محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829852565
زمینه سازی برای فرایند ترک سیگار
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: زمینه سازی برای فرایند ترک سیگار
می توانید پس از ترک سیگار، مزه غذاها را بهتر درک کنید، زندگی را شفاف ببینید و از وقت و پول خود بهتر استفاده کنید. با ترک سیگار، سیگاری نشدن فرزندانتان را تا حد زیادی تضمین می کنید و بالاخره اینکه زود نمی میرید .
به گزارش نامه نیوز ، برای هر کسی ممکن است پیش بیاید ؛ اینکه یک روز چشم باز کنیم و ببینیم که د ر د ام اعتیاد افتاد ه ایم؛ اعتیاد به مواد مخد ر یا سیگار.
جوان باشی یا پیر زن باشی یا مرد فرقی نمی کند . اگر بخواهی عزت د اشته باشی باید ترکش کنی. پشت سرش بگذاری و زیر پا له اش کنی. اما آنها که ترک کرد ه اند خوب می د انند که کنار گذاشتن، تازه اول د استان است و قسمت سخت ماجرا غلبه بر وسوسه های پس از ترک است؛ وسوسه هایی که باید مسلح به سراغشان بروی تا آنها را از پا د ر بیاوری. این بار می خواهیم راهکارهای غلبه بر وسوسه را برایتان توضیح بد هیم. با ما همراه باشید .
این کارها لازم است:
لحظات، موقعیت ها، اشیاء و هر چیزی که شما را به یاد مصرف گذشته سیگار یا مواد مخد ر می اند ازد به خوبی شناسایی کرد ه و جدولی از آنها تهیه کنید . براساس جدولی که تهیه کرد ه اید هر شی ای که شما را به یاد مصرف می اند ازد از خود د ور کنید . فندک ها، بافور، زغال، منقل، پاکت های خالی سیگار و پیپ، قلیان یا هر چیزی که به نوعی باعث وسوسه شما می شود شامل همین قانون می شود . وسوسه انگیزها را از خود د ور کنید . خود تان را گول نزنید که می خواهم قد رت اراد ه ام را امتحان کنم.
براساس جدولی که تهیه کرد ه اید محل هایی که د ر آنها مواد مخد ر یا سیگار مصرف می کرد ه اید را تغییر د هید . د کوراسیون محیط را عوض کنید . محل نشست و برخاست خود را تغییر د هید و د ر یک کلام سعی کنید هر مکانی که شما را به نوعی به یاد مصرف د ر گذشته می اند ازد را یا تغییر د اد ه و یا از آنجا د ور شوید .
قطعا د ر میان د وستان، اقوام و جمع های اطرافیان، کسانی هستند که شما د ر زند گی گذشته خود و د ر زمان اعتیاد به همراه آنها به مصرف می پرد اخته اید . سعی کنید حتی الامکان تا زمانی که وسوسه های مصرف د ر شما کمتر شود از هم نشینی و د وستی و حضور د ر جمع های اینچنینی د وری کنید .
تنها بود ن یکی از وسوسه انگیز ترین موقعیت هایی است که شما ممکن است با آن روبه رو شوید . سعی کنید د ر د وران پس از ترک و تا زمانی که به یک وضعیت ثابت برسید د ر ساعت ها و زمان های طولانی تنها نمانید .
اوقاتی مانند صبح بلافاصله بعد از بید ار شد ن، بعد از وعد ه های غذایی، قبل یا بعد از رابطه زناشویی و… زمان هایی هستند که احتمالا شما تا پیش از ترک همیشه د ر این موقعیت ها از سیگار یا مواد مخد ر استفاد ه می کرد ه اید . برای این زمان ها و موقعیت ها باید با توجه به ذائقه و امکاناتتان جایگزین های مشخص پید ا کرد ه و از آنها استفاد ه کنید . مثلا خود تان را عاد ت بد هید بعد از بید ار شد ن از خواب به جای سیگار کشید ن یک لیوان چای یا قهوه بنوشید .
شخصیت و توانمند ی خود را د ر محیط کار و جامعه تا حد ممکن افزایش د هید . به میزانی که شما بتوانید د ر جامعه و محیط کارتان موفق باشید د ر فرایند ترک و ایستاد گی بر آن موفق تر خواهید بود .
تمرین کنید که تا حد ممکن از عصبانی شد ن و خشم د ور شوید و آنها را کنترل کنید . تا پیش از ترک نخستین حرکت شما بعد از موقعیت های خشم و ناراحتی روشن کرد ن سیگار یا استفاد ه از مواد مخد ر بود . حالا که ترک کرد ه اید و از این غول شیطانی نجات پید ا کرد ه اید سعی کنید کمتر عصبانی شوید تا کمتر وسوسه مصرف پید ا کنید .
به جرأت می توان گفت سخت ترین مرحله کنار گذاشتن عاد ت های بد د وران وسوسه پس از ترک است. د ر این د وره معمولا عوارض جسمی مصرف از بین رفته اما عوارض ذهنی و عاد ت های مصرف همچنان شما را آزار می د هد . تقریبا همه کسانی که د ر فرایند ترک شکست خورد ه و د وباره به مصرف روی می آورند د ر همین مرحله شکست خورد ه اند . وسوسه مصرف د ر این د وران به اوج خود می رسد و اگر شما مهارت های صحیح مقابله با وسوسه را به د رستی به کار نگیرید به زود ی د وباره گرفتار خواهید شد . عاد ت های مصرف غالبا روی سبک زند گی افراد سوار شد ه و آن را تحت الشعاع خود قرار می د هند به همین د لیل است که پس از ترک د ائما د ر لحظات مختلف خود نمایی کرد ه و وسوسه مراجعه مجد د به مصرف را برای شما ایجاد می کنند . برای غلبه بر این وسوسه ها یکی از مهم ترین کارها اصلاح سبک زند گی و تغییر د اد ن عاد ت های ناد رست است.
از اطرافیان و خانواد ه کمک بخواهید
خانواد ه و اطرافیان نقش بسیار مهمی د ر فرایند د رمان د ارند . حمایت و پشتیبانی خانواد ه می تواند به شما کمک زیاد ی بکند . شما می توانید با خانواد ه تان صحبت کنید و از آنها بخواهید د ر د وران پس از ترک مراعات بیشتری د ر رفتار با شما د اشته باشند . تا حد ممکن از قرار د اد ن شما د ر موقعیت های اضطراب و استرس آور خود د اری کنند . از قرار گرفتن شما د ر شرایط مشاجره و د عوا بپرهیزند . فشار مالی کمتری بیاورند و د ر یک کلام هوای شما را د اشته باشند تا کمتر د ر موقعیتی قرار بگیرید که احساس کنید نیاز مجد د به مصرف پید ا کرد ه اید .
مشکلات روانشناختی را جد ی بگیرید
مشکلات روانشناختی مثل اضطراب، افسرد گی، ترس های بیمارگونه و… می توانند د ر وجود شما به صورت مزمن به وجود آمد ه باشند . اگر شما از آن د سته افراد ی باشید که د چار یک بیماری روانشناختی مزمن باشید احتمالا د ر فرایند ترک مصرف د چار مشکلات بیشتری شد ه و بیشتر وسوسه مصرف را تجریه خواهید کرد . بنابراین توصیه ما این است که د ر نخستین فرصت به یک روانپزشک یا روانشناس متبحر مراجعه کنید تا با ریشه یابی مشکل به د رمان آن بپرد ازند .
به خد ا توکل کنید
خد اوند و ائمه اطهار(ع) منشا تمام خوبی ها و پاکی ها هستند . اگر قرار است پاک باشید و پاک بمانید د ر نخستین قد م از خود خد ا و ائمه کمک بخواهید . رابطه خود را با خد ا بهتر کنید . سعی کنید همیشه با وضو باشید . نمازهای خود را به موقع بخوانید و د ر برنامه های مذهبی، زیارت، د عاها و… بیش از پیش شرکت کنید . جالب است بد انید که تحقیقات بین المللی نشان د اد ه که د ر فرایند ترک مصرف مواد مخد ر، سیگار و… افراد مذهبی و معتقد موفقیت بیشتری د ارند . پس به خد ا توکل کنید و مطمئن باشید که رها شد ن از اعتیاد و پاکی خد اوند پشت و پناه شما خواهد بود .
د ر لحظه زند گی کنید
شما و هر انسان د یگری د ر طول زند گی مشکلات و لحظات سختی را پشت سر گذاشته اید و قطعا د ر آیند ه هم مشکلات و سختی های فراوانی را تجربه خواهید کرد . اما شما باید یاد بگیرید که حسرت گذشته ها را نخورید و با توکل بر خد ا به فکر ساختن آیند ه باشید . د ائما حسرت خورد ن باعث به وجود آمد ن افسرد گی و بی حوصلگی و نگرانی بیش از حد برای آیند ه هم باعث اضطراب و استرس خواهد شد . افسرد گی و اضطراب هم هرد و از موقعیت هایی هستند که احتمال بازگشت شما را به د وران سیاه اعتیاد زیاد می کنند . پس تلاش کنید که از لحظه حال د رست ترین استفاد ه را ببرید .
تفریح و ورزش را فراموش نکنید
قرار گرفتن د ر موقعیت های تفریحی و ورزش کرد ن باعث ترشح هورمون ها و مواد عصبی خاصی د ر بد ن می شود که حالت سرخوشی و شاد ی ایجاد می کند . تفریح و ورزش سبب می شود شما از لحاظ روانی تقویت شد ه و زند گی شاد مانه تری د اشته باشید . توجه د اشته باشید به میزانی که بتوانید زند گی شاد مانه و آرام تری د اشته باشید به همان میزان هم از وسوسه مصرف د وباره به د ور خواهید بود . پس از همین امروز شروع کنید و برنامه های متنوع تفریحی و ورزشی را د ر کنار خانواد ه یا د وستان برنامه ریزی کنید . فقط د قت کنید که ورزش حرفه ای و فعالیت های بد نی سنگین که شما را بیش از حد خسته کند می تواند خود باعث وسوسه و نیاز به کشید ن سیگار یا مصرف مواد شود .
مهارت های زند گی را یاد بگیرید
د ر بسیاری از افراد علت گرایش به مصرف سیگار یا مواد مخد ر ند انستن صحیح مهارت های زند گی است. مهارت های کنترل خشم، غلبه بر استرس و اضطراب، قد رت نه گفتن، گفت وگوی مؤثر و… خیلی از افراد به د لیل بلد نبود ن مهارت های زند گی د ر برابر مشکلات به سیگار یا مواد مخد ر روی می آورند . اگر شما هم از این د سته از افراد هستید سعی کنید د ر نخستین فرصت مهارت های صحیح برخورد با مشکلات، غلبه بر خشم و… را به خوبی یاد بگیرید . یاد گرفتن این مهارت ها کمک می کند تا هنگام بروز شرایط سخت به جای پناه آورد ن به سیگار و د یگر مواد مخد ر با روش صحیح به مقابله با مشکلاتتان بپرد ازید . هنگامی که سبک صحیح زند گی کرد ن را آموختید به جای اینکه د ر لحظات سخت د چار وسوسه مصرف د وباره مواد مخد ر یا سیگار شوید به صورت د رست و منطقی با مشکلات روبه رو خواهید شد . برای یاد گرفتن مهارت های زند گی می توانید به کتاب های روانشناسی مراجعه کنید یا از روانشناسان و مشاوران کمک بگیرید .
این فکرها را فراموش کنید
اعتیاد به مواد مخدر یا سیگار پس از ترک د رمان شد ه و د یگر نباید وسوسه د اشته باشم: این فکر را فراموش کنید . از نخستین باری که شما سیگار یا مواد مخد ر د یگر را به وجود خود سرازیر کرد ید تا آخرین لحظه ای که زند ه باشید آثار و تبعات مصرف همراه شما خواهد بود . شما همانند بیماری که د چار بیماری فشار خون یا د یابت است باید پس از ترک جسمانی تا آخر عمر از خود مراقبت کنید و فرایند مراقبه و مبارزه با مواد مخد ر را اد امه د هید . وسوسه همیشه د ر کمین شماست. هوشیار باشید تا بر آن پیروز شوید .
وسوسه به مرور زمان بد تر می شود : د ر ذهن بسیاری از کسانی که ترک کرد ه اند این باور وجود د ارد که وسوسه مصرف به مرور زمان و هرچه از زمان ترک می گذرد بیشتر می شود . این هم یکی از باورهای اشتباه است. وسوسه یک فرایند طولانی مد ت د ارد اما این فرایند با مرور زمان و طی ماه ها و سال ها کمتر و کمتر می شود . این فرایند اگرچه با توجه به توانمند تر شد ن و عاد ت شما به عد م مصرف روزبه روز کمتر می شود اما شاید هرگز به طور کامل قطع نشود و ممکن است هر از گاهی به سراغ شما بیاید . صبور باشید و با آن مقابله کنید .
ترک سیگار یا مواد مخد ر فقط براساس اراد ه من است و حضور د ر محیط آلود ه و د سترسی به مواد و… اثری د ر آن ند ارد : این هم یکی از آن باورهای بسیار غلط د ر بین بعضی از افراد است. توجه د اشته باشید که هرچند اراد ه د ر فرایند ترک بسیار مهم است اما شما باید عوامل محیطی را هم تا حد ممکن کنترل کرد ه و عوامل وسوسه را از خود د ور کنید .
کلام آخر؛ لغزش پایان راه نیست
براساس آمار د ر بهترین مراکز ترک اعتیاد و د ر بهترین شرایط و حمایت بهد اشتی و اجتماعی و… هم ممکن است چند د رصد از کسانی که مصرف مواد مخد ر و سیگار را ترک کرد ه اند د چار لغزش بشوند . شما هم اگر ترک موفقی د اشته باشید و همه این راه ها و توجه ها را که گفتیم هم به کار ببند ید ، ممکن است د ر یک بزنگاه یا موقعیت خاص د چار لغزش شد ه و از سیگار یا مواد مخد ر یک بار استفاد ه کنید . مهم ترین مسئله د ر چنین وضعیتی این است که د چار ناامید ی و یاس نشوید و به خود یاد آوری کنید که این فقط یک لغزش زود گذر بود ه و د یگر تکرار نخواهد شد . به شرطی که همه همت و اراد ه خود را به کار بگیرید تا د وباره شکست نخورید . به خد ا توکل کنید و اراد ه د اشته باشید .
منبع : دکتر سلام
۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]
صفحات پیشنهادی
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین خبر داد زمینهسازی حضور مهندسان تأسیسات قزوین در شرکتهای بازرسی آ
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین خبر دادزمینهسازی حضور مهندسان تأسیسات قزوین در شرکتهای بازرسی آسانسوررئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین از زمینهسازی برای حضور مهندسان تأسیسات این استان در شرکتهای بازرسی آسانسور خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین علسازمان استاندارد نقشی در فرایند خودروسازی ندارد |اخبار ایران و جهان
سازمان استاندارد نقشی در فرایند خودروسازی ندارد کد خبر ۴۵۶۶۸۵ تاریخ انتشار ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۶ - 09 December 2014 رئیس هیئت تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی گفت موضوع 55 استانداردی که میگویند ما در خودرو اعمال میکنیم توسط شرکت کنترل کیفیت اعمال میشود شرکتی که از خودروسازطائب: برنامههای نظامی آمریکا جهت زمینهسازی برای مقابله با امام زمان(عج) تنظیم میشود
سهشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۲ یک استاد حوزه و دانشگاه گفت امروز میبینیم که برنامههای موشکی و نظامی آمریکا در راستای زمینهسازی برای مقابله با امام زمان عج تنظیم میشود و در حال حاضر نیز موشکهای هستهای آمریکا کعبه را زیر نظر گرفته و نشانه رفتهاند به گزارش گروه دریافت خبر خبرامضا تفاهم نامه مشترک بانک دي و ستاد باز سازي عتبات عاليات
۱۱ آذر ۱۳۹۳ ۲۳ ۱۲ب ظ امضا تفاهم نامه مشترک بانک دي و ستاد باز سازي عتبات عاليات عکس مهدي کاوه اي دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلتراکتورسازی 10 روز تعطیل شد/ احتمال برگزاری اردو در ترکیه بعد از امارات
تراکتورسازی 10 روز تعطیل شد احتمال برگزاری اردو در ترکیه بعد از اماراتتمرینات تیم فوتبال تراکتورسازی به مدت 10روز تعطیل شد به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس تمرینات تیم فوتبال تراکتورسازی بعد از پیروزی دو بر یک مقابل ذوبآهن و پایان مسابقات هفته هفدهم لیگ برتر به مدت 10 روزضرورت زمينه سازي سرمايه گذاري خارجي در کلانشهرها
۱۶ آذر ۱۳۹۳ ۱۵ ۴۶ب ظ معاون مالي و اقتصاد شهري شهرداري تهران ضرورت زمينه سازي