تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سپاسگزارى منافق از زبانش فراتر نمى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849680164




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با تکان دادن دست وسایل دیجیتال خود را کنترل کنید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: بازوبند هوشمند، جایگزین دستیارهای صوتی؛
با تکان دادن دست وسایل دیجیتال خود را کنترل کنید
این روزها ایده‌های زیادی در حوزه فناوری مطرح می‌شود که درصد بالایی از آنها شامل اپلیکیشن و نرم‌افزار می‌شود. اپلیکیشن‌های جدیدی که محصول ایده‌های جدید است، روی تلفن هوشمند نصب می‌شود تا تلفن همراه را بیشتر از قبل کاربردی کند.
به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ این روزها ایده‌های زیادی در حوزه فناوری مطرح می‌شود که درصد بالایی از آنها شامل اپلیکیشن و نرم‌افزار می‌شود. اپلیکیشن‌های جدیدی که محصول ایده‌های جدید است، روی تلفن هوشمند نصب می‌شود تا تلفن همراه را بیشتر از قبل کاربردی کند. کمی مطالعه و جستجو این قضیه را آشکار می‌کند که ایده‌پردازی در حوزه نرم‌افزار بسیار، اما در بخش سخت‌افزار کم است.

این روزها ایده‌های زیادی در حوزه فناوری مطرح می‌شود که درصد بالایی از آنها شامل اپلیکیشن و نرم‌افزار می‌شود. اپلیکیشن‌های جدیدی که محصول ایده‌های جدید است، روی تلفن هوشمند نصب می‌شود تا تلفن همراه را بیشتر از قبل کاربردی کند. کمی مطالعه و جستجو این قضیه را آشکار می‌کند که ایده‌پردازی در حوزه نرم‌افزار بسیار، اما در بخش سخت‌افزار کم است. گرچه سعی می‌کنیم در کیوسک تلاش، ایده‌های جذاب را که به ساخت یک سخت‌افزار منجر شده معرفی کنیم، ولی نمی‌توان وفور ایده‌های نرم‌افزاری را کتمان کرد. این هفته سراغ استفن لِیک رفته‌ایم که معتقد است کار روی ایده‌های نرم‌افزاری آسان است و هر کسی سراغ یک اختراع فیزیکی نمی‌رود.






نام: استفن لیک (Stephen Lake)
کشور: کانادا
نام ایده: مایو (Myo)
وبسایت: thalmic.com



ایده
استفن کودکی زبر و زرنگ بود که از همان کودکی به کسب و کار فکر می‌کرد. 13 سال بیشتر نداشت که کاری برای خودش راه انداخت؛ او جلوی رایانه می‌نشست و سایت‌های مختلف را جستجو می‌کرد تا قطعات مورد نیاز برای ساخت سیستم‌های کنترل از راه دور را با ارزان‌ترین قیمت بخرد. بعد در انبار خانه‌شان آنها را سرهم می‌کرد و از طریق فروشگاه‌های اینترنتی به مشتری‌هایی در سراسر جهان می‌فروخت. همین کار باعث شد روحیه کارآفرینی و تاسیس شرکت در ذاتش نهادینه شود و وقتی دانشجو شد به‌صورت جدی به فکر کار روی یک ایده افتاد. او همراه دو نفر از همکلاسی‌هایش که آشنایی پنجساله با آنها داشت، به صورت جدی در زمینه فناوری‌های پوشیدنی تحقیق و کار ‌کردند و به نتایج جالبی دست یافتند. آنها می‌دانستند آینده از آن این فناوری است، اما معتقد بودند هنوز راهکار مناسبی برای فناوری پوشیدنی ابداع نشده است. با این تفکر از دید استفن و دوستانش ابداعاتی نظیر گوگل‌گلس یا دستیارهای صوتی آن چیزی نبود که دنبالش بودند. یک روز استفن و دوستانش در حال بحث بودند که یکی از آنها ایده‌ای را مطرح کرد؛ او گفت با اطلاعاتی که داریم می‌توانیم نرم‌افزاری بسازیم تا به‌عنوان یک ورودی اطلاعات به رایانه عمل کند. استفن گفت چنین چیزی قبلا ساخته شده و حتی سخت‌افزاری همچون گوگل‌گلس هم ابداع شده که می‌توان با کمک آن تلفن هوشمند را کنترل کرد. همچنین کنترلرهایی مانند کینکت نیز چند سال است که طراحی شده است. استفن به این نکته اشاره کرد که همه این فناوری‌ها ساخته شده اما نتوانسته‌اند به بخشی از زندگی روزمره تبدیل و به معنای واقعی کلمه کاربردی شوند. همان لحظه ایده جالبی به ذهن استفن رسید؛ او گفت اگر گجتی بسازیم که بتواند حرکات بدن فرد را به دستور در رایانه بدل کند، آن وقت چیزی کاملا کاربردی ساخته‌ایم. در نهایت ایده به اینجا ختم شد که گجتی هوشمند به شکل یک بازوبند بسازند که شخص با بستن آن و تکان دادن دست‌هایش دستورات مختلفی را برای ماشین بفرستد. نام آن را هم گذاشتند؛ مایو (Myo).






تلاش
استفن و تیمش از همان ابتدا خوش‌شانس بودند، زیرا ایده‌ای داشتند که یک محصول قابل لمس بود. آنها خیلی زود توانستند از مرحله دشوار جذب سرمایه که مایه حیات یک ایده است، با موفقیت عبور کنند. چند سال اخیر آن قدر ایده‌های حوزه نرم‌افزار زیاد شده که سرمایه‌گذارها اشتیاق خود را برای تزریق پول به استارت‌آپ‌های اینچنینی از دست داده‌اند. به همین دلیل استفن و تیمش پیش هر سرمایه‌گذاری می‌رفتند، شیفته طرح آنها می‌شد. این موضوع باعث شد خیلی زود پول وارد کار شده و شرکتی کوچک برای مایو تاسیس شود. استفن و دوستانش بدون دغدغه بودجه تحقیقات، کار خود را آغاز کردند. نمونه‌های اولیه ساخته شد و زمان آن رسیده بود تا محصول را به مردم معرفی کنند. فلسفه استفن این بود که رابط‌های صوتی همچون سیری اپل یا سرویس گوگل به صحبت کردن با دستگاه نیاز دارد، این کار در زندگی روزمره کمی عجیب‌ و‌ غریب به نظر می‌رسد. تصور کنید در اتوبوس و مترو هستید یا حین راه رفتن در خیابان یکسره بخواهید حرف بزنید، قطعا مورد توجه مردم قرار خواهید گرفت، اما ایده استفن یک بازوبند بود، گجتی که می‌توان آن را به‌آسانی به دست بست و تنها با تکان دادن دست‌ها کارهایی را انجام داد.






استفن بر این باور بود محصولشان می‌تواند غوغا به پا کند و خوشبختانه او جزو معدود افرادی است که نقشه‌هایش درست از آب درآمد. با نمونه‌های اولیه‌ای که از مایو ساخته بودند، یک ویدئوی جذاب تهیه کردند که کاربردهای جالب این گجت را به تصویر می‌کشید. سپس آن را در شبکه‌های اجتماعی و اینترنت پخش کردند، نتیجه غیرقابل باور بود، استقبالی بی‌نظیر از مایو شد.

شرکت استفن به مرحله‌ای رسید که فروش اولیه مایو را آغاز کرد. او با هوشمندی از قدرت شبکه‌های اجتماعی استفاده کرد؛ تنها چند ساعت مانده تا آغاز فروش، از خریداران اولیه خواسته شد شماره‌ای را که برای صف مشتری‌ها از سوی سایت تعیین شده بود در توئیتر توییت کنند. این کار باعث شد شماره صف خرید مایو به یکی از توئیت‌های رایج توئیتر در هفته اول فروش تبدیل شود. برخلاف چالش‌هایی که بیشتر استارت‌آپ‌ها با آن مواجه می‌شوند، استفان به لطف سرمایه‌گذاران و حمایت‌کنندگانش مشکل عمده‌ای در مرحله تولید نداشت. بزرگ‌ترین چالش واقعی او زمانی بود که سفارش این محصول بسیار بیشتر از آن چیزی شد که تصورش را می‌کردند.






آینده
اکنون ایده استفن به یک شرکت بزرگ تبدیل شده و کارمندان زیادی دارد. او معتقد است بهترین روش برای موفقیت، گوش دادن به مشورت‌های اهل فن و کسانی است که از شما جلوتر هستند. استفن می‌گوید تعداد زیادی انسان باهوش و بااستعداد وجود دارد که می‌توان از نظرات آنها استفاده کرد. همچنین توصیه او به کارآفرین‌های جوان این است که فقط دنبال پول و تاسیس شرکت نباشند. به‌گفته، او ، افراد موفق در حوزه کارآفرینی آنهایی بوده‌اند که هدفشان فقط حل یک مشکل و رسیدن به ایده‌ای بوده که در سر داشته‌اند.






Myo چیست؟
مایو یک بازوبند هوشمند است که مانند کش دور بازو قرار می‌گیرد و با بلوتوث به رایانه یا تلفن‌ هوشمند متصل می‌شود. درون این بازوبند پردازنده و حسگرهای ویژه‌ای به کار رفته که قادر است حرکات و چرخش دست را در جهت‌های مختلف دریافت و پردازش کرده و آنها را به سیگنال‌هایی برای انجام کاری خاص تبدیل کند. برای مثال می‌توان مایو را به رایانه وصل کرد، ویدئوها را با یک حرکت عقب و جلو کرد، اسلایدها را در یک جلسه عوض کرد، در بازی‌های اکشن بدون نیاز به‌وسیله اضافی کاراکتر بازی را کنترل کرد. غیر از این کارها می‌توان با مایو کنترل پهپاد یا ماشین کنترلی را در دست گرفت. این بازوبند که فقط 93 گرم وزن دارد، با قابلیت ارتجاعی خود به دور هر بازویی بسته می‌شود و با شارژ پر یک روز کامل را دوام می‌آورد و می‌تواند به هر وسیله‌ای که بلوتوث داشته باشد وصل شود.





















تعداد نظرات: ۱۴ نظر





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن