واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ دي ۱۳۹۳ (۹:۴ق.ظ)
امام جمعه پلدختر: حماسه 9 دي يک درس بصيرتي و انقلابي بود امام جمعه پلدختر با بيان اينکه حماسه 9 دي يک درس بصيرتي و انقلابي بود، افزود:مردم بايد در بحث درسگيري و عبرتآموزي از 9 دي به واقعيتها توجه کنند، تفکري که باعث خلق حماسه 9 دي شد تفکري در سايه بصيرت بود، آن تفکر يک تفکر زباني و لساني نبود.
حجتالاسلام عليمحمد لروند، امام جمعه پلدختر در گفتوگو با خبرنگار موج در خرمآباد، با بيان اينکه حضور ميليوني مردم در حماسه 9 دي در تاريخ انقلاب بينظير بود، گفت: فتنه 88 ميزان و معيار براي سنجش عيار ملت ايران بود و ثابت شد که هر جا ملت ايران احساس نياز کنند، به صحنه آمده و در دفاع از ارزشهاي نظام اسلامي از هيچ کوششي فروگذار نميکنند.
وي افزود: حماسه 9 دي برگ زريني از تاريخ انقلاب اسلامي ايران است، زيرا که مردم هميشه در صحنه ايران بار ديگر براي دفاع از آرمانهاي نظام به ميدان آمدند و به برکت تدابير مقام معظم رهبري و حمايت همه جانبه ملت ايران و خلق حماسه 9 دي دشمنان بار ديگر در رسيدن به اهداف شوم خود ناکام ماندند.
حجتالاسلام لروند اضافه کرد: عشق به ولايت و ولايتمداري مردم مهمترين عامل در خلق حماسه نهم دي بود، مردمي که دوستدار ولايت بودند تحمل نکردند بعضي افراد مقابل ولايت قدعلم کنند، لذا ولايتمداران وارد عرصه شدند و حماسه 9 دي را آفريدند.
وي اضافه کرد: مردم ممکن است در برابر برخي مسائل اقتصادي، اجتماعي و سياسي مسامحه داشته باشند و در پارهاي مواقع ديدگاههاي افراد مختلف درباره برخي مسائل سياست خارجي را عليرغم اينکه آنرا قبول ندارند بپذيرند و مسامحه کنند اما درخصوص مسئله ولايت هيچگاه اهل مسامحه نيستند و شاهد هستيم که در جريان فتنه 88 وقتي مشاهده کردند عدهاي از افراد در داخل کشور به حمايت انگليس، آمريکا و اسرائيل به مقابله با بحث ولايت فقيه، رهبري و انقلاب اسلامي قدعلم کردند، مسامحه را جايز ندانسته و در مقابل اين فتنه به پا خاسته و حماسه 9 دي را خلق کردند.
امام جمعه پلدختر درخصوص تشابه حضور مردم در حماسه 9 دي با دوران انقلاب اسلامي، خاطرنشان کرد: در دوران انقلاب مردمي که از رژيم ستمشاهي به ستوه آمده بودند به طرفداري از حق وارد صحنه شدند و با رهبري امام خميني(ره) توانستند رژيم ستمشاهي را سرنگون کنند.
وي اضافه کرد: در جريان فتنه 88 نيز مردم به طرفداري از حق در مقابل عدهاي از افراد زيادهخواه و فتنهگر ايستادند و به تبعيت از مقام معظم رهبري توانستند فتنهگران را سرکوب و حماسه 9 دي را در تاريخ خلق کنند و حمايت خود از ولايت فقيه را به نمايش گذاشتند.
حجتالاسلام لروند در رابطه با شعارهاي مردم در حماسه 9 دي نيز گفت: مردم بايد در بحث درسگيري و عبرتآموزي از 9 دي به واقعيتها توجه کنند، تفکري که باعث خلق حماسه 9 دي شد تفکري در سايه بصيرت بود، آن تفکر يک تفکر زباني و لساني نبود.
امام جمعه پلدختر با بيان اينکه حماسه 9 دي يک درس بصيرتي و انقلابي بود، خاطرنشان کرد: گروهي که در جنگ صفين مقابل امام علي(ع) ايستادند اهل قرائت قرآن با پيشانيهاي پينه بسته بودند به ظاهر افرادي ديني بودند اما باطن ضددين داشتند و اين بيانگر اين است که مردم بايد بصيرت داشته باشند تا بتوانند حق را از باطل تشخيص دهند، تفکر ما بايد يک تفکر قمربني هاشمي يعني حمايت از ولايت تا پاي جان، حماسه ملت ايران در 9 دي نمادي از حمايت از ولايت تا پاي جان بود.
حجتالاسلام لروند در رابطه با عمقبخشي به شعارهاي مردم در حماسه 9 دي نيز خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامي ما بهدليل اينکه متصل به قيام عاشورا و برگرفته از تفکر عاشورايي بود شعارهايي که مردم در جريان پيروزي انقلاب و دوران مبارزه با رژيم ستمشاهي و حماسه 9 دي سردادند نيز برگرفته از قيام عاشورا بود.
وي اضافه کرد: در واقعه عاشورا بعضي از خواص در کوفه لغزيدند و با وجودي که خودشان دعوت کننده امام حسين(ع) به کوفه بودند در مقابل امام ايستادند و اين عهدشکني منجر به اين شد که حادثه کربلا در تاريخ رقم بخورد.
امام جمعه پلدختر با بيان اينکه فتنه 88 و بهدنبال آن حماسه 9 دي براي ملت ما بايد همسشه درس عبرت باشد، خاطرنشان کرد: ميطلبد عبرتهاي مربوط به فتنه 88 و حماسه 9 دي مطالعه شود، مردم بايد مطالعه کنند که چه شد واقعه عاشورا رخ داد و از آن عبرت بگيرند و اجازه ندهند يک بار ديگر امام حسين(ع) به قتلگاه کشيده شود.
وي با اذعان به اينکه بايد بصيرت و تفکر عاشورايي در جامعه زنده شود، گفت: شعاري که ملت ما در حماسه 9 دي سر داد که «ما اهل کوفه نيستيم علي تنها بماند» بيانگر اين است که ما تا زندهايم اجازه نخواهيم داد ماجراي کوفه در تاريخ تکرار شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]