واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: قم مرکز تحقیقات مجلس باید الگویی برای سایر کشورها خبرگزاری پانا : حجت الاسلام والمسلمین بنایی - معاون سیاسی امنیتی استانداری قم : با توجه به استقرار مرکز تحقیقات مجلس در شهر مقدس قم و استفاده از ظرفیت فقها، اندیشمندان و صاحب نظران حوزوی ، خروجی کار این مرکز در مجلس، می تواند به عنوان الگویی برای سایر کشورهای اسلامی باشد.
۱۳۹۳ شنبه ۲۹ آذر ساعت 11:16
به گزارش پانا ، از مرکز تحقیقات اسلامی مجلس، حجت الاسلام والمسلمین علی بنایی در مراسم تجلیل از پژوهشگران مرکز تحقیقات اسلامی مجلس درقم افزود : مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی نقش بسیار اساسی، تعیین کننده و مهم در فرآینده تصویب قوانین مطابق با فقه و شریعت اسلام بردوش دارد و باید مورد حمایت قرار گیرد.
وی ارتباطات تنگاتنگ مرکز تحقیقات اسلامی مجلس و کمیسیون ها را مورد تاکید قرار داد و گفت: با توجه به سابقه هشت سال نمایندگی درمجلس شورای اسلامی، به نقش تعیین کننده مطالعات و پژوهشی های مرکز تحقیقات اسلامی نسبت به طرح ها و لوایح واقف هستم وامید است از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده شود. بنایی - معاون سیاسی امنیتی استانداری قم همچنین برگزاری کارگاه های آموزشی جهت انتقال تجربیات به پارلمان های سایر کشورهای اسلامی را نیز مورد تاکید قرار دادو گفت: مرکز تحقیقات اسلامی مجلس می تواند با تعامل با سایر مجالس اسلامی در امر آموزش و تعاملات دوجانبه فعالیت اساسی را کلید بزند.
وی خاطرنشان کرد: خوب است هرکدام ازکمیسیون های مجلس شورای اسلامی برای بهره برداری بهتر از ظرفیت مرکز تحقیقات اسلامی مجلس ،یک نماینده ویژه تعیین کنند تا رابطه مرکز قم با نمایندگان مجلس به صورت آنلاین تداوم داشته باشد.
بنایی - معاون سیاسی امنیتی استانداری قم همچنین با اشاره به اینکه کشور در آستانه ورود به برنامه ششم توسعه است، گفت: مرکز تحقیقات اسلامی مجلس می تواند در این زمینه نقش موثری را ایفا کند، مثلا در حوزه های بهداشت ودرمان و خانواده با مطالعات تقنینی معطوف به فقه، در تصویب قوانین مناسب تاثیرگذار باشید.
وی گفت: مرکز تحقیقات اسلامی مجلس نیز می تواند برای سایر حوزه ها از حیث قانونگذاری بر اساس انطباق به فقه وشریعت اسلام، خوراک تهیه کند.
دکتر سید احمد حبیب نژاد معاون پژوهشی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس نیز در این مراسم گزارشی از فعالیت های مرکز را ارائه داد.
وی برگزاری 134 حلقه علمی درسال جاری، تشکیل کمیته های علمی، ارسال 40 گزارش علمی به مجلس شورای اسلامی، برگزاری حلقات بنیادین در مرکز، اخذ 20 مصاحبه علمی با موضوعات مورد نیاز مجلس، ایجاد تفاهم نامه های همکاری دوجابنه با مراکز تحقیقاتی و دایر بودن دروس خارج با محوریت قانونگذاری در حوزه علمیه قم را از مهمترین این فعالیت ها ذکر کرد./سید مهدی رضوی/
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]