تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826628961




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران هشدار داده بود، چرا استرالیا توجه نکرد؟


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: ایران هشدار داده بود، چرا استرالیا توجه نکرد؟


پس از گذشت دو روز از حادثه تروریستی استرالیا که درآن دوشهروند و خود تروریست کشته شدند، رسانه های خبری و همچنین فضای عمومی استرالیا، به دنبال پاسخ این سوال هستند که چرا با وجود اینکه دولت استرالیا می دانست هارون موسی خطرناک است، وی را تحت نظارت نداشت؟ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، ایران پیش ازین استرداد فرد گروگانگیر را خواستار شده بود. سردار اسماعیل احمدی مقدم گفت: هارون مونس در سال هزار و نهصد و نود و شش، آژانس مسافرتی داشت و مرتکب کلاهبرداری شد و پس از آن به مالزی وسپس با تغییر نامش به استرالیا فرار کرد.  وی افزود: دستگاه قضایی پس از اتخاذ تدابیر قانونی در سال دو هزار به اینترپل جنایت های مونس را اطلاع داد و از استرالیا استرداد وی را خواستار شد. تونی آبوت، نخست وزیر استرالیا گفت: «به نظر من، همه ساکنان سیدنی از دستاوردهایی که چند ساعت گذشته به دست آورده ایم افتخار می کنند. مسلمانان اینجا شاد زندگی می کنند، ما هیچ مسلمانی را هدف قرار نمی دهیم بلکه فقط اخلالگران امنیتی را دنبال می کنیم».
بزرگداشت قربانیان حادثه گروگانگیری استرالیا/26آذر93
این درحالی است که مردم استرالیا درکنار بزرگداشت قربانیان حادثه با مسلمانان استرالیا ابراز همبستگی کردند که می ترسند تروریست شناسایی شوند.
بزرگداشت قربانیان حادثه گروگانگیری استرالیا/26آذر93
تونی ابوت نخست وزیر استرالیا به مردم کشورش اطمینان داده است که دولت در مبارزه با تروریسم جدی خواهد بود، انتقادات زیادی در این کشور در مورد عملکرد پلیس بوجود آمده است. مردم این سوال را مطرح می کنند که اگر هارون مونس عامل گروگانگیری اخیر دارای سوء پیشینه بوده چرا تحت نظارت پلیس نبود است؟

نخست وزیر استرالیا اعلام کرد نیروهای امنیتی این کشور بر این باور بودند هارون مونس در شرایطی قرار نداشت که در فهرست افرادی قرار گیرد که از نظر امنیتی تحت نظر هستند. اما تونی آبوت در گفتگو با رادیو ای بی سی اعلام کرد وضعیت مونس به گونه ای بود که باید تحت نظر قرار می گرفت. آبوت گفت:«این مرد در شرایطی قرار داشت که بر اساس آن، خطر دست زدن به اقدامات خشونت آمیز علیه افراد بی گناه از سوی او وجود داشت».
هارون مونس گروگان گیر کشته شده در استرالیا
اما هنوز این سوال در اذهان عمومی مطرح است که چرا دولت استرالیا این فرد را مورد نظارت قرار نداد و حتی زمانی که ایران نیز به دولت استرالیا درباره هارون موسی هشدار داد، استرالیا توجه نکرد؟ دستگاه امنیتی استرالیا مونس را به مدت هفت سال می شناخت. او و درودیس در ماه دسامبر 2013 به قید وثیقه آزاد شدند، اقدامی که سبب شوکه شدن بسیاری از استرالیایی ها از جمله مایک برد نخست وزیر ایالت نیو ساوت ولز شد که در پی تشدید قوانین مربوط به آزادی با قید وثیقه است. وزارت امور خارجه ایران بارها به استرالیا درباره پیشینه روانای مونس هشدار داده بود، کسی که در سال 1964 در ایران متولد شده بود و نام اصلی اش نیز محمد حسن منطقی است.  مقامات ایرانی بارها خواستار استرداد مونس به سبب کلاهبرداری مالی در ایران شده بودند. آنها هشدار دادند مونس فردی کلاهبردار است.
بزرگداشت قربانیان حادثه گروگانگیری استرالیا/26آذر93
مردم به دنبال حل ابهاماتی درباره عدم نظارت و کنترل دولت استرالیا بر روی هارون مونس که از پیش می دانست یک مجرم خطرناک است، هستند؛ دولتی که تقسیم بندی درستی از تروریست و غیر تروریست نداشته و زمانی که هارون مونس دست به قتل زنش می زند و او را می سوزاند، به راحتی و در سکوت وی را آزاد می کنند که در خیابان های استرالیا راه برود و به مسلمانان توهین بکند و از سوی دیگر در شبکه های اجتماعی از گروهک تروریستی داعش حمایت کند و در همین اواخر هم بغدادی، رهبر گروهک تروریستی تکفیری داعش را امام زمان خودش بداند. چنین کسی چگونه می تواند برای دولت استرالیا خطرناک نباشد و تحت نظر قرار نگیرد؟ دولتی که پیش از این از ترس بازگشت تروریست ها به کشورش، قوانین سختی را تصویب کرده بود و دستگاه های امنیتی وی حالت آماده باش داشتند. به نظر می رسد پروژه  خاک خورده ایران ستیزی و اسلام ستیزی غرب، همه قوانین بین المللی را دور می زند تا شکست نخورد، اما فضای عمومی  پذیرای این سناریوهای ازپیش شکست خورده نیست.
بزرگداشت قربانیان حادثه گروگانگیری استرالیا/26آذر93
مردم استرالیا در کنار بزرگداشت قربانیان این حادثه، با مسلمانان کشورشان ابراز همبستگی کردند.
دانلود

لینک را کپی کنید


چهار شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن