واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: منطقه کاشان به شهادت آثار تمدن سیلک، در صدر محققان و پژوهشگران تاریخ بوده است
مدیر آموزش و پرورش کاشان گفت: پژوهش نیاز واقعی جامعه بشری است و برای توسعه و پیشرفت، راهی نداریم جز آنکه برنامه های درسی را به سمت "پروژه محوری" هدایت کنیم .
محمود خدمتی در آیین تجلیل از فرهنگیان پژوهشگر کاشان افزود: جستجوی جواب مجهولات بهانه ای است تا به زندگی مفهوم بخشیده شود و هرچه از این مسیر کوتاهی کنیم، به خود آسیب رسانده ایم و به سختی افتاده ایم.
وی تصریح کرد: در دنیای امروز اقتدار علمی، حرف اول را می زند و کشورهای صاحب علم، نگرانی از کمبود منابع زیرزمینی و توسعه جنگ افزارهای پیشرفته ندارند.
به گفته مدیر آموزش و پرورش کاشان، تنوع و حجم کتاب های درسی، مانعی برای تحقیق و پژوهش فرهنگیان است و چون تقویم اجرایی تناسبی با محتوای کتاب ها ندارد، مجالی برای معلم باقی نمی گذارد که به تحقیق و پژوهش بپردازد.
خدمتی تاکید کرد: جشنواره ها بایستی با رویکرد تحقیق و پژوهش تعریف شود و دوره های ضمن خدمت که برای فرهنگیان برگزار می شود با موضوع آموزش های پژوهش محور و گزارش نویسی باشد تا دستاوردهای آن در خدمت توسعه و تعالی باشد.
مدیر آموزش و پرورش کاشان گفت: همه آثار به جامانده از پیشینیان ما نشان دهنده این موضوع است و منطقه کاشان نیز به شهادت آثار تمدن سیلک، در صدر محققان و پژوهشگران تاریخ بوده است.
معاون پژوهش و آموزش نیروی انسانی مدیریت آموزش و پرورش كاشان گفت: تحقیق و پژوهش، عنصر اصلی و اساسی نظام های آموزشی است و برای آنکه نسلی پژوهشگر و پرسشگر پرورش دهیم، بایستی معلمانی محقق داشته باشیم.
علیرضا فاضل دربندی افزود: تشکیل کارگاه های گزارش نویسی،اقدام پژوهی، مقاله نویسی و جشنواره تولید محتوای مکتوب و الکترونیکی از جمله فعالیت هایی است که با هدف توسعه تحقیق پژوهش در مرکز تحقیقات معلمان کاشان انجام می شود.
وی اظهار داشت: در سال جاری، ۲۵ نفر از فرهنگیان پژوهشگر کاشان رتبه های برتر کشور و استان اصفهان در رشته های اقدام پژوهی، پژوهش و مقاله نویسی و تولید محتوا را کسب کرده اند.
به گفته وی،"روح اله فتح قریب" و "رضا مرشدی" رتبه کشوری و "الهه سادات مسعودی مقدم"،حسین سربلوکی"، "فرح دخت چینی"،"مریم عبدالوهابی" " زهرا حمیدی رهقی" و "سمیه فتوحی" رتبه های برتر استان اصفهان در گرایش اقدام پژوهی را به دست آوردند.
فاضل دربندی اظهار داشت: "مهشید گلستانی"، پژوهشگر برتر استان اصفهان و "لیلی صاحبی" ، "نفیسه ترکیانفر"،" اعظم بریانی"،"زهره باغشیخی" و "مهدی فلاح" " لعیا حاجی زاده"، " فاطمه حقیری"، " رمضانعلی همایی پور"، "مژگان نزادی"، هادی مسعودی خوی" و "نجمه مسعودی خوی" رتبه برتر مقاله نویسی را کسب کردند.
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]