تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برترين [مرتبه] ايمان آن است كه بدانى هركجا باشى خدا با تو است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819908317




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عوارض مصرف طولانی‎ داروهای آرام‎بخش


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: عوارض مصرف طولانی‎ داروهای آرام‎بخش
داروهای اعصاب معمولا اعتیادآور نیستند بلکه مصرف طولانی‎ مدت آن‎ها وابستگی و عادت به دارو را در فرد بیمار ایجاد می‎کند.
ایسنا: یک متخصص مغز و اعصاب و روان گفت: مصرف در دوز بالا و طولانی ‎مدت داروهای آرام‎بخش، منجر به ایجاد عوارض گوناگون جسمی در فرد می‎شود.

دکتر حاتم زبردست اظهار کرد: گرچه بیشتر مواقع داروها دارای خواص معجزه‎آسای درمانی بسیاری هستند، اما اگر بیشتر از مقدار یا خارج از مدت توصیه ‎شده مصرف شوند، می‎توانند برای بدن اثری همچون سم داشته باشند.

وی ادامه داد: برای مثال شاید حدود 2 کیلو سم بوتولیسم برای از بین بردن کل جمعیت جهان کافی باشد، اما تحقیقات نشان داده همین سم دارای خواص درمانی بسیاری است و امروزه برای رفع بسیاری از بیماری‎ها و مشکلات بدنی مورد استفاده قرار می‎گیرد.

زبردست خاطرنشان کرد: گاها مشاهده می‎شود، بسیاری از افراد بی‎تجربه و ناآگاه که دارای اطلاعات اندکی در حوزه داروها و نحوه مصرف هستند، توصیه‎های درمانی برای مصرف برخی از داروها به بیماران ارایه می‌دهند که ممکن است منجر به ایجاد عوارض و مشکلاتی در فرد شود.

این متخصص مغز و اعصاب تصریح کرد: داروها از لحاظ مقدار و طول مدت درمان با هم تفاوت دارند و بسته به نوع بیماری، دوره درمان و مقدار مصرف هم تفاوت دارد.

وی افزود: این داروها دو نوع عوارض در فرد بیمار ایجاد می‎کنند، عوارض آنی (همان عوارض ابتدایی مصرف دارو) و عوارض طولانی‎مدت ( مصرف در دوزبالا و مدت‎زمان طولانی) که باید پزشک با عوض‎ کردن یا قطع دارو، جلوی این عوارض را بگیرند. مصرف داروهای آرام‏بخش به گونه‎ای است که از مقدار کم شروع و در فاصله یک هفته تا 10 روز و بر اساس نظر پزشک، مقدار مصرف بیشتر می‎شود تا بدن و سیستم اعصاب به تدریج و آرام خود را با دارو وفق دهند.

زبردست گفت: در شروع درمان ممکن است بدن واکنش‎هایی نشان داده و دچار ناسازگاری با دارو شود، اما بعد از طی این مدت، اثرات مثبت دارو خود را نشان می‎دهد.

وی تاکید کرد: یک پزشک باید میزان حداکثر و حداقل دوز دارو را بداند و به تدریج بدن بیمار را با دارو وفق دهد. مصرف در دوز بالا و طولانی‎ مدت، ممکن است باعث ایجاد عوارض ناخواسته‎ای در فرد شده و وی را دچار عوارض گوناگون جسمی کند.

این متخصص مغز و اعصاب تصریح کرد: داروهای اعصاب معمولا اعتیادآور نیستند بلکه مصرف طولانی‎ مدت آن‎ها وابستگی و عادت به دارو را در فرد بیمار ایجاد می‎کند.

وی تاکید کرد: پزشک باید مراقب مقدار مصرف داروی بیمار خود باشد، وی را از عوارض مصرف طولانی‎ مدت آن آگاه سازد، مراقب باشد از مصرف بیش از اندازه آن‎ها پرهیز کند و نهایتا اگر بیمار اصرار به ادامه دارو داشت، آن را با داروی مشابه و کم‎خطرتری جایگزین کند.




تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن