محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842363255
توصیه های استاد دانشگاه پزشکی آیووا آمریکا به مبتلایان ام اس/ بیماری ام اس را به زانو در آوردم
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: توصیه های استاد دانشگاه پزشکی آیووا آمریکا به مبتلایان ام اس/ بیماری ام اس را به زانو در آوردم
کمتر کسی در ایران دکتر والس را می شناسد و با داستان زندگی و مبارزات او آشناست.
بهاره استیری- چندی پیش کتابی با عنوان " پروتکل والس: چگونه توانستم بیماری ام اس پیشرونده ام را با اصول پالئو و پزشکی کاربردی شکست دهم ؟" توجه مرا به خود جلب کرد. شکست دادن بیماری ام اس ؟!! حتی افرادی هم که آشنایی زیادی با علم پزشکی ندارند می دانند که ام اس یک بیماری پیشرونده و غیرقابل درمان است و با وجود پیشرفت های چشمگیر دو دهه اخیر جهت درمان و کنترل این بیماری هنوز هیچ روش درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد و داروها و روش های درمانی موجود در حال حاضر تنها تا حدودی سرعت پیشرفت بیماری را کاهش داده و علایم بیماران را بهبود می بخشند.
با این تفاسیر دانستن اینکه کسی توانسته باشد با این بیماری مقابله کند بسیار جالب توجه خواهد بود.و نکته جالب تر اینکه رویکرد درمانی این کتاب نه تنها برای بیماران مبتلا به ام اس بلکه به طور کلی برای تمام بیماری های خودایمنی مزمن مطرح شده بود.
در مقدمه این کتاب آمده بود باور داشتم که شکست ناپذیرم. سپس در سال 2000 متوجه شدم که مبتلا به بیماری ام اس هستم. پس از ده ها سال نادیده گرفتن علایم نامحسوسی که به تدریج پیشرفت می کردند بالاخره باید این واقعیت را می پذیرفتم آن هم زمانیکه بیماری جای پای خود را در سیستم عصبی مرکزی ام به جای گذاشته بود! سیر نزولی بیماری ام به سرعت پیش می رفت. پس از دو سال از تشخیص اولیه قادر به بازی کردن با فرزندانم نبودم!در پاییز سال 2003 رفت و آمد در اتاق های بیمارستان طی راندهای آموزشی ام مرا خسته می کرد و در نهایت در تابستان سال 2004 عضلات پشت و شکمم به حدی ضعیف شده بودند که مجبور شدم از صندلی چرخدار استفاده کنم!علی رغم درمان های تهاجمی که انجام می گرفت بیماری من به سرعت پیشرفت می کرد به طوری که در سال 2007 بیشتر اوقات من بر روی صندلی چرخدار می گذشت.
به عنوان یک پزشک مجبور بودم این بیماری را درمان کنم و به عنوان یک بیمار باید راهی برای نجات زندگی ام می یافتم. همانند تمام پزشکان ابتدا سراغ روش های درمان دارویی و جراحی رفتم ولیکن آشکارا مشاهده کردم نه تنها بهبودی حاصل نمی شد که سیر نزولی بیماری همچنان ادامه داشت!
پس از آن دکتر والس مطالعات خود را برای یافتن روش درمانی برای بیماریش آغاز می کند وهم زمان نتایج به دست آمده از این تحقیقات را بر روی خود نیز آزمایش کرده و بالاخره در سال 2007 تلاش های شبانه روزی وی به ثمر می رسد. دکتر والس می تواند بدون استفاده از صندلی چرخ دار راه برود و طی یک سال بعد از آن وی قادر است مسیر خانه تا دانشکده را با دوچرخه بپماید.
دکتر والس نتایجی را که در این مدت به دست آمده بود در سال 2011 در قالب پروتکل والس ارائه می کند و پس از آن کتاب وی در همین زمینه نیز به چاپ می رسد. اساس روش درمان در پروتکل والس رژیم غذایی پالئو است. والس این رژیم غذایی را بر اساس نتایج به دست آمده از آخرین تحقیقات انجام شده در زمینه بیماری های خودایمنی و بیولوژی مغز انسان تغییر داده و در کنار برنامه های ورزشی مناسب در قالب پروتکل والس ارائه می دهد. هم اکنون وی در موسسه والس مشغول آموزش و استفاده از این روش درمانی نه تنها برای مبتلایان به ام اس که برای اکثر بیماری های خودایمنی مزمن است.
نامه نیوز در مصاحبه ای ایمیلی با دکتر تری والس پزشک و متخصص بیماری های داخلی و همچنین استاد کالج پزشکی ایالت آیووا ایالات متحده آمریکا و از جمله مبتلایان به این بیماری لاعلاج، به بررسی نحوه مقابله بیماران با ام اس پرداخته است که در ادامه مطالعه می فرمایید:
لطفا برای ما توضیح دهید با تشخیص این بیماری چگونه مقابله کردید؟ با توجه به اینکه شما پزشک هستید و از ماهیت پیشرونده این بیماری آگاه بودید.
وقتی برای اولین بار تشخیص این بیماری در مورد من قطعی شد پس از جستجوی بسیار بهترین مرکز پزشکی را که می توانستم برای درمان بیماری ام پیدا کردم .جدیدترین داروهای موجود در آن زمان را دریافت کردم. حتی داروی بیولوژیک تایسابری که به تازگی وارد بازار شده بود و سالیانه 40000 دلار برای من هزینه داشت. با این وجود سیر نزولی بیماری ام همچنان ادامه داشت و اینجا بود که تصمیم گرفتم علوم پایه پزشکی را که سالها قبل در دانشکده پزشکی فرا گرفته بودم دوباره مطالعه کنم.طی 5 سال پس از آن من مشغول مطالعه و تجربه مطالعاتم بر روی خودم بودم و نتیجه پژوهش ها و تجربیات من تدوین پروتکل والس بود.
در مورد پروتکل والس توضیح دهید و اینکه چگونه با رژیم پالئو آشنا شدید؟
رژیم غذایی و برنامه هایی که در این پروتکل وجود دارد در واقع برای بهبود عملکرد مغز واجزای میتوکندریایی سلول های بدن طراحی شده است.من از طریق دکتر لورن کوردین(متخصص تغذیه و از پیشگامان در استفاده از رژیم پالئو) با رژیم پالئو آشنا شدم سپس با تلفیق نتایج مطالعاتم با اصول پزشکی کاربردی و رژیم پالئو پروتکل والس شکل گرفت همزمان من نتایج به دست آمده ام را بر روی خودم پیاده کرده و به تدریج سیر بهبودی بیماری ام آغاز شد.
دکتر والس! شما در کتابتان عنوان می کنید که اصول مطرح شده در پروتکل والس نه تنها برای بیماران مبتلا به ام اس بلکه برای اکثر بیماری های مزمن خودایمنی مفید خواهد بود با توجه به تجربیاتتان در موسسه والس استفاده از این پروتکل تا چه در حد بهبودی بیمارانتان موثر بوده است؟
خوب باید بگویم که این روش برای تقریبا تمام انواع بیماری های مزمنی که در کلینیک با آنها سر و کار دارم بسیار موثر بوده است بیماری هایی از قبیل: دیابت- چاقی- فشار خون- اختلالات مرتبط با بهداشت روان-آسیب های مغزی- پارکینسون- زوال شناختی اولیه و بیماری های خود ایمنی بدن.
آیا این پروتکل برای تمام انواع بیماری ام اس در هر مرحله ای از پیشرفت آن موثر است؟
از آنجایی که اساس عملکرد این روش درمانی بهبود عملکرد سلول های بدن است مسلما برای کنترل مالتیپل اسکلروزیز در تمام مراحل بیماری موثر خواهد بود و در واقع تجربیات خود من از زمانی آغاز شد که وارد مرحله ای شده بودم که بیماری به سرعت در حال پیشرفت بود به طوریکه در عرض سه سال مجبور به استفاده از صندلی چرخدار گشتم با این وجود به کارگیری مداوم و درست از پروتکل والس به طور چشمگیری وضعیت مرا تغییر داد.
با توجه به تغییرات جغرافیایی عمده ای که بین کشورهای آسیایی و غربی وجود دارد به نظر شما استفاده از این پروتکل محدودیت جغرافیایی خاصی دارد؟
مسلما باید توجه داشت که رژیم غذایی پیشنهادی پروتکل ما زمانی بهترین کارایی و اثربخشی را خواهد داشت که با منابع غذایی محلی و خاص هر منطقه آب و هوایی و جغرافیایی تطبیق داده شود.
متاسفانه بیماران در کشورهای در حال توسعه در دسترسی به داروهای این بیماری تا اندازه ای دچار مشکل هستند.(هرچند خوشبختانه کشور ما در سالهای اخیر موفق به تولید داروی سینووکس شده است که وضعیت بیماران را به طرز چشمگیری بهبود بخشیده است) با این وجود تعدادی از داروهایی که به تازگی وارد بازار شده اند هنوز وارد این کشورها نشده و از طرفی قیمت این داروها بسیار بالا بوده و برای تمام بیماران قابل دسترسی نیستند با در نظر گرفتن این مسائل به نظر شما درمان دارویی تا چه حد در کنترل و جلوگیری از پیشرفت بیماری موثر است؟
اثرات داروهای تولید شده در دهه های اخیر غیر قابل انکار است ولی باید در نظر داشت داروها عمدتا در فاز حاد بیماری و جهت کنترل علایم بیماری مورداستفاده قرار می گیرند.داروها به ندرت در بهبود شرایطی از قبیل: کمبود های تغذیه ای و تغذیه ناکافی-حساسیت های غذایی- مسمومیت ها- ورزش نکردن و استرس های مزمن تاثیرگذار هستند.در مورد ام اس نیز به نظر من شیوه درست زندگی و رژیم غذایی صحیح به اندازه درمان دارویی حائز اهمیت هستند.
به نظر شما ورزش (ورزش هایی نظیر:یوگا-آیروبیک-بدن سازی-شنا و ...) به صورت مداوم در جلوگیری از پیشرفت بیماری موثر است؟
مسلما. ورزش قسمتی از برنامه پروتکل ماست. فقط باید توجه داشت ورزشی که برای هر بیمار در نظر گرفته می شود باید متناسب با شرایط و توانایی جسمی هر بیمار طراحی شود.
در برخورد با بیماران مبتلا به ام اس در بیمارستان به وضوح افسردگی و ناامیدی را در این بیماران مشاهده کرده ام. با توجه به این مسئله که میزان افسردگی در این بیماران نسبتا بالاست آیا شما روان درمانی را برای بیماران توصیه می کنید؟
بله مسلما روان درمانی با یک روان درمانگر ماهر در این زمینه می تواند در بهبود شرایط بیماران بسیار تاثیرگذار باشد. در کشور ما این جنبه از زندگی بیماران بسیار مورد توجه است.
می دانیم که اکثر بیماران در زمان تشخیص بیماری شان بسیار جوان هستند. شما چه توصیه ای برای افرادی دارید که به تازگی با این مشکل مواجه شده اند؟
در کنار برنامه درمانی به رژیم غذایی صحیح و شیوه درست زندگی بسیار توجه داشته باشند. این مهم ترین و موثرترین فاکتور در مقابله با بیماری های مزمن است.
دکتر والس شما آینده ام اس را چگونه پیش بینی می کنید؟ با توجه به پیشرفت های چشمگیر آن در دهه های اخیر.
خوشبختانه امروزه توجهات بیشتری بر روی عللی از قبیل رژیم های غذایی و شیوه زندگی صحیح موثر بر این بیماری متمرکز گشته عللی که به نظر من از فاکتور های اساسی شکل گیری بیماری های مزمن هستند. مسلما در صورتیکه وقت و بودجه بیشتری صرف این مطالعات گردد نتایج قابل توجهی در پی خواهد داشت.
و در پایان پیام شما برای مبتلایان به این بیماری در کشور من چیست؟
موثرترین و مهم ترین کاری که مبتلایان به ام اس باید انجام دهند از نظر من فراهم کردن شرایط یک زندگی سالم است.زندگی سالم از تمام جنبه ها: رژیم غذایی صحیح (خوردن میوه و سبزیجات بیشتر و حذف شکر و آرد سفید از رژیم غذایی و خوردن پروتئین های با کیفیت بالا) ورزش مداوم و مرتب- تمرین هایی جهت کاهش و مقابله با استرس- پرورش دادن روابط خانوادگی و دوستانه – اجتناب از مواد شیمیایی صنعتی نظیر آفت کش ها و حشره کش ها. و آرزوی سلامتی برای تمام بیماران مبتلا به این بیماری.
۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 316]
صفحات پیشنهادی
استاد مجتمع دانشگاهی امیرالمومنین اصفهان: با اقتصاد مقاومتی باید دندان طمع آمریکا را کشید
استاد مجتمع دانشگاهی امیرالمومنین اصفهان با اقتصاد مقاومتی باید دندان طمع آمریکا را کشیداستاد مجتمع دانشگاهی امیرالمومنین ع سپاه اصفهان گفت باید دندان طمع آمریکا را با اقتصاد مقاومتی و به شرط مدیریت جهادی کشید به گزارش خبرگزاری فارس از فریدن محمدحسن ربانی امشب در همایش بزرگاستاد دانشگاه علوم پزشکی و خدماتدرمانی استان زنجان: دانشگاههای ما همواره تحت تاثیر سیاست و اقتصاد بودهاند
استاد دانشگاه علوم پزشکی و خدماتدرمانی استان زنجان دانشگاههای ما همواره تحت تاثیر سیاست و اقتصاد بودهانداستاد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان با تاکید بر اینکه از دیدگاه امام خمینی ره دانشگاهها باید در خدمت جامعه باشند گفت دانشگاههای ما همواره تحت تاثیر سیعضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران: بسیاری از سردردها به دلیل بیماری «آبسیاه» است
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بسیاری از سردردها به دلیل بیماری آبسیاه استعضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت بسیاری از سردردها به دلیل ابتلا به بیماری چشمی آب سیاه یا گلوکوم است کیومرث نوروزپور دیلمی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری درباروزارت بهداشت به 234 استادیار جوان دانشگاههای پزشکی گرنت داد -
وزارت بهداشت به 234 استادیار جوان دانشگاههای پزشکی گرنت داد شناسهٔ خبر 2447838 سهشنبه ۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۶ حوزه و دانشگاه > آموزش عالی گرنت تحقیقاتی 15 میلیون تومانی توسط معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به استادیاران جوان برجسته دانشگاههای علوم پزشکی کشور اعطا شد به گزاراستاد دانشگاه کلمبیا در گفتوگو با فارس: گزارش شکنجهها نشان از استانداردهای دوگانه آمریکا در زمینه تروریسم و
استاد دانشگاه کلمبیا در گفتوگو با فارس گزارش شکنجهها نشان از استانداردهای دوگانه آمریکا در زمینه تروریسم و افراطیگری استاستاد دانشگاه کلمبیای آمریکا افشای جنایات آمریکا با انتشار گزارش شکنجههای سنا را نشان از استانداردهای دوگانه دولت آمریکا در مواجه با مساله تروریسم و افراطیمعاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر داد آغاز طرح غربالگری بیماری دیابت و فشار خون بالا در مازندران
معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر دادآغاز طرح غربالگری بیماری دیابت و فشار خون بالا در مازندرانمعاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت طرح غربالگری دو بیماری مهم دیابت و فشار خون بالا از اول دی امسال در مازندران آغاز شد محسن اعرابی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاریرئیس دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس خبر داد تعیین تکلیف زایشگاه و تجهیز درمانگاه شهر هشتبندی/ راهاندازی مرکز مشا
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس خبر دادتعیین تکلیف زایشگاه و تجهیز درمانگاه شهر هشتبندی راهاندازی مرکز مشاوره بیماریهای رفتاریرئیس دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس از تعیین تکلیف زایشگاه و تجهیز درمانگاه شهر هشتبندی خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از میناب واقع در شرق مرکز هرمزگاناستاد دانشگاه دمشق در گفتوگو با فارس: مقاومت حق مشروع ملتهاست/ تروریسم حافظ منافع آمریکا در منطقه
استاد دانشگاه دمشق در گفتوگو با فارس مقاومت حق مشروع ملتهاست تروریسم حافظ منافع آمریکا در منطقهاستاد دانشگاه دمشق با اشاره به اینکه مقاومت حق مشروع ملتهایی است که مورد تجاوز دشمن قرار میگیرند گفت تروریسم هرج و مرجی است که آمریکا در همه جهان گسترش داده است «وائل الاتوصیههای یک استاد دانشگاه به کنکوریهای تویسرکان
توصیههای یک استاد دانشگاه به کنکوریهای تویسرکاناستاد دانشگاه شاهد تهران توصیههایی در خصوص مطالعه مفید برای کسب موفقیت در کنکور به دانشآموزان کنکوری تویسرکان داشت به گزارش خبرگزاری فارس از تویسرکان محمدحسن میرزامحمدی بعد از ظهر امروز در جمع دانشآموزان تویسرکان در همایش جشاستاد دانشگاه کلمبیای آمریکا: رسیدن به توافق هستهای ظرف 3 یا 4 ماه کاملا ممکن است
استاد دانشگاه کلمبیای آمریکا رسیدن به توافق هستهای ظرف 3 یا 4 ماه کاملا ممکن است استاد علوم سیاسی دانشگاه کلمبیای آمریکا گفت رسیدن به یک توافق هستهای بین ایران و 1 5 ظرف مدت 3 یا 4 ماه کاملاً ممکن است به گزارش نامه نیوز بینینا چولی در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه به اعتقامعاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند: شیوع بیماری تب مالت در خراسان جنوبی از متوسط کشوری بالاتر است
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند شیوع بیماری تب مالت در خراسان جنوبی از متوسط کشوری بالاتر استمعاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه طی هفت ماهه امسال میزان شیوع بیماری تب مالت در استان از متوسط کشوری بالاتر بوده است گفت یکی از راههای انتقال این بیماری شیمجلس ترحیم دکتر فخرائی، استاد فقید دانشگاه تهران برگزار شد
دوشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸ ۲۵ مجلس ترحیم دکتر سید مهدی فخرائی استاد فقید دانشکده مهندسی برق دانشگاه تهران با حضور حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی نایب رییس مجلس شورای اسلامی دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رییسجمهور مهندس دهقان وزیر دفاع مهندس چیت چیان وزیر نیرو دکتر صادق وتفکیک بودجه فرهنگی از سرفصل بودجه آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی
جمعه ۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۴۴ معاون فرهنگی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در مورد جدا شدن معاونت آموزشی از معاونت فرهنگی در وزارت بهداشت گفت پیش از این بودجه فرهنگی و دانشجویی در دانشگاههای علوم پزشکی یک جا تخصیص مییافت امسال طی مذاکراتی که داشتیم قرار شد بودجه فرهنگی از سرفصامروز صورت گرفت تقدیر از 26 پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
امروز صورت گرفتتقدیر از 26 پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی بیرجندطی مراسمی از 26 پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اهداء لوح تقدیر شد به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند ظهر امروز مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد درتوصیههای یک جراح دندانپزشک در مورد بیماریهای لثه
دوشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹ ۱۵ بسیاری از مردم فرض میکنند بیماریهای دهان تنها به دندان محدود میشود در حالیکه لثه نیز جز بسیار مهمی از دهان است و نیاز به مراقبت ویژه دارد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا دکتر زینب اسمعیلی جراح دندانپزشک ضمن اشاره به مطلب فوق در مورد شایدر پی اقدامی سئوالبرانگیز صورت گرفت انتقاد به ادغام دوره آموزشی کارورزی دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس با دانشگا
در پی اقدامی سئوالبرانگیز صورت گرفتانتقاد به ادغام دوره آموزشی کارورزی دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس با دانشگاه آزاداحتمال ادغام دورههای کارآموزی و کارورزی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با دانشگاه آزاد اسلامی واحد این شهر سبب انتقاد و اعتراض دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شده است کهمعاون رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان چهارمحال و بختیاری: پیگیر ایجاد مرکز ناباروری در چهارمحال و بختیاری هستیم
معاون رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان چهارمحال و بختیاری پیگیر ایجاد مرکز ناباروری در چهارمحال و بختیاری هستیممعاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان چهارمحال و بختیاری گفت پیگیریها برای ایجاد مرکز ناباروری در این استان همچنان ادامه دارد به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد اکبر سلیما-
گوناگون
پربازدیدترینها