واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ دي ۱۳۹۳ (۱۱:۵۶ق.ظ)
قاليباف: آنچه سرنوشت کشور را رقم مي زند، توجه به کار و توليد داخلي است شهردار تهران گفت: اگر فرهنگ کار را درست نکنيم، حتي در صورت رسيدن به توافق در مذاکرات نيز مشکلات ما حل نخواهد شد، بايد بدانيم آن چيزي که سرنوشت کشور را رقم مي زند، کار و توجه به توليد داخلي است.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد باقر قاليباف صبح امروز طي سخناني در مراسم تقدير و تشکر از دست اندرکاران پروژه تونل شهداي غزه (شهيد حکيم)، با بيان اينکه کار محور پيشرفت و توسعه در هر جامعه اي است و حيات مستمر هر جامعه اي به کار در آن جامعه بستگي دارد، ابراز داشت: اگر امروز در کشور تاکيد بر اقتصاد مقاومتي در شرايط سخت و تحريم داريم بايد بدانيم که اقتصاد مقاومتي با بيانيه، همايش و نمايش به جايي نمي رسد، بلکه تنها با کار و تلاش است که مي تواند به موفقيت برسد، البته طبيعتا هم کار خوب و هم خوب کار کردن و با تدبير، عقلانيت و خرد جمعي کار کردن مهم است.
شهردار پايتخت همچنين ابراز داشت: مهمترين کاري که بايد براي اقتصاد مقاومتي انجام دهيم آن است که فرهنگ کار را در کشور خود اصلاح کنيم، البته مشکلات سياسي و تحريم ها يک بحث کاملا سياسي و براي مقابله با انقلاب اسلامي است، اما؛ اگر در اين بحث به توافق هم برسيم، اما؛ فرهنگ کار را در کشور اصلاح نکنيم بر مشکلات ما افزوده مي شود که کمتر نمي شود، بنابراين بايد بدانيم آن چيزي که سرنوشت کشور را رقم مي زند، کار و توجه به توليد داخلي است.
وي ادامه داد: مشکلات اقتصادي ما قبل از تحريم هم وجود داشت، اما؛ هيچ وقت تصميمي نگرفتيم که فرهنگ کار در کشور اصلاح شود، در اين ميان از جمله شاخص هايي که بايد در فرهنگ کار اصلاح شود، همين موضوع کار جمعي است چرا که از اشکالات ما آن است که کمتر مي توانيم کار جمعي و تشکيلاتي انجام دهيم و کار مفيد در کشور بسيار پايين است، ما براي کارهاي واقعي ارزش قائل نيستيم و از آن ها حمايت لازم نمي شود، از اين رو است که امروز درجامعه بيشتر کارهاي کاذب و غيرمولد اتفاق مي افتد.
وي ادامه داد: متاسفانه گاهي ما پشت ميزنشيني، استخدام در ادارات دولتي و کارهايي که جنبه راحتي و تنبلي دارد را کار مي دانيم، اما؛ کارهايي که اساس اقتصاد مقاومتي، نجات کشور، پيشرفت و حيات جامعه به شمار مي روند، از ارزش گذاري بالايي برخوردار نيست و مورد توجه ما مسوولان قرار نمي گيرد.
قاليباف در ادامه به تشريح ابعاد مختلف پروژه تونل شهداي غزه پرداخت و گفت: اين پروژه ها، از جمله پروژه هاي قرني است و صدها سال باقي مي ماند که يک صدقه جاريه براي يکايک شما خواهد بود، همان طور که اين پروژه از بعد فني، سرعت و دقت بسيار قابل توجه است.
شهردار تهران توجه به محيط زيست را از ديگر اثرات اين پروژه عنوان کرد و گفت: بحث هاي زيادي صورت گرفت که ادامه اتوبان حکيم از وسط جنگل به چه شکل عبور کند، اما؛ در نهايت در طراحي ها به اين نتيجه رسيديم که به خاطر حفظ محيط زيست و توجه به فضاي سبز، ادامه اين اتوبان توسط تونل انجام شود.
وي گفت: با دو پروژه باقي مانده ديگر به بيش از 550 کيلومتر بزرگراه در شهر تهران خواهيم رسيد، اين در حالي است که براساس طرح جامع قرار بوده است که اين پروژه ها تا سال 1404 به اتمام برسد.
قاليباف تصريح کرد: امروز در کنار تکميل زيرساخت هاي خود، بيش از هر چيزي نيازمند اصلاح فرهنگ ترافيک هستيم، مردم ما نشان داده اند که از فرهنگ بالايي برخوردار هستند و ما هم به عنوان خدمتگزاران نشان داده ايم که براي توسعه زيرساخت ها، از هيچ کار و تلاشي دريغ نکرده ايم در اين مسير همان طور که ساخت مترو را با شتاب دنبال کرديم، توسعه بزرگراه ها را نيز دنبال کرديم.
شهردار تهران خاطرنشان ساخت: در حال حاضر توسعه بزرگراها رو به اتمام است، اما؛ شتاب مترو را بيش از گذشته کرده ايم، گاهي برخي مي گويند چه ضرورتي داشت که اين راه را بکشيد، اما؛ ما به آن چيزي توجه داريم که با خردجمعي، برنامه، مشاوره و در کار قانوني بايد اجرا مي کرديم، امروز هم با همان تلاش فعاليت هاي عمراني براي تکميل بزرگراه ها، تقاطع ها و پايان خطوط مترو در حال انجام است.
قاليباف از تکميل خطوط سه، شش و هفت متروي تهران در پايان اين دوره مديريت شهرداري تهران خبر داد و گفت: اين امر بدان معناست که به اندازه همه خطوط مترويي که از 25 سال گذشته تاکنون ساخته شده است، در سه سال آينده خط مترو جديد ساخته خواهد شد و اين کار را با قوت و قدرت در زير زمين انجام مي دهيم.
وي افزود: هم اکنون هفته هايي را سپري مي کنيم که نزديک به 460 متر حفاري و لاينينگ در يکي از خطوط مترو در شهر تهران داريم و ايستگاه هاي مترو نيز ساخته مي شود، اما؛ درکنار اين موارد نيازمند اصلاح فرهنگ ترافيک هستيم. در اينجا دست نياز به سمت مردم دراز مي کنيم و از رسانه ها و مخصوصا صدا و سيما مي خواهيم در اين حرکت مهم براي اصلاح فرهنگ ترافيک ما را ياري کنند. ما تا کنون نشان داده ايم، اين ظرفيت در شهر وجود دارد به نحوي که فرهنگ ترافيکي در اتوبان صدر و تونل نيايش کاملا متفاوت از بقيه شهر است، بنابراين مي توانيم اين فرهنگ را در همه شهر به نمايش بگذاريم و مصمم هستيم اين کار انجام شود.
شهردار تهران در ادامه گفت: از هفته آينده با همراهي ديگر ارگان ها و سازمان ها يک برنامه مشخص و مدوني را در شهرداري تهران براي اصلاح فرهنگ ترافيک انجام خواهيم داد، اما؛ بايد توجه داشته باشيم که اين يک کار جمعي است و نيازمند همکاري نيروي انتظامي، شهرداري تهران، رانندگان تاکسي و اتوبوس و همه شهروندان خواهد بود تا دست به دست يکديگر دهيم و بعضي زشتي ها را در حوزه ترافيک از بين ببريم به اين ترتيب مي توانيم در وقت، امنيت، ايمني و اقتصاد در شهر صرفه جويي کرده و سلامت خود و فرزندان مان را تضمين کنيم؛ چرا که اين کار دقيقا براي کاهش آلودگي هوا اثرگذار خواهد بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]