واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۱۱ق.ظ)
سفير ايران در سازمان ملل؛ بيانيه کنفرانس جهان عليه خشونت، سند سازمان ملل مي شود سفير ايران در سازمان ملل اعلام کرد که بيانيه نهايي اين کنفرانس به زودي به صورت سند سازمان ملل متحد به ثبت خواهد رسيد.
به گزارش خبرگزاري موج، مجمع عمومي سازمان ملل متحد روز گذشته (دوشنبه) دو قطعنامه با موضوعات «پيگيري اعلاميه و برنامه اقدام فرهنگ صلح» و «تقويت گفتوگو و تفاهم بين اديان و فرهنگها و همکاري براي صلح» را با اجماع به تصويب رساند.
در اين جلسه حسين دهقاني سفير جمهوري اسلامي ايران در سازمان ملل متحد در نيويورک ضمن ايراد سخناني، با برشمردن شرايط فعلي منطقه و افزايش فعاليت عناصر تروريستي، اهميت اين قطعنامهها در سال جاري را بيش از گذشته دانست.
وي با اشاره به رنج و محنت مردم عراق و سوريه، ابراز اميدواري کرد که آرمانها و ايدههاي مندرج در اين دو قطعنامه باعث کاهش حمايت برخي کشورها و جريانات از گروههاي تروريستي شود.
سفير و نماينده دائم ايران در سازمان ملل گفت: جمهوري اسلامي ايران اهميت زيادي براي تلاش به منظور ارتقاي صلح، مدارا، گفتوگو و تفاهم در بين فرهنگها، مذاهب و تمدنها قائل است.
دهقاني ضمن اشاره به ابتکار حسن روحاني در جريان نشست مجمع عمومي سال گذشته سازمان ملل متحد که به تصويب قطعنامه «جهاني عليه خشونت و افراطگرايي خشونتبار» به صورت اجماع منجر شد، حمايت گسترده کشورها از اين ايده را يادآور شد و آن را نشانه اهميت اين موضوع در منظر کشورهاي جهان و همچنين نياز فوري به اقدام قاطع و هماهنگ جامعه جهاني براي پرداختن به پديده افراطگرايي خشونتآميز دانست.
وي گفت: تحولات صورت گرفته از زمان تصويب اين قطعنامه تاکنون شاهدي بر درست بودن اين ابتکار و ضرورت اقدام فوري از سوي کليه کشورها براي مهار افراطگرايي خشونتآميز است.
دهقاني با اشاره به برگزاري نخستين کنفرانس بينالمللي «جهان عليه خشونت و افراطگرايي» در هفته گذشته در تهران که با شرکت نمايندگاني از بيش از پنجاه کشور جهان برگزار شد، اعلام کرد که بيانيه نهايي اين کنفرانس به زودي به صورت سند سازمان ملل متحد به ثبت خواهد رسيد.
وي افزود: در دنياي جهاني شده کنوني نميتوان نيروهاي اهريمني را در يک منطقه خاص محصور کرد زيرا خشونت، افراطگرايي خشونتآميز و فرهنگي که اين پديدهها را تغذيه ميکند همانند بيماريهاي مهلکي مثل ابولا و آنفولانزا مسري هستند و همانند انتشار گازهاي گلخانهاي بر کل کره زمين تاثير ميگذارند در شرايطي که چالشهاي روبروي صلح به صورت جهاني در آمدهاند، هر گونه اقدامي عليه آنها نيز بايد جهاني باشد.
وي در خاتمه با اشاره به اينکه براي پيروزي در نبرد بين اعتدال و افراطگرايي لازم است که افکار و ديدگاهها عوض شوند، گفت: افراطگرايان خشني که فکر ميکنند فقط آنها حق زيستن دارند، به لحاظ ذهني با صلح در جنگ هستند. هيچ ديني به پيروان خود نميآموزد که فقط آنها حق حيات دارند و کشتن انسانهاي بيگناه به نام دين، تحريف بيشرمانه دين است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]