تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس كار نيكى انجام دهد ده برابر آن پاداش دارد و از جمله آنها سه روز روزه در هر ماه ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850929701




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خرده مالکی اراضی مهمترین مشکل کشاورزی/مشوق‌های یکپارچه ‌سازی‌


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی مطرح کرد: خرده مالکی اراضی مهمترین مشکل کشاورزی/مشوق‌های یکپارچه ‌سازی‌ خبرگزاری پانا:مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی از اعطای مشوق‌های یکپارچه‌سازی‌ اراضی‌ کشاورزی در این استان خبر داد.
۱۳۹۳ يکشنبه ۷ دي ساعت 09:50

خبرگزاری پانا+خرده مالکی اراضی مهمترین مشکل کشاورزی/مشوق‌های یکپارچه ‌سازی‌

به گزارش خبرگزاری پانا،  قاسم جعفروند در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی كشاورزی وایجاد قطعات مناسب فنی و اقتصادی مصوب سال 1385 گفت: براین اساس به کلیه مالکین اعم از حقوقی و حقیقی در صورت خرید اراضی کشاورزی پراکنده و یکپارچه نمودن آن در حد نصاب فنی، اقتصادی و بیشتر از آن به شرط حفظ کاربری اراضی کشاورزی از طریق بانک ها و موسسات اعتباری مالی نسبت به اعطای امتیازات و تسهیلات ویژه از قبیل مالی ، اعتباری ، حقوقی ، بازرگانی ، فنی و ساخت زیربناهای تولیدی و پرداخت یارانه های حمایتی مورد نیاز اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه حفظ یکپارچگی اراضی یکی از برنامه‌های مهم امور اراضی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی است، افزود: زمین‌ها در حال خرد شدن است که اصلاً اقتصادی نیست به همین دلیل باید به سمت یکپارچه‌سازی اراضی حرکت و طرح آبی و خاکی را اجرائی کنیم تا چهار یا پنج زمین یکی شود.
 جعفروند با بیان اینکه برای کسانی که قصد دارند زمین‌های کشاورزی را خریداری و تجمیع کنند تسهیلات ویژه ای درنظر گرفته شده است ادامه داد : دولت برای اجرای این قانون تشویق‌هایی در نظر گرفته است که از جمله صدور سند رایگان برای کسانی که راغب باشند اراضی خود را یکپارچه کنند.
وی با بیان اینکه با این کار به یکپارچه‌سازی و حفظ کاربری اراضی کشاورزی کمک می‌کنیم افزود: سنددار کردن اراضی کشاورزی و اجرای کاداستر یکی از برنامه‌های مهم سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی است که بسیار حائز اهمیت است و اگر اطلاعات درست به این سازمان توسط شهرستان ها ارائه شود و زمین‌ها به درستی شناسایی شوند این کار محقق می‌شود.
مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی استان توسعه شرکت ‌های سهامی زراعی و تولیدی روستایی و کشت و صنعت‌های خصوصی را راهکاری برای جلوگیری از پیامدهای خرد شدن اراضی عنوان نمود و گفت: پراکنده شدن اراضی کشاورزی و شکل‌گیری نظام خرده دهقانی یکی از پیامدهای منفی اجرای قانون اصلاحات ارضی در سال ۱۳۴۰ بود.
وی با بیان اینکه براساس این قانون وزارت نیرو موظف است با هماهنگی وزارت جهادکشاورزی در مناطقی که دارای اراضی آبی است و برای اشخاصی که اقدام به یکپارچه سازی اراضی موضوع این آئین نامه می کنند اعتبارات مورد نیاز را جهت تامین آب و احداث شبکه های آبیاری و زهکشی پیش بینی نماید افزود: بهره برداران مشمول این قانون تسهیلاتی در خصوص پرداخت آب بهاء و حقابه خواهند داشت و هم چنین وزارت جهاد کشاورزی نسبت به حمایت های بیمه ای آن دسته از بیمه گذارانی که پس از تجمیع و یکپارچه سازی اراضی کشاورزی کوچک و پراکنده تا حد نصاب های فنی‌، اقتصادی اقدام می نمایند، نسبت به بیمه محصولات مشمول بیمه از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی اقدام خواهد نمود.
مهندس جعفروند با بیان اینکه کلیه اشخاصی که قصد تجمیع و یکپارچه سازی اراضی خود را دارند باید به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ذی ربط مراجعه و درخواست خود را همراه با مدارک مثبته مالکیت تسلیم نمایند افزود: مدیریت یاد شده نیز ظرف یک ماه بررسی لازم را معمول و در صورت وجود شرایط لازم نظر موافق را به اداره ثبت اسناد واملاک اعلام نماید تا حداکثر ظرف سه ماه نسبت به صدور سند اقدام شود و باید گفت پرداخت تسهیلات مشروط به رعایت دستورالعمل های یکپارچه سازی و تعهد اشخاص ذیربط مبنی بر رعایت الگوی کشت مورد نیاز منطقه به مدت تعیین شده با تشخیص و تائید مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان می باشد .
وی با بیان اینکه پراکندگی اراضی کشور مانع مدیریت صحیح می‌شود و هزینه‌ های تولید را افزایش می‌دهد ضمن اینکه موجب افزایش هزینه‌های جانبی ماشین آلات می‌شود افزود : اراضی زراعی آبی کمتر از ۱۰ هکتار و دیم 25 هکتار خرد محسوب می‌شوند و طبق آخرین آمار سرشماری کشاورزی در سال ۱۳۸۲، ۸۶.۷ درصد بهره ‌برداری کشاورزی ایران در چارچوب نظام خرد و دهقانی قرار دارند و هم چنین ۳۷.۸ درصد اراضی کشاورزی، در اختیار این افراد است.
جعفروند به مهمترین علل خرد شدن اراضی کشاورزی اشاره کرد و گفت: واگذاری اراضی به دهقانان پس از اجرای قانون اصلاحات اراضی، قاعده ارث ، تغییر کاربری اراضی کشاورزی در مجاورت شهرها به دلیل گسترش شهرنشینی ، خرید و فروش اراضی کشاورزی به دلیل بیکاری و فقر و هم چنین واگذاری بخشی از اراضی مالکین بزرگ و اراضی کشت و صنعت‌های خصوصی بزرگ و بخش وسیعی از اراضی موات به زارعین بی‌زمین بعد از انقلاب از مهمترین علل خرد شدن اراضی کشاورزی بود.
وی به مشکلات ناشی از خرد شدن زمین‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: تولید غیراقتصادی، افزایش هزینه‌های تولید، عدم امکان استفاده مناسب از تکنولوژی و ماشین آلات نوین، خرید و فروش اراضی (تلقی از زمین به عنوان پناهگاه معیشتی)، عدم تمرکز در الگوی کشت، ضعف تخصص و نیروی کار و بکارگیری ضعیف و ناقص نیروی انسانی است.
 جعفروند با بیان اینکه هدر رفت و پرت آب در اراضی خرد زیاد است افزود: سیستم آبیاری تحت فشار بیشترین سود را در یکپارچه‌سازی اراضی دارد لذا اصلاح سیستم‌های آبیاری برای یکپارچه‌سازی اراضی و در راستای استفاده از آبیاری تحت فشار انجام شده و مانع خشکسالی می‌شود.
 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن