تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مسلمان آينه برادر خويش است، هرگاه خطايى از برادر خود ديديد همگى او را مورد حمله قرار ند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819617062




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شیردهی و نقش آن در کاهش بروز سرطان سینه |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شیردهی و نقش آن در کاهش بروز سرطان سینه
کد خبر: ۴۵۸۷۳۷
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۶ - 16 December 2014


یک متخصص زنان و زایمان گفت: فرزندآوری و شیردهی عامل مهمی در کاهش بروز سرطان سینه در زنان است.

به گزارش ایسنا، دکتر طراوت فاخری مهم‌ترین فاکتور موثر در بروز سرطان سینه را افزایش سن عنوان کرد و افزود: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته بیشترین عاملی که با بروز سرطان سینه در زنان در ارتباط است، افزایش سن می‌باشد؛ به طوری که احتمال بروز سرطان سینه در زنان بالای 65 سال بیشتر است.

این متخصص زنان و زایمان افزود: گرچه سرطان سینه ارتباط زیادی با سن افراد دارد و میزان بروز آن در افراد مسن بیشتر است، اما در سال‌های اخیر میزان بروز سرطان سینه در زنان جوان هم بیشتر شده است.

فاخری عوامل ژنتیکی را نیز در بروز سرطان سینه موثر دانست و افزود: بر اساس تحقیقات صورت گرفته احتمال بروز سرطان سینه در زنانی که دو نفر یا بیشتر از فامیل درجه یک آن‌ها به سرطان سینه مبتلا شده باشند، بیشتر از سایر افراد است و این افراد باید هوشیار‌تر باشند. کسانی که در بستگان درجه یک خود سرطان سینه مشاهد کرده‌اند یا افرادی که با اختلالات غیرعادی مواجه شده باشند، بیشتر باید مراقب سلامتی خود باشند.

وی در ادامه بی‌تحرکی و ورزش نکردن را نیز در بروز سرطان سینه موثر دانست و افزود: مطالعات حاکی از آن است که وزن بالا پس از سن یائسگی نیز زنان را مستعد بروز سرطان سینه می‌کند.

وی در ادامه فاکتورهای تغذیه‌ای را هم در بروز سرطان سینه در زنان اثرگذار دانست و افزود: بر اساس مطالعات انجام شده میزان بروز سرطان سینه در افرادی که در کشورهایی که میزان استفاده از غذایی‌های آماده (فست فود‌ها) و غذا‌های با چربی بالا زیاد است، بیشتر است.

فاخری مصرف الکل را از عوامل مستعد کننده بروز سرطان سینه در زنان دانست و افزود: همچنین افرادی که سابقه دریافت اشعه در قفسه سینه خود را دارند بیشتر در خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند.

فاخری در ادامه به تمام زنانی که در سنین باروری هستند، توصیه کرد: هر ماه یک‌بار معاینه فیزیکی بدن‌شان را انجام دهند، چراکه این اقدام نقش مهمی در شناسایی توده‌های سرطانی دارد. زنان باید هر ماه یکبار و در زمان دوره ماهیانه قوام و بافت سینه‌های خود را زیر دوش حمام به منظور بررسی وجود توده‌های احتمالی ارزیابی کنند و در صورت هرگونه تغییر به پزشک مراجعه کنند.

این متخصص زنان و زایمان گفت: هرگونه تغییر یا ناهنجاری نیاز به مراجعه به پزشک دارد و پس از معاینه متخصص در صورت لزوم باید نسبت به سونوگرافی و ماموگرافی اقدام شود.

وی در ادامه هوشیاری فرد در انجام معاینات ماهیانه را در شناخت زودهنگام سرطان سینه مهم ارزیابی کرد و از زنان خواست تا هرگونه تغییرات احتمالی، ترشحات غیرطبیعی و... را جدی بگیرند و به پزشک مراجعه کنند.

فاخری با تاکید بر اینکه معاینه سالیانه باید توسط پزشک متخصص انجام شود، گفت: اگر سرطان سینه زود تشخیص داده شود، معمولا پاسخ درمانی مطلوبی گرفته می‌شود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن