واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ساخت کارخانه کوکاکولا در غزه
کوکاکولا ساخت اولین کارخانه خود در نوار غزه را آغاز کرده است. انتظار میرود این کارخانه با سرمایه ۲۰ میلیون دلاری صدها فرصت کاری تازه در این منطقه ایجاد کند. ساخت این کارخانه سه سال طول خواهد کشید.
کد خبر: ۴۶۰۷۰۸
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۳ - 24 December 2014
کوکاکولا ساخت اولین کارخانه خود در نوار غزه را آغاز کرده است. انتظار میرود این کارخانه با سرمایه ۲۰ میلیون دلاری صدها فرصت کاری تازه در این منطقه ایجاد کند. ساخت این کارخانه سه سال طول خواهد کشید.
ساخت اولین کارخانه کوکاکولا در نوار غزه
به گزارش دویچه وله،خبرگزاری آلمان روز دوشنبه ۲۲ دسامبر (اول دی ماه) گزارش داد که ساخت اولین کارخانه کوکاکولا در نوار غزه آغاز شده است. مقامات اسرائیلی مجوز ساخت این کارخانه را پیش از شروع جنگ ۵۰ روزه با حماس که کنترل نوار غزه را در اختیار دارد، صادر کرده بودند.
هزینه این پروژه حدود۲۰ میلیون دلار برآورد شده و اجرای آن سه سال طول خواهد کشید. روز دوشنبه اولین محمولهی مصالح و تجهیزات ساختمانی اجرای این طرح وارد نوار غزه شد.
پیش بینی میشود که با پایان یافتن این پروژه صدها فرصت شغلی جدید در منطقه ایجاد خواهد شد.
"زاهی خوری"، سرمایهدار فلسطینی آمریکایی که در این طرح مشارکت دارد میگوید: «تنها دشمن افراطگرایی یک شغل خوب است.»
آقای خوری که در حال حاضر یک کارخانه کوکاکولای دیگر را در رامالله در کرانه باختری احداث کرده، از یک خانواده عرب مسیحی است که در جریان جنگ ۱۹۴۸ اعراب و اسرائیل با خانوادهاش به لبنان پناهنده شد.
نارضایتی فلسطینیان از کمکهای بینالمللی
در همین حال یک مقام دولت خودگردان فلسطینی میگوید که اهدا کنندگان کمک برای بازسازی غزه از انجام تعهدات خود سر باز زدهاند.
محمد مصطفی، معاون نخستوزیر دولت فلسطین اختلاف میان جناحهای فلسطینی را یکی از دلایل عدم ارسال کمکهایی دانست که در کنفرانس قاهره برای بازسازی غزه وعده داده شده بود.
وی تصریح کرد: «حتی یک پنی از کمک ۲/۷ میلیارد دلاری نیز توسط کمک کنندههای اصلی از جمله ایالات متحده آمریکا، قطر، امارات متحده عربی و ترکیه پرداخت نشده است.»
معاون نخست وزیر دولت فلسطین همچنین به خبرگزاری فرانسه گفت: «صادقانه بگویم، آنچه در حال حاضر اتفاق افتاده است اصلا امیدوار کننده نیست.»
این مقام فلسطنی میافزاید: «همه جناحها نگران وضعیت موجود هستند؛ چه در مورد شرایط سیاسی یا آشتی یا وضعیت گذرگاههای مرزی.»
رقبای سیاسی از جمله حماس که کنترل نوار غزه را در اختیار دارد و همچنین فتح که بر کرانه باختری مسلط است در ابتدای سال جاری میلادی به یک توافق برای تشکیل دولت وحدت ملی رسیدند.
با این حال دولت تشکیل شده هنوز عملکرد مشخصی نداشته و دو طرف بر سر برخی مسایل از جمله کنترل گذرگاههای مرزی با اسرائیل اختلاف نظر دارند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]