واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: اولین کنفرانس بینالمللی «استراتژی برند» پنجم و ششم بهمنماه در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی به عنوان مهمترین رویداد علمی و تخصصی حوزه برند در کشور برگزار میشود.
اولین کنفرانس بینالمللی «استراتژی برند» پنجم و ششم بهمنماه در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی به عنوان مهمترین رویداد علمی و تخصصی حوزه برند در کشور برگزار میشود.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، محمد آزادی دبیر علمی این کنفرانس با بیان اینکه موضوع برندسازی و نگاه علمی به این امر وابسته به یک رشته و طرز تفکر خاص نیست بلکه این موضوع در بعد کلی پیش نیاز تمام بسترهای وابسته به صنعت، اقتصاد و غیره است، افزود: یکی از مسایلی که در کشور شاهد آن هستیم این است که با مسایل مدیریتی، علمی نگاه نمیشود و این امر موجب میشود تا برندهای موجود در حوزه تبلیغات با مشکل مواجه شوند.
دبیر علمی اولین کنفرانس بینالمللی استراتژی برند با تاکید بر اینکه گام اول در هر فعالیتی شناخت است، خاطر نشان کرد: هدف ما از برگزاری این کنفرانس این است که ابتدا دانشگاهیان را به سوی این صنعت سوق دهیم تا به این امر نگاهی علمی و تخصصی شود.
آزادی در ادامه افزود: سازمانهایی که در این زمینه فعال هستند باید حوزه فعالیت خود را گستردهتر از قبل کنند، چراکه مهمترین ابزار چه در صنعت و چه در مسایل دانش بنیان ارائه یک برند است.
وی با اعلام اینکه برگزاری این کنفرانس برای اولینبار در کشور یک اتفاق خوب در صنعت برند ایجاد خواهد کرد، گفت: خوشبختانه کشورهای بسیاری برای شرکت در این کنفرانس ثبتنام کردند که این موضوع موجب خواهد شد تا سطح علمی این کنفرانس بسیار بالا برود.
تقویت برندسازی ملی جهت حضور قویتر در بازارهای جهانی، تبیین اهمیت استراتژیهای برند و برندسازی در توسعه پایدار، بررسی جایگاه برندهای ملی و برندسازی در برنامههای توسعه ملی، لزوم توجه به برندسازی و استراتژیهای آن در مدیریت جهادی، بررسی جایگاه و نقش برندسازی اسلامی و برندحلال از مهمترین محورهای برگزاری این کنفرانس است.
به گفته محمدرضا انبیائی دبیر اجرایی این کنفرانس، بیش از ۱۳۴ سازمان، نهاد و شرکت در حوزههای صنعت و تجارت، با همکاری چهارده دانشگاه و موسسه علمی بزرگ خارجی، دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، سازمان توسعه و نوسازی صنایع معدنی ایران، سازمان غذا و دارو، سازمان محیط زیست، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مرکز ملی مطالعات جهانی شدن و سایر ارگانهای مرتبط حضور فعال خواهند داشت.
ارایه مقاله و سخنرانیهای تخصصی، برگزاری کارگاه های آموزشی، برگزاری نمایشگاه جانبی، تجلیل از حامیان کنفرانس و انتخاب و معرفی رسالهها و پایاننامههای برتر نیز از دیگر برنامههای این کنفرانس است.
«معرفی تجارب ملی و بینالمللی در حوزه تدوین استراتژیهای برند و برندسازی»، «ایجاد زمینه مشارکت و تعامل دانشگاهها، سازمانها و شرکتهای حاکمیتی، دولتی و خصوصی و تشکلهای حوزه برند» و همچنین «مشارکت و تعامل دانشگران، پژوهشگران، متخصصان و مدیران حوزه برند و برندسازی» هدف اصلی برگزاری این کنفرانس است.
این کنفرانس با تکیه بر دو اصل نگاه علمی و مشارکت حداکثری دانشگاه و صنعت، باحضور بیش از شصت نفر از اعضای هیات علمی۳۰ دانشگاه و موسسه علمی بزرگ داخلی و خارجی در کمیته علمی کنفرانس، مشارکت اساتید و خبرگان علم برند از ۸ کشور آمریکا، کانادا، انگلستان، لبنان، کلمبیا، هندوستان، ترکیه و قبرس برگزار خواهد شد.
شورای سیاستگذاری این رویداد معتبر علمی در محل دانشگاه علامه طباطبایی با حضور نمایندگان سازمانهای عضو برگزار شد.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۱۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: افتانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]