروهای امنیتی آمریکا روز دوشنبه در حالی پی گرفته شد که تصاویر منتشر شده از شهر برکلی ایالت کالیفرنیا نشان میدهد پلیس با خشونت دست به سرکوب معترضان زده است کد خبر ۴۵۶۵۱۱ تاریخ انتشار ۱۸ آذر ۱۳۹۳ -شرکتهای نفتی روسی و غربی در حال مذاکرات برای بازگشت به ايران هستند
شرکتهای نفتی روسی و غربی در حال مذاکرات برای بازگشت به ايران هستند نماینده تجاری روسیه در ایران در مصاحبه با خبرگزاری ریا نووستی اظهار داشت شرکت های نفتی روسی و غربی خواستار بازگشت به بازار ایران پس از لغو تحریمها هستند به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران آندرجدال مدعیان قهرمانی در خانه |اخبار ایران و جهان
جدال مدعیان قهرمانی در خانه تیمهای صدرنشین لیگ برتر بسکتبال در هفته یازدهم میزبان حریفان خود هستند کد خبر ۴۵۸۹۹۶ تاریخ انتشار ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۱۲ - 17 December 2014 تیمهای صدرنشین لیگ برتر بسکتبال در هفته یازدهم میزبان حریفان خود هستند به گزارش تسنیم در هفته یازدهمجواهردشت از پتانسیل گردشگری روستایی بالایی برخوردار است | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر 1393 10 07- به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا نریمان فتح پور در گفت و گو با رصدرودسر و با اشاره به موقعیت جغرافیایی این روستا اظهار کرد منطقه زیبا و ییلاقی جواهردشت یکی از روستاهای شهرستان رودسر و از توابع دهستان سیاهکلرود بخش چابکسر می باشد وی افزود جواهردشت یکی ازمدیرعامل مجمع خیرین مدرسهساز آذربایجانغربی تاکید کرد اشاعه فرهنگ ایرانی اسلامی توسط مدارس آذربایجانغربی
مدیرعامل مجمع خیرین مدرسهساز آذربایجانغربی تاکید کرداشاعه فرهنگ ایرانی اسلامی توسط مدارس آذربایجانغربیمدیرعامل مجمع خیرن مدرسهساز آذربایجانغربی گفت فرهنگ ایرانی اسلامی توسط مدارس آذربایجانغربی باید اشاعه پیدا کند به گزارش خبرگزاری فارس از اشنویه علی آخوندیان صبح امروز دراگر دستیابی به دانش هستهای دستاوردی ندارد چرا غربیها انواع تحریمها را به کار گرفتهاند/ تضییع حقوق زنان در
آیتالله آملی لاریجانی اگر دستیابی به دانش هستهای دستاوردی ندارد چرا غربیها انواع تحریمها را به کار گرفتهاند تضییع حقوق زنان در ایران دروغ تکراری رئیس قوه قضاییه گسترش عرضه معارف عمیق دینی و قرآنی از سوی عالمان دینی و اندیشمندان اسلامی را نیازمند برنامهریزی مستمر دانست و گنماینده مجلس برزیل: خبرهای رسانه های غربی از ایران غیر واقعی است
نماینده مجلس برزیل خبرهای رسانه های غربی از ایران غیر واقعی است تهران-ایرنا - مارکو آئرلیو اوبیالی Marco Aurelio Ubiali نماینده مجلس برزیل یکی از شرکت کنندگان درنخستین اجلاس جهان علیه خشونت و افراط گری گفت اسلام مورد حمله و هجمه قرار گرفته است و آنچه که توسط رسانه های عمده جهاپایان گروگانگیری در استرالیا؛ بهره برداری رسانه های غربی ضد ایران
پایان گروگانگیری در استرالیا بهره برداری رسانه های غربی ضد ایران حدود ۱۵ ساعت بعد از آغاز ماجرا یک منبع دادگستری استرالیا از کشف هویت گروگانگیر خبر داد اما اعلام کرد که نام و ملیت وی منتشر نخواهد شد اما رویترز و رسانههای غربی مانند آسوشیتدپرس به نقل از پلیس استرالیا اعلامغربی به تناسب منافع خود از لفظ تروریسم استفاده میکند/ اگر مستکبرین، ایران را تأیید کنند باید شک کنیم
حجتالاسلام والمسلمین ذوالنور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران غربی به تناسب منافع خود از لفظ تروریسم استفاده میکند اگر مستکبرین ایران را تأیید کنند باید شک کنیم مشاور عالی نمایندگی ولیفقیه در سپاه درباره سخنان گستاخانه وزیر خارجه کانادا درباره فرمانده سپاه قدس گفت جمهوری اسلاروزنامه ایران: سیدحمید روحانی، رئیس جمهور را با فرعون مقایسه کرد
روزنامه ایران سیدحمید روحانی رئیس جمهور را با فرعون مقایسه کرد به گزارش آخرین نیوز روزنامه ایران نوشت در شرایطی که از اول هفته جاری طیفهای مختلف دانشگاهی در دانشگاههای مختلف کشور برنامههای متنوعی را با حضور چهرههایی از جناحهای مختلف به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو تدارک دآمادگی برخی شرکتهای غربی برای سرمایهگذاری در ایران به محض انجام توافق هستهای
شنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۰۳ رییس مرکز پژوهشهای مجلس با بیان اینکه منافع اقتصادی شرکتهای غربی با تحریم ایران در تضاد است گفت که برخی شرکتهای خارجی آمادگی کاملی برای ورود به بازار ایران پیدا کردهاند و آمادهاند به محض انجام توافق هستهای در ایران سرمایهگذاری کنند کاظم جلالی در گ7 روش برخورد بانک مرکزی با متخلفان سود بانکی |اخبار ایران و جهان
7 روش برخورد بانک مرکزی با متخلفان سود بانکی در نشست مشورتی بانک مرکزی و مدیران عامل بانکها در مورد نرخ های سود سپرده های بانکی توافق به عمل آمد کد خبر ۴۵۹۸۳۴ تاریخ انتشار ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۰۶ - 20 December 2014 در نشست مشورتی چهارشنبه بانک مرکزی و مدیران عامل بانکها در مورد نرسیاست نه شرقی نه غربی فراموش نشود/ ایران بزرگترین قدرت منطقه
بهاری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران سیاست نه شرقی نه غربی فراموش نشود ایران بزرگترین قدرت منطقه یک کارشناس سیاست خارجی گفت باید بر سیاست امام راحل مبنی بر نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی در سیاست خارجی کشورمان تأکید شود محمد بهاری در رابطه با مواضع اتخاذی سیاست خارجی کشور دربرخورد زنجیرهای ۴۰ خودرو در آزادراه قزوین ـ کرج |اخبار ایران و جهان
برخورد زنجیرهای ۴۰ خودرو در آزادراه قزوین ـ کرج بر اثر برخورد زنجیرهای ۴۰ خودرو در آزادراه قزوین - کرج ۱۳۰ مسافر دچار حادثه و ۲۴ نفر مجروح شدند کد خبر ۴۶۰۷۵۹ تاریخ انتشار ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۵ - 24 December 2014 بر اثر برخورد زنجیرهای ۴۰ خودرو در آزادراه قزوین - کرج ۱۳۰ مسافبرخورد اتوبوس زائران افغان با کاميون در همدان |اخبار ایران و جهان
برخورد اتوبوس زائران افغان با کاميون در همدان کد خبر ۴۵۷۰۰۹ تاریخ انتشار ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۴ - 10 December 2014 بر اثر برخورد يک دستگاه کاميون 10 تني با اتوبوس حامل زائران افغان در همدان 35 نفر مصدوم شدند به گزارش ابتکار حسين درخشان سخنگوي سازمان امداد و نجات هلال احمر از برخآب و هوای آفریقای جنوبی شبیه استرالیاست نوری: از نظر امکانات با حریفانمان قابل مقایسه نیستیم/ غیرت ایرانی میت
آب و هوای آفریقای جنوبی شبیه استرالیاستنوری از نظر امکانات با حریفانمان قابل مقایسه نیستیم غیرت ایرانی میتواند گرهگشا باشدبازیکن تیم ملی فوتبال کشورمان گفت به لحاظ امکانات فوتبال ایران با حریفان آسیایی اش قابل مقایسه نیست اما غیرت و هوش ایرانی به همراه یک مربی خوب می تواند بتضییع حقوق زنان در ایران دروغ تکراری است/ اگر دستیابی به دانش هستهای دستاوردی ندارد چرا غربیها انواع تحریمه
آیتالله آملی لاریجانی تضییع حقوق زنان در ایران دروغ تکراری است اگر دستیابی به دانش هستهای دستاوردی ندارد چرا غربیها انواع تحریمها را به کار گرفتهاند رئیس قوه قضاییه گسترش عرضه معارف عمیق دینی و قرآنی از سوی عالمان دینی و اندیشمندان اسلامی را نیازمند برنامهریزی مستمر دانس-