تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند از آدم بد اخلاق توبه نمى‏پذيرد. عرض شد: اى رسول خدا، چرا؟ فرمودند: چون ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830226057




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

9 دي و تغيير استراتژي نظام سلطه


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: 9 دي و تغيير استراتژي نظام سلطه
نویسنده : عباس حاجي‌نجاري 
بايد به فتنه‌گران داخلي و حاميان بيروني آنها حق داد كه بزرگداشت سالگرد حماسه دهها ميليوني مردم ايران در روز 9 دي سال 1388 را برنتابند، چرا كه اين حماسه نه تنها آب سردي بر 200 روز بحران و شراره‌هاي آتشي كه برخي سه روز قبل از انتخابات 22خرداد 88 وعده آن را داده بودند، ريخت  و فتنه‌گران را مستأصل كرد، بلكه استراتژي 30 ساله نظام سلطه عليه انقلاب اسلامي را نيز ناكارآمد كرد و آنها را به وادي جديدي كشاند.
در روند تحولات بعد از انتخابات دهم رياست جمهوري، فارغ از انگيزه‌ها و برنامه‌ريزي‌هاي عاملان ايجاد آن حوادث در ماه‌هاي قبل و بعد از انتخابات كه البته در اين مقال فرصت پرداختن به آن نيست، طرح شبهه تقلب در انتخابات و القاي عدم سلامت روند آن سبب شد كه عرصه برخي از خيابان‌هاي تهران به محل اجتماع كساني تبديل شود كه به نتيجه انتخابات معترض بودند و اعتراض خود را كاملاً دموكراتيك در قالب آتش‌ زدن وسايل نقليه عمومي و مردمي و ساختمان‌ها نشان دادند كه البته آغاز آن هم نه پس از اعلام رسمي نتيجه انتخابات، بلكه قبل از پايان رأي‌گيري و ادعاي ميرحسين موسوي مبني بر پيروزي‌اش در انتخابات در يك مصاحبه مطبوعاتي بود. سازماندهي آن اجتماعات، حملات برنامه‌ريزي شده به مراكز بسيج و برخي ترور‌هاي مشكوك كه با هدف تحريك احساسات اجتماعي صورت گرفت، عملاً كشور را وارد يك بحران ناخواسته كرد، اگرچه عاملان فتنه براي آن برنامه‌ريزي چند ماهه كرده بودند.
روشنگري‌هاي مقام معظم رهبري و تلاش‌هاي نهادهاي نظام براي خنثي‌سازي توهم تقلب و اعتمادسازي نسبت به روند انتخابات به ريزش بدنه اجتماعي فتنه انجاميد و به موازات آن روند شعارها از موضوع انتخابات خارج شد و اصول و آرمان‌هاي انقلاب را هدف گرفت. طرح شعار نه غزه نه لبنان در روز قدس در تهران و شعار عليه اصول و مباني نظام، پيوند بيگانگان با سران فتنه را آشكار و روند حوادث به گونه‌اي شد كه تعزيه‌گردان حوادث كف خيابان‌ها ديگر فعالان داخلي نبودند، بلكه رسانه‌هاي بيگانه به همراه شبكه‌هاي اجتماعي و متواريان فتنه در خارج از كشور مديريت حوادث را به دست گرفتند. صراحت اين ميدانداري به جايي رسيد كه كنگره امريكا با اختصاص 55 ميليون دلار بودجه، پنتاگون را مأمور اين صحنه كرد و به اوباما سه ماه فرصت داد كه پرونده را به نتيجه برساند. همان زمان كلينتون، وزير خارجه وقت امريكا اذعان كرد كه امريكا هر كاري از دستش برآمد انجام داد. اگر چه اين روزها افسوس مي‌خورد كه كاش امريكا بيشتر تلاش كرده بود. اوج اين تحولات در روز عاشوراي سال 88 بود. رسانه‌هاي بيگانه و شبكه‌هاي اجتماعي در يك فراخوان گسترده كه البته با حمايت منافقين و سلطنت‌طلب‌ها و گروه‌هاي تجزيه‌طلب جنوب شرقي و غرب كشور همراه شد، عملاً برخي خيابان‌ها را به صحنه درگيري نظامي تبديل كردند، به گونه‌اي كه وقتي در برخي از ميادين تهران مسلط شدند، بي‌بي‌سي و صداي امريكا از آزادسازي آن ميادين خبر دادند، چرا كه تصور مي‌كردند ديگر كار نظام تمام است زيرا آنها در روز عاشورا مهم‌ترين منبع قدرت نظام را هدف گرفته بودند. اين فتنه اگرچه در همان روز با حضور دينمداران مهار شد، اما سه روز بعد، در روز 9 دي يك بار ديگر انقلاب متجلي شد و بسياري از شبكه‌هاي بيگانه اجتماع ميليوني مردم تهران را با اجتماع روز تشييع حضرت امام (ره) برابر دانستند.
حماسه 9 دي تنها آب سردي روي يك فتنه 200 روزه نبود، بلكه آنچنان قدرت داشت كه استراتژي 30 ساله نظام سلطه عليه انقلاب اسلامي را نيز دگرگون و ثابت كرد تا زماني كه مردم با اين شكوه و عظمت در صحنه حضور دارند نظام اسلامي قابل براندازي يا تغيير از درون نيست.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي راهبرد دشمنان ابتدا بر براندازي نظام از طريق كودتا و تروريسم و جنگ نظامي استوار بود و پس از ناكامي در آن، راهبرد آنها بر تغيير از درون با بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي دروني و سرپل‌هاي داخلي استوار شد كه اوج آن فتنه بعد از انتخابات دهم رياست جمهوري بود. وقتي اين فتنه با حضور دهها ميليوني مردم مهار شد، استراتژي دشمن بر «تغيير مردم» استوار شد كه خود نام «استراتژي تغيير محاسبات» بر آن نهادند.
خانم كلينتون، وزير خارجه امريكا در شهريور سال 91 رسماً اعلام مي‌كند هدف امريكا از فشار‌ها و تحريم‌ها «تغيير محاسبات مردم ايران» است. پيش‌نياز اين استراتژي زمينه‌سازي براي تحريم فلج‌كننده اقتصادي بود كه با قطعنامه 1929 شوراي امنيت در 29 خرداد 1389 مقدمات آن فراهم شد.
ابعاد ديگر اين استراتژي ايجاد ترديد در پيگيري آرمان‌ها و اهداف نظام بي‌ثمر نشان دادن تلاش‌هاي ملي براي پيشرفت‌هاي صنعتي و علمي، القاي بي‌نتيجه بودن دستاوردهاي هسته‌اي ايران، بي‌ثمرنشان دادن ايستادگي در مذاكرات هسته‌اي، دوقطبي‌سازي كشور و... از جمله تاكتيك‌هاي دشمنان در اين عرصه است اما تأسفبارتر در اين صحنه همراهي فتنه‌گران با بيگانگان براي اثرگذاري اين استراتژي چندبعدي است.
سخنان شيرزاد در نشست اصلي تشكل دانشجويي اصلاح‌طلبان در دانشگاه تهران مبني بر بيهوده بودن تلاش‌هاي دانشمندان در كسب فناوري‌هاي علمي و هسته‌اي و سخنراني آن ديگري‌ مبني بر اينكه خسارت‌هاي وارده از تلاش‌هاي هسته‌اي ايران بيشتر از هزينه‌هاي جنگ است، در كنار اظهارات سحرخيز مبني بر اينكه اصلاح‌طلبان ديگر علاقه‌اي به امام خميني ندارند و تغيير قانون اساسي و حذف ولايت فقيه را جزئي از اصلاحات مي‌داند، گوشه‌هايي از همراهي عوامل داخلي با اين استراتژي است.
اما نتيجه اين استراتژي را نيز مقام معظم رهبري از قبل روشن كرده‌اند. ايشان در ديدار مردم قم در سالگرد قيام 19 دي مي‌فرمايند: همه دنياي استكبار و دولت‌هاي مستكبر دست روي دست گذاشته، بلكه ملت ايران را تحريم كنند، با اين تحريم ملت ايران را خسته كنند و به ستوه بياورند. خودشان هم مي‌گويند كه ما خواستيم ملت ايران را در تقابل نظام جمهوري اسلامي به ايستادگي وادار كنيم تا مسئولان جمهوري اسلامي محاسباتشان عوض شود. اين را حالا صريح مي‌گويند آن اوايل كه ما تحليل مي‌كرديم به اين صراحت نمي‌گفتند، اما حالا مي‌گويند. نتيجه اين شده است كه شما ملاحظه مي‌كنيد ملت ايران روز به روز گرايش به مباني اسلام، به مباني انقلاب، به ايستادگي، به اين عزتي كه خداوند متعال به اين كشور داده بيشتر مي‌شود. درست نقطه مقابل آنچه كه خواسته‌اند، تحقق پيدا كرده است.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۰:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن