تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):چه آسان است مرگى كه در راه رسيدن به عزّت و احياى حق باشد، مرگ عزتمندانه جز زندگى جاو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871655999




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ابتکار: موارد بسیاری از زمین خواری در دولت گذشته رخ داد/ اعتبار 750 میلیاردی برای نجات دریاچه ارومیه


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: ابتکار: موارد بسیاری از زمین خواری در دولت گذشته رخ داد/ اعتبار 750 میلیاردی برای نجات دریاچه ارومیه
رییس سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به سوالی درباره پارازیت‌ها اظهار کرد: موضوع پارازیت با وجود آنکه متولی مشخصی ندارد از سوی سازمان حفاظت محیط زیست و سایر دستگاههای مسئول در حال پیگیری است. در این زمینه همه دستگاه‌های کشور موظف به رعایت استاندارد هستند.
به گزارش نامه نیوز، معصومه ابتکار در جمع دانشجویان همچنین افزود:‌ استدلال محیط زیست این است که با توجه به استاندارهای دستگاههای پارازیت انداز کاربردهای مورد نظر برای این دستگاهها تعریف نشده است.


موارد بسیاری از زمین خواری در دولت گذشته وجود داشته است

وی با اشاره به موضوع فساد و راه‌های مقابله با آن گفت: دستگاه ها مکلف شدند که بنابر دستور دولت با فساد اداری مقابله کنند، البته باید مراقب بود که نحوه اطلاع رسانی به ایجاد فضای ناامیدی در جامعه منجر نشود و طرح آن موجب دامن زدن به حس عدم اعتماد برای سرمایه گذاری در بازار نشود. دولت در مقابل تمامی فسادها موضع گرفته و رویکرد مبارزه با فساد و پیگیری آن تداوم خواهد داشت. متاسفانه موارد بسیاری از زمین خواری در دولت گذشته وجود داشته که زمین های متعلق به مناطق تحت حفاظت سازمان را به مالکیت خود در آوردند که در حال پیگیری این تخلفات بوده و تاکنون صدها هکتار از آن رفع تصرف شده است.

ابتکار درپاسخ به سوالی درباره وضعیت دریاچه ارومیه گفت: سازمان حفاظت محیط زیست از سال 79 نسبت به خشک شدن دریاچه ارومیه هشدار داده بود اما متاسفانه با فشارهای فراوان به دولت به انحاء مختلفی مانند خواسته های نمایندگان مجلس، احداث سدهای متعدد و حفر چاههای غیرمجاز، همچنین تغییر الگوی کشاورزی توسط مردم به کشاورزی آب بر اتفاقی که نباید رخ دهد رخ داد. جاده میان گذر نیز یکی از اقداماتی بود که به خشک کردن بیشتر آب این دریاچه کمک کرد.

وی با بیان اینکه احیای دریاچه ارومیه زمانبر است به پیش بینی اعتبار 750 میلیاردی برای نجات و گسترش ارضی فعالیت های کشاورزی ناپایدار در ارومیه اشاره کرد و افزود: تلاش های زیادی در حال انجام است تا دریاچه ارومیه احیا شود. تصمیمی که گرفته شده این است که در ابتدا حق آبه های طبیعی را بدهیم و بعد به بخش های دیگر توزیع شود. باید این را نیز بگویم که همه رودخانه ها از زاینده رود تا کارون و تالاب ها از انزلی تا هامون برای ما اهمیت دارند.

وی در پاسخ به شبهه ای درباره عدم اعتماد دولت به جوانان افزود: تعبیر بی اعتمادی به جوانان از سوی دولت درست نیست و دولت یکی از خاستگاه های اصلی پیروزی خود در انتخابات را جوانان می داند. بحث اشتغال و بیکاری در شهرهای کشور عزت و جایگاه انسانی جامعه ما را خدشه دار کرده است و دولت تدبیر و امید زمانی که برای حل معضل بیکاری یا رفع موانع فعالیت دانشجویان در دانشگاهها برنامه ریزی می کند با هدف تامین آینده جوانان است. ولی با توجه به شرایط بحرانی که از دولت سابق تحویل گرفته شده باید افراد با تجربه در صدر مدیریت قرار گیرند.



منبع: ایسنا


۳۰ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن