تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860276388




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کور شده‌ام، قصاص می‌خواهم |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کور شده‌ام، قصاص می‌خواهم
کد خبر: ۴۶۰۸۹۶
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۳ - 25 December 2014


پرونده دو جوان که دوست‌شان را در درگیری کور کرده ‌بودند در حالی رسیدگی شد که متهم ردیف اول آن متواری شده است. 

به گزارش شرق، پرونده این درگیری سال٩٠ در ورامین تشکیل شد و اولین ‌گزارش را ماموران حراست بیمارستان به پلیس دادند، آنها اعلام کردند جوانی که از ناحیه چشم به‌شدت زخمی‌‌شده به بیمارستان آورده ‌شده ‌است و تلاش پزشکان برای درمان او آغاز شده، اما نتوانسته‌اند وضعیت مجروح را تثبیت کنند.

تحقیقات با توجه به این گزارش آغاز شد و ماموران متوجه شدند عامل این درگیری دو جوان به نام‌های کیوان و حامد بودند که با جوانی به نام سیاوش دعوا کرده‌اند و سیاوش از ناحیه چشم مجروح شده ‌است. 

مرد شاکی در تحقیقات گفت: «مراسم خواستگاری خواهرم بود و در خانه نشسته‌ بودند که متوجه صدا و دعوایی بیرون از خانه شدیم. افرادی با عمویم دعوا می‌کردند، من بیرون رفتم و سعی کردم جو را آرام کنم، اما کیوان و حامد به من حمله کردند و کیوان با وارد آوردن ضربه شیشه نوشابه به چشمم آسیب زد و من از هر دوی آنها شکایت دارم.»

وقتی ماموران کیوان و حامد را بازداشت کردند آنها جزییات درگیری را توضیح دادند و مدعی‌ شدند ضارب نبودند.

حامد گفت: «مساله ناموسی بود، روز حادثه کیوان گفت برای دعوا مقابل خانه سیاوش می‌رود. من که داشتم از سر کار برمی‌گشتم همراهی‌اش کردم. وقتی دعوا بالا گرفت، یک نفر حامد را داخل جوی آب پرت کرد. دوستان خودش از جمله فردی به نام کریم بالای سرش بودند حتما کریم ضربه را ‌زده ‌است، ما فقط صدای ناله سیاوش را شنیدیم و متوجه چیز دیگری نشدیم.»

کیوان نیز همین گفته‌ها را تکرار کرد تا اینکه خبر رسید یک چشم سیاوش تخلیه شده‌ است، بنابراین مرد جوان برای متهم اصلی درخواست قصاص کرد.

دادسرا علیه حامد و کیوان کیفرخواست صادر کرد و پرونده برای رسیدگی به شعبه٧١ دادگاه‌کیفری‌‌استان‌تهران ارسال شد. نماینده دادستان در جلسه محاکمه کیفرخواست را خواند و بر اساس اسناد موجود درخواست صدور حکم قانونی کرد. سپس سیاوش در جایگاه حاضر شد.

او گفت: «شب حادثه من درخانه بودم و درگیری ربطی به من نداشت برای اینکه از عمویم حمایت کنم وارد نزاع شدم. البته دعوا هم نکردم؛ گفتم امشب مراسم خواستگاری داریم و سرنوشت دو جوان تعیین می‌شود، بروید و در اینجا دردسر درست نکنید، اما آنها حمله کردند. چند دقیقه بعد همه‌چیز تمام شد و ما داشتیم می‌رفتیم که یک‌دفعه کیوان به سمتم حمله‌ور شد و با شیشه نوشابه به صورتم کوبید و داخل جوی‌ آب افتادم، به چشمم نیز آسیب جدی وارد شد.»

وقتی قاضی از سیاوش پرسید آیا خودش دیده که چه کسی ضربه را به چشمش زده‌ است، شاکی جواب داد: «خودم ندیدم چون پشتم به متهم بود، اما شاهدان دیده‌اند.»

سپس کیوان در جایگاه حاضر شد، او اتهامش را رد کرد و گفت: «من این کار را نکردم، داشتم به سمت ماشینم می‌رفتم که صدای سیاوش را شنیدم. موضوع هیچ‌ ربطی به من ندارد، هنگام حادثه دوستان خود او کنارش بودند و من فکر می‌کنم ضارب یکی از آنها باشد.»

در ادامه حامد در جایگاه حاضر شد، او نیز همین ادعا را مطرح کرد و این در حالی بود که شاهدان مدعی شدند ضارب، این دو نفر بودند. در نهایت هیات قضات وارد شور شدند و از آنجایی که شاکی برای هر دو درخواست قصاص کرده‌، اما پزشکی قانونی نیز نظر داده بود قصاص در این خصوص قابل اجرا نیست، بنابراین قضات متهمان را مجرم دانستند و به پرداخت دیه یک چشم محکوم کردند.  پرونده با اعتراض متهمان به دیوانعالی کشور ارسال و رای صادره نقض شد.

دیوانعالی کشور اعلام کرد؛ از شهود تحقیقات کافی به عمل نیامده ‌است. در جلسه‌ای که هفته جاری تشکیل شد متهمان و شهود به دادگاه دعوت شدند، اما از آنجایی که کیوان متهم ردیف اول به‌دلیل جرم دیگری که مرتکب شده‌بود تحت تعقیب قرار داشت و متواری شده‌ بود، شهود در جایگاه حاضر شدند. آنها همگی کیوان را عامل کوری چشم معرفی کردند و گفتند دیدند کیوان با شیشه نوشابه به چشم متهم ضربه‌ زد. 

یکی از شهود گفت: «شب حادثه درگیری تمام شد و ما دو طرف را از هم جدا کردیم، اما کیوان به سیاوش حمله کرد و یک ضربه به صورتش کوبید. سرعت این کار آنقدر زیاد بود که فقط ما توانستیم ببینیم چه شده است و بعید می‌دانم سیاوش خودش دیده‌ باشد چه اتفاقی افتاد. بعد هم سیاوش داخل جوی آب افتاد و ما او را به بیمارستان رساندیم، اما کیوان فرار کرد. این مرد با وثیقه آزاد بود و چند ماه قبل دوباره دعوایی به راه انداخت و مرا به‌شدت کتک زد. شکایتی مطرح کردم و پرونده‌ای علیه او تشکیل شد و بازپرس دستور بازداشتش را داد، اما کیوان فرار کرد و حالا هم حکم جلب او را گرفته‌ام، اما متهم فراری است.»

هیات قضات بعد از گفته‌های متهم برای صدور رای دادگاه وارد شور شدند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن