تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شش (صفت) در مؤمن نيست: سخت گيرى، بى خيرى، حسادت، لجاجت، دروغگويى و تجاوز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851048100




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استاندارد؛ حلقه مفقوده ورزش کشور


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
استاندارد؛ حلقه مفقوده ورزش کشور




این روزها میل عموم مردم به ورزش در سنین مختلف هر چند قابل تحسین است ، اما غیر استاندارد بودن شماری از تجهیزات ورزشی و آگاه نبودن در نحوه استفاده ، برخی افراد را روانه مطب ها و بیمارستان کرده و بعضا منجر به سکته هم شده است.





ایرنا: این روزها میل عموم مردم به ورزش در سنین مختلف هر چند قابل تحسین است ، اما غیر استاندارد بودن شماری از تجهیزات ورزشی و آگاه نبودن در نحوه استفاده ، برخی افراد را روانه مطب ها و بیمارستان کرده و بعضا منجر به سکته هم شده است.

استاندارد همانطور که از نامش پیداست، یعنی اینکه خیال ما از کیفیت کالا و خدمات مورد نیاز راحت باشد و بدانیم که این انتخاب مشکلی برای مان ایجاد نمی کند، ولی اگر استاندارد نباشد ، زندگی بسیار پرخطر و حادثه آفرین خواهد شد.

امروزه با اﻓﺰاﻳﺶ آﮔﺎﻫی ها از تاثیرﻓﻌﺎﻟﻴﺘ ﻬﺎی ورزﺷﻲ درﺣﻔﻆ ﺳﻼﻣﺘﻲ و تناسب اندام منجر به تغییر رفتار و سبک زندگی مردم شده است، اما برخی بی توجهی ها به کیفیت و نوع فعالیت ها و امکانات ورزشی عوارضی را در پی داشته است.

طبیعی است که امروزنیز وقتی خانواده ها فرزندان خود را برای ثبت نام در کلاس های ورزشی تشویق می کنند در گام اول این مساله به ذهن شان خطور می کند که آیا این وسایل و سالن های ورزشی از استانداردهای لازم برخورداراست؟

براستی خلاء های موجود درنظارت بر استاندارد های ورزشی چیست ؟کدام نهاد پاسخگوی نظارت بر استانداردهای ورزشی است؟

متخصص طب ورزش کشور در این باره با ذکر مصادیقی به ایرنا عنوان می کند: بیماری به من مراجعه کرده است که از درد زانو و کمر به دلیل استفاده از لوازم غیر استاندارد گلایه کرد و به شدت از ناحیه مچ پا آسیب دیده است.

پورکاظمی ادامه داد: برخی ازاین تجهیزات که مردم استفاده می کنند به دلیل نا آشنا بودن واطمینان به این که این تجهیزات استاندارد هستند! دچار آسیب های جدی شده و به ستون فقرات خود آسیب می زنند.

وی در عین حال اظهار داشت: کودک 12 ساله ای که پا پرانتزی بوده به من مراجعه کرده و به دلیل استفاده نادرست از وسایل ورزشی که از استاندارد هم برخوردارنبوده پاپرانتزی تر شده و درنهایت موقع راه رفتن زمین می خورد.

لطفعلی پورکاظمی افزود: این درحالی است این کودک باید قبل از استفاده از این لوازم با توجه به وضعیتش از حرکات اصلاحی استفاده می کرد.

وی ادامه داد: همچنین بسیاری از زنان و مردان در سنین 40 تا 50 سال به ما مراجعه کردند که در استفاده از این تجهیزات ورزشی آسیب شدیدی به تاندون پا وارد شده و عده ای که مشکل ریوی و قبلی هم داشته اند وضعیت آنها وخیم تر شده و بعضا باعث سکته شده است. این خطرناک است و به نظر می رسد بخش اعظم این مشکلات ناشی از خلا نظارتی در کاربرد لوازم ورزشی و اماکن ورزشی است.

سهیل سوهانی فیزیوتراپیست و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این باره می افزاید: برخی از بیمارانی که به ما مراجعه می کنند از آسیب هایی که به ناحیه ستون فقرات و پا به دلیل نداشتن آگاهی از عوارض این لوازم متحمل شده اند اظهار ناراحتی می کنند. که این بی توجهی نیز به سازمان استاندارد وارد است.

وی معتقد است: ضعف توجه به استاندارد های ورزشی بویژه در تجهیزات کاملا مشهود است و از تجهیزات ورزشی صرفا به بعد تجاری آن پرداخته شده است و از طرفی بی توجهی به پژوهش های کاربردی در ورزش فضا را برای سوءاستفاده کنندگان فراهم کرده است.

رضا سارنگ، بنیان گذار مهندسی ورزش درعلوم تحقیقات هم گفت: متأسفانه یک خلاء قانونی در این زمینه داریم که حوزه های مختلف ملزم به رعایت استانداردها نیستند و متأسفانه استاندارد تجهیزات در کشور ما اجباری نیست بلکه تشویقی است و ضعف قانونی این جا خود را به خوبی نشان می دهد.

رضا قره استادیار و کارشناس ارشد تربیت بدنی هم گفت: ارزشیابی مدیران ورزشی ،پاسخ دادن به فقرحرکتی مردم نخستین معیار استاندارد سازی در بخش ورزش است که در پی آن کمیته ملی المپیک،وزارتخانه های ورزش و جوانان ،صنعت ،معدن و تجارت ، شهرداری و گمرگ نیز باید ورود کنند.

وی گفت: باید تحقیقات و پژوهش متناسب با استانداردهای ورزشی مورد نیازعموم از تئوری به عمل تبدیل شود و استادان نخبه تربیت بدنی نیز استاندارد هارا بر اساس(آناتومی) فیزیک بدن مردم مشخص کنند .

فاطمه ابوالقاسمی رئیس فدراسیون آمادگی جسمانی و ایروبیک هم به ایرنا گفت: اگر اداره و یا سازمانی در وزارت ورزش و با نظارت و مدیریت آن راه اندازی شود قطعا بسیاری از نقاط ضعف در استانداردسازی ورزشی برطرف و اصلاح می شد.

مجید خدایی کارشناس ارشد رشته تربیت بدنی نیز در این باره گفت: زمانی که برای همه وسایل قابل استفاده در امور روزمره مردم که گاها ارتباطی با سلامتی افراد نیز ندارد سخت گیری های بسیاری از طرف مسئولین بر غیر استاندارد بودن کالا اشاره می شود اما در مورد ورزش این مسئله کم اهمیت تلقی شده در صورتی که غیر استاندارد بودن فضاهای ورزشی ، کالاهای ورزشی وغیره صدمات جبران ناپذیری را به بدنه ورزش کشور وارد می کند.

عضو سابق تیم ملی کشتی آزاد معتقد است:امروزه با پیشرفت علم ورزش به موازات دیگر علوم در دنیا در کشور معلم ورزش از دیگر علوم عقب تر است و دلیل آن هم بی توجهی مدیران ارشد ورزش کشور بوده است در صورتی که ورزش در ابعاد مختلف زندگی انسانها تاثیر گذار است.

وی افزود: خلاء قانونی استاندارد سازی ورزش در کشور بیش از پیش احساس می شود که وزارت ورزش می تواند با پیگیری مستمر، قانونی جهت استاندارد سازی و نظارت و پشتیبانی از آن را توسط مجلس شورای اسلامی تصویب کند.

در همین زمینه مدیر عامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی به ایرنا گفت:متاسفانه در بعد تجهیزات ورزشی با ضعف اساسی روبرو هستیم زیرا تجهیزات یا تولید داخل یا از خارج وارد می شوند ونهادی که بایدپاسخ گوی سوالات نحوه نظارت برای استانداردهای تجهیزات ورزشی باشد وجود ندارد.

مصطفی مدبرافزود: سعی می کنیم به سمت تولید داخل پیش برویم اما در تولیدات داخلی جایی نیامده تا تعریفی از استانداردهای ورزشی داشته باشد و به تولید کننده های ما ارائه کنند تا آن ها هم بر همین اساس تجهیزات را ارائه کنند.مانیز حتی بارها مکاتباتی را با سازمان استانداردسازی داشته ایم و آنها چیزی در این زمینه نه تنها ندارند بلکه دغدغه انجام این کار را هم نداشتند.

مدیرعامل این شرکت عنوان کرد: خلا نهاد نظارت براستاندارد ورزشی چه در بعد تجهیزات ، دولتی و خصوصی، عمومی ، تولید کنندگان و وارد کنندگان وجود دارد واگر این دقت را نکنیم باعث سو استفاده و آسیب به علاقه مندان ورزشی می شود .






تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن