محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855322269
کارون و چشم های نگران/ پرونده انتقال آب ميان حوزه ای را ببنديد -
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گزارش خبری/
کارون و چشم های نگران/ پرونده انتقال آب ميان حوزه ای را ببنديد
شناسهٔ خبر: 2445728 چهارشنبه ۳ دی ۱۳۹۳ - ۰۵:۲۰
استانها > خوزستان
اهواز- «جلوی انتقال آب کارون را بگیرید» این مطالبه و نگرانی جدی خوزستانی ها در سفر متصدی، معاون سازمان حفاظت محيط زيست، باز هم با صراحت به عنوان مهمترين درخواست مردم اين استان مطرح شد. به گزارش خبرنگار مهر، سالهاست که چشمهای نگران مردم خوزستان به رودخانه ای خیره شده که بخشی جدایی ناپذیر از خاطرات شیرین آنها در آن رقم خورده است. کارون که شاید با سیاست های نسنجیده به باتلاقی برای دفن خاطرات شیرین مردم خوزستان تبدیل شود؛ مسئولان کشور را به آزمونی سخت که با زندگی مردم عجین شده دعوت کرده است.معاون سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به این خواسته مدیران، كارشناسان و انجمن های مردم نهاد اگر چه اعلام كرد كه اجرای طرح های انتقال بدون مطالعات زیست محیطی ممنوع است اما در عین حال گفت كه آب كارون تنها برای تامین آب شرب منتقل می شود.متصدی در پاسخ به انتقادات نسبت به سازمان حفاظت محیط زیست كه فشارها را دلیل موافقت با تصویب طرح های غیركارشناسی انتقال آب كارون عنوان می كردند، سعی كرد از مواضع این سازمان دفاع كند، گفت: «سیاسی نیستیم و هر گونه تصمیم از پارسال تاكنون علمی بوده است.»این اظهارات البته نمایندگان NGO ها را قانع نمی كند. چنانكه «داریوش بهمئی» دبیر انجمن صنفی مهندسان صنعت آب خوزستان می گوید: انتقال آب کارون برای تامین آب آشامیدنی استانهای دیگر در حالی صورت میگیرد که شهرها و روستاهای خوزستان هنوز با مشکل کمی و کیفی آب آشامیدنی روبرو هستند. این طرح به دلیل نفوذ سیاسی دیگر استانها اجرا شده و انتظار ما این است که سازمان حفاظت محیط زیست در مقابل لابی ها برای انتقال آب کارون مواضع روشن و قابل قبول علمی اتخاذ کند.هفت طرح؛ هفت زنجیرهمخالفت با انتقال آب از سرشاخه های کارون چند سالی بالا گرفته است. حالا چهارمحالی ها هم به خوزستانی ها پیوسته اند. این اعتراضات از کارشناسان حوزه آب شروع شد و دامنه اش اكنون به مردم رسیده است. به طوری كه هفت زنجیره انسانی در اهواز با شعار «ما کارون را نجات می دهیم» در یك سال گذشته شكل گرفت.
«کارون» از یک دهه پیش، با چالش روبرو شده است. از اولین طرح انتقال آب در نیم قرن پیش تا تونل بزرگ انتقال آب کوهرنگ۳ که در آستانه بهره برداری است را اهالی کارون، تاب آوردند. «بهشت آباد» اما صدای همه را درآورده است. این طرح که ابتدا برای انتقال یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون مترمکعب آب از کارون به استان های مرکزی برنامه ریزی شده بود، دو وزیر نیروی دولت های دهم و یازدهم را تا آستانه استیضاح پیش برد.«بهشت آباد» اگر چه با مخالفت سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان بازرسی، مركز پژوهش های مجلس و دفتر فنی سازمان مدیریت منابع آب رو برو شد ولی شورای عالی آب در دولت احمدی نژاد، رای به اجرای بهشت آباد داد. بعد از آن، روحانی، رئیس جمهوری در سفر خود به خوزستان وعده داد که آب کارون فقط برای مصارف شرب منتقل می شود. همین مسئله بهانه ای شد تا طرح «بهشت آباد» به طرح «تامین آب شرب اصفهان» تغییر نام یابد. در نهایت شورای عالی آب در آخرین نشست خود مصوبه اش را اصلاح کرد و قرار شد ۵۸۰ میلیون مترمکعب آب از سرشاخه های کارون، منحصرا برای شرب استان های یزد، کرمان و اصفهان به وسیله لوله منتقل شود.یارانه برای بهشت آبادعضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی اما در این خصوص به خبرنگار می گوید: با انتقال آب كارون به هر صورتی مخالف هستیم (چه با اجرای تونل و چه به صورت لوله). این طرح برای تامین مصارف آب كشاورزی و صنعت اصفهان اجرا می شود كه به هیچ وجه كارشناسی نیست.سید شریف حسینی با اشاره به ادعای اصفهان مبنی بر كمبود آب آشامیدنی، اظهار می كند: ما با تامین آب آشامیدنی مخالف نیستیم به شرطی كه ثابت شود این استان به آن نیاز دارد. این در حالی است كه بر اساس مستندات معتقدیم كه كمبود آب شرب در میان نیست.
نماینده مردم اهواز، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی هشدار می دهد: با انتقال آب کارون زندگی هشت میلیون نفر که در ارتباط نزدیک با این رودخانه به شکل مستقیم و غیر مستقیم قرار دارند به خطر می افتد و جلگه خوزستان به شوره زاری لم یزرع مبدل می شود. نمی توان برای آباد کردن یک منطقه، منطقه دیگری را از بین برد.وی با بیان اینکه مردم خوزستان با منطق، استدلال علمی و دلایل کارشناسی با انتقال آب کارون مخالفند و همواره پرسش ها و ابهامات فنی و تخصصی آنها بدون پاسخ مانده است، می افزاید: طرح بهشت آباد برای انتقال ۱.۵ میلیارد مترمکعب آب کارون، با هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومان برنامه ریزی شده است. این پول یک پنجم بودجه عمرانی کشور و معادل سه ماه یارانه ۷۵ میلیون ایرانی است که می توان با صرف آن سه پالایشگاه بزرگ را راه اندازی و بهره برداری کرد.این نماینده مجلس، با بیان اینكه طرح های انتقال آب با قوانین بین المللی نیز مغایر است، می افزاید: چهار شرط یونسکو برای اجرای طرح های انتقال آب، رعایت منافع حوزه مبداء، مدیریت منابع در حوزه مقصد، عدم ایراد خسارت زیست محیطی به مبداء و تقسیم عادلانه منافع انتقال آب بین مبدا و مقصد است كه هیچ کدام از این شروط رعایت نشده است. به عنوان مثال آب شرب شهرهای پایین دست کارون از جمله اهواز غیر بهداشتی و نامطلوب است.وی با اشاره به تحلطرح بهشت آباد برای انتقال ۱.۵ میلیارد مترمکعب آب کارون، با هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومان برنامه ریزی شده است. این پول معادل سه ماه یارانه ۷۵ میلیون ایرانی است که می توان با صرف آن سه پالایشگاه بزرگ را راه اندازی و بهره برداری کردیل های اشتباه درباره وجود آب مازاد در خوزستان، تصریح می کند: برخی تصور می کنند آب اضافه کارون به خلیج فارس می ریزد، این در حالیست که با کاهش آورد کارون، آب دریا پیشروی کرده و آب شیرین را شور کرده است. هم اکنون شاهد برگشت ۱۴۰ کیلومتر آب خلیج فارس به رودخانه هستیم، ۷۰ کیلومتر تا منطقه حفار و ۷۰ کیلومتر تا دارخوین.این نماینده مجلس كه در پی امضای تفاهم نامه وزیر نیرو با نمایندگان اصفهان نیز نامه سرگشاده ای به ریاست جمهوری نوشته بود، تصریح می كند: آب خوزستان صدها کیلومتر مسیر را طی کرده و به زاینده رود رسیده است. اما آیا مایه شرمساری نیست که آب بیش از هزار روستای خوزستان به وسیله آب تانکر تامین می شود. آیا مردم اصفهان که ده ها هزار فرزند برومند خود را برای دفاع از خاک تفتیده خوزستان فدا کرده اند می پذیرند آب کارون درختان حاشیه زاینده رود را سیراب کند و چشم مردم روستاهای خوزستان در انتظار تانکرهای آلوده آب آشامیدنی به جاده های خاکی این مناطق خشک شود.آب اضافه نیستمعاون مطالعات پایه و طرحهای جامع منابع آب سازمان آب و برق خوزستان نیز به خبرنگار مهر می گوید: متوسط آورد ۱۰ ساله رودخانه کارون ۱۴ میلیارد مترمکعب است. به عبارتی ۶۹ درصد آبدهی این رودخانه نسبت سالهای نرمال محقق شده است. روند نزولی آوردها از سال ۸۳ آغاز شده است به طوری که در سال ۸۶ به ۹ میلیارد مترمکعب رسیده است.
هوشنگ حسونی زاده، کاهش آب رودخانه را بر روی کیفیت آب تاثیرگذار می داند و می افزاید: مقایسه سالهای قبل و بعد از سال ۹۰ نشان می دهد که شوری رودخانه رو به افزایش است. به طوری که شوری (EC) آب اهواز به دو هزار و ۳۰۰ میکروموس و آبادان به سه هزار و ۲۰۰ میکروموس رسیده است. این در حالیست که هنوز طرحهای جدید انتقال آب اجرا نشده است و میتوان استنباط کرد که با اجرای طرحهای جدید چه مشکلاتی برای کارون به وقوع میپیوندد.وی با بیان اینكه طرح بهشت آباد با نام طرح «تامین آب شرب» اما در واقع با هدف تامین آب کشاورزی و صنعت اجرا می شود، تصریح می كند: بحران کارون نشان می دهد بحثهایی که درباره وجود آب اضافی در رودخانه و ریختن آب اضافه به دریا و برنامه ریزی برای آب اضافه میشود صحت ندارد. زیرا اكنون آب شیرینی وجود ندارد.بهشت آباد؛ ۲۰ سال آب رایگاناستاد نمونه كشور و عضو هیئت علمی دانشكده علوم آب دانشگاه چمران اهواز نیز معتقد است: پرونده انتقال آب بین حوزه ای باید در این کشور بسته شود. زیرا شرایط برای انتقال آب در هیچکدام از حوزه های کشور وجود ندارد. همه حوزه ها از نظر مصرف اشباع شده اند و دچار تنش هستند به همین دلیل انتقال آب بین حوزه ای حتی برای تامین آب شرب نیز صحیح نیست. به جای آن باید به مدیریت تقاضا و بالا بردن بهره وری آب در حوزه های آبخیز رو بیاوریم.مهدی قمشی می گوید: متوسط نیاز آب برای هر نفر در روز دو لیتر است و می توان این نیاز را با روش های بهتری تامین کرد. بر اساس برآورد جدید حداقل ۱۲ هزار میلیارد تومان هزینه اجرای طرح تونل بهشت آباد است. به این معنی که طرح بهشت آباد آنقدر گران تمام می شود که اگر در زمان کل طرح (۲۰ سال) دولت آب شرب ساکنان استان های کرمان، یزد و اصفهان (روزانه دو لیتر برای هر نفر) را به صورت رایگان در اختیار مردم قرار دهد باز هم به صرفه تر از اجرای طرح است.
وی می افزاید: بر اساس مستندات می گویم که اصفهان حداقل تا ۲۰ سال آینده مشکل آب شرب ندارد. این طرح به دلیل فشارهای سیاسی اجرا می شود و از نظر کارشناسی به هیچ وجه قابل توجیه نیست. به طور نمونه مطالعات «زایندآب» برای اجرای طرح بهشت آباد است. معاون سابق وزیر نیرو و استاندار فعلی اصفهان در زمان ابلاغ طرح دستور مطالعه و اجرای طرح را به طور همزمان داده بود. کاملا واضح است که در این مطالعات چیدمان، هزینه ها و نحوه اجرا به صورتی بوده که طرح را قابل اجرا نشان دهد و آن را توجیه کند. ما به این کار کارشناسی نمی گوئیم.مشاور استاندار خوزستان در امور آب اضافه می كند: طرح کوهرنگ۳ نیز برای انتقال۲۵۰ میلیون مترمکعب از سرشاخه های کارون برای کشاورزی است چون اصفهان مشکل آب شرب ندارد. اما بحث این است که آنها نمی خواهند روی مدیریت تقاضا فکر کنند. قانع به آب موجود در اصفهان هم نیستند و به سهم بزرگی از کارون چشم دوخته اند. این در حالیست که حوزه آبریز هر منطقه باید به صورت مستقل مشکلات آن حوزه را مرتفع کند. حوزه اصفهان یا زاینده رود دارای پنج میلیارد مترمکعب منابع آب سطحی و زیرزمینی است که باید خود را با این مقدار وفق دهد و توسعه خود را مبتنی بر مصارف خود برنامه ریزی کند. توسعه زاینده رود نباید با نیم نگاهی به حوزه کارون اتفاق بیفتد.
قمشی اظهار می كند: حالا که طرح بهشت آباد پررنگ شده و مردم حساس شده اند، اصفهان به فکر انتقال آب از سرشاخه های دیگر رودخانه کارون (بازفت و خرسان) است. اما مسئولان وزارت نیرو باید در نظر داشته باشند که خوزستان کنونی با ۲۰ سال پیش متفاوت است و آب اضافه ای ندارد. کارون دیگر تحمل تنش بیش از این را ندارد و همین حالا هم از نظر کیفیت و تغذیه تالاب و کشاورزی وضعیت بحرانی دارد. بنابراین انتقال آب از سرشاخه های کارون و دز به هر نامی که باشد باید متوقف شود. زیرا بحث آورد رودخانه است. بنابراین باید اعلام کنند که پرونده انتقال آب بین حوزه ای در کارون بزرگ برای همیشه بسته شده است.----------------------------
گزارش از نادره وائلی زادهعکس: عبدالوهاب کروشاوی
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]
صفحات پیشنهادی
وزیر بهداشت در جشنواره دانشجویی ابنسینا: گاهی در برخورد با دانشجو مسیر را اشتباه میرویم/ فاصله میان حوزه و د
وزیر بهداشت در جشنواره دانشجویی ابنسینا گاهی در برخورد با دانشجو مسیر را اشتباه میرویم فاصله میان حوزه و دانشگاه نگرانکننده استوزیر بهداشت با بیان اینکه گاهی مسئولان در برخورد با دانشگاه و دانشجو مسیر اشتباه را انتخاب میکنند گفت ذات دانشجو شور و نقد است و فضای نقد را بایدنگرانیهای انتقال آب کارون را پاسخ میدهیم/موضوع کارون به کارگروه ارومیه اضافه میشود
دوشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۳ معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست گفت خوزستان برای سازمان حفاظت محیط زیست استانی ویژه محسوب میشود ولی معضلات زیست محیطی بسیار زیادی در اینجا وجود دارد به گزارش خبرنگار محیط زیست خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه خوزستان دکترسعیدانتقال آب به فلات مرکزی بدون تائید محیط زیست امکانپذیر نیست/انتقال بین حوزه ای آب فقط برای شرب
قائم مقام وزیر نیرو در گفتگو با باشگاه خبرنگاران انتقال آب به فلات مرکزی بدون تائید محیط زیست امکانپذیر نیست انتقال بین حوزه ای آب فقط برای شرب محمودی گفت بحث انتقال آب به فلات مرکزی در محیط زیست در حال مطالعه است و هنوز تأیید نهایی از سوی این معاونت داده نشده است محمودیبیانیه مشترک سازمان بسیج دانشجویی و سازمان بسیج طلاب: اتاقهای هماندیشی میان حوزه و دانشگاه تشکیل شود
بیانیه مشترک سازمان بسیج دانشجویی و سازمان بسیج طلاب اتاقهای هماندیشی میان حوزه و دانشگاه تشکیل شوددر بیانیه مشترک سازمان بسیج دانشجویی و سازمان بسیج طلاب بر این موضوع که برافراشتن پرچم اسلام و بیدار نمودن ملتهای عالم از جمله اهدافی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی برای وحدت حوزهمعاون آبخیزداری منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری: مدیریت یکپارچه حوزه آبخیز کارون ضروری است
معاون آبخیزداری منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری مدیریت یکپارچه حوزه آبخیز کارون ضروری استمعاون آبخیزداری منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت با توجه به اینکه حوزه آبخیز کارون آب شرب کشاورزی و صنعت چند استان کشور را تامین میکند مدیریت یکپارچه آب در این حوزهتاکيد وزير بهداشت بر ضرورت پيوند هر چه بيشتر ميان حوزه و دانشگاه
۲۰ آذر ۱۳۹۳ ۰ ۲۶ق ظ در جشنواره دانشجويي ابن سينا عنوان شد تاکيد وزير بهداشت بر ضرورت پيوند هر چه بيشتر ميان حوزه و دانشگاه وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي در جشنواره دانشجويي ابن سينا بر ضرورت پيوند هر چه بيشتر ميان حوزه و دانشگاه تاکيد کرد به گزارش خبرگزاري موج سيد حسن هاشوضعیت اینترنت ایران در مقایسه با کشورهای حوزه سند چشم انداز و دنیا
دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۵ ۰۷ مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در گزارشی وضعیت اینترنت در ایران را در مقایسه با کشورهای حوزه سند چشم انداز و دیگر مناطق جهان بررسی کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا بر اساس جمعبندی این گزارش مقایسه وضعیت اینترنت در ایران با کشورهای منطقهبازار سرمایه چشم به راه قیمت نفت/ کسری بودجه نگرانی تازه بورس
بازار سرمایه چشم به راه قیمت نفت کسری بودجه نگرانی تازه بورس بازار سرمایه ایران طی یک هفته گذشته روند نزولی خود را تداوم بخشید به گزارش نامه نیوز طي يک هفته گذشته دو اتفاق شرايطي را فراهم آورد تا روند نزولي حرکت بازار سرمايه ادامه پيدا کند انتشار اطلاعات تازه در مورد جابه جايمشروح برنامه «دیروز، امروز، فردا» آشنا: علوم انسانی را ارزان و مبتذل در دانشگاهها ارائه کردیم/ پارس
مشروح برنامه دیروز امروز فرداآشنا علوم انسانی را ارزان و مبتذل در دانشگاهها ارائه کردیم پارسانیا مدیران میانی نگاه درستی به وحدت حوزه و دانشگاه ندارندبرنامه این هفته دیروز امروز فردا در سالروز شهادت شهید مفتح به موضوع وحدت حوزه و دانشگاه پرداخت به گزارش خبرگزاری فارس برراهاندازی دفتر اتحادیه انتقال تکنولوژی کشورهای حوزه اقیانوس هند در لرستان
سهشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۴۰ رئیس پارک علم و فناوری لرستان از انعقاد تفاهمنامه راهاندازی دفتر اتحادیه انتقال تکنولوژی کشورهای حوزه اقیانوس هند در استان خبر داد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه لرستان مجید یاراحمدی گفت تفاهمنامه راهاندازی دفتر اتحادیه انتقال تکافخم: روابط ایران و عربستان در زمان ریاست آیتالله هاشمیرفسنجانی ارتقا چشمگیری داشت/همکاری میان ایران و ائتلا
افخم روابط ایران و عربستان در زمان ریاست آیتالله هاشمیرفسنجانی ارتقا چشمگیری داشت همکاری میان ایران و ائتلاف غرب به رهبری آمریکا وجود ندارد تیرماه امسال بود که آیتالله اکبر هاشمیرفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیسجمهوری سابق در دولت سازندگی در مصاحبهای با روزنامهدلهره آمریکا از مرگ سلطان قابوس: ممکن است خاورمیانه به هم بریزد / نگرانی از رقابت ایران و عربستان بر سر پادشاه
دلهره آمریکا از مرگ سلطان قابوس ممکن است خاورمیانه به هم بریزد نگرانی از رقابت ایران و عربستان بر سر پادشاه جدید عمان یک مجله آمریکایی درباره تاثیرات مرگ سلطان قابوس بر منطقه خاورمیانه و رویارویی جدید میان ایران و عربستان سعودی هشدار داد به گزارش نامه نیوز سلطان قابوس پادشاهامضای تفاهمنامه میان وزارت بهداشت ایران و سودان در حوزههای بهداشت
در دیدار وزیر بهداشت سودان با وزیر بهداشت کشورمان صورت گرفت امضای تفاهمنامه میان وزارت بهداشت ایران و سودان در حوزههای بهداشت خبرگزاری پانا ادریس بهار ابوگاردا وزیر بهداشت سودان که به همراه هیاتی وارد تهران شده است با دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت کشورمان دیدار و گفتگو کردابرازنگرانی اتحادیه انجمنهای علوم کشاورزی کشور از کاهش چشمگیر اعتبارات تحقیقات کشاورزی
چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۴۲ اتحادیه انجمن های علوم کشاورزی مدرن کشور متشکل از 23 انجمن علمی تخصصی کشاورزی مدرن صبح امروز 26 آبان طی نامه ای به دکتر روحانی - رییس جمهور - از کاهش چشمگیر اعتبارات بخش کشاورزی به ویژه تحقیقات کشاورزی ابراز نگرانی کردند به گزارش سرویس پژوهشی ایسنااجماعلی/مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر: حوزه اجتماعی ایران فضای بیمار و نگرانکنن
اجماعلی مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر حوزه اجتماعی ایران فضای بیمار و نگرانکنندهای داردمدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت حوزه اجتماعی ایران فضای بیمار و نگرانکنندهای دارد به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان سارپرونده حقوقي موقوفه چشمه زلول به نفع موقوفه اعلام رأي شد
۱۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۰ ۳۹ق ظ پرونده حقوقي موقوفه چشمه زلول به نفع موقوفه اعلام رأي شد رئيس اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان تيران و کرون گفت موقوفه چشمه زلول با پيگيريهاي متعدد با صدور حکم تخليه توسط دادگاه از اداره محيط زيست شهرستان تيران و کرون بازپس گرفته شد به گزارش خبرگزاري موعصر امروز و به منظور تبیین مسائل حوزه آب صورت همایش علمی مشترک میان دانشگاه آزاد یاسوج و آب منطقهای انجام شد
عصر امروز و به منظور تبیین مسائل حوزه آب صورتهمایش علمی مشترک میان دانشگاه آزاد یاسوج و آب منطقهای انجام شدمنظور تبیین مسائل حوزه آب صورت همایش علمی مشترک میان دانشگاه آزاد یاسوج و آب منطقهای انجام شد به به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج عصر امروز و همزمان با هفته پژوهش همایش ع-
گوناگون
پربازدیدترینها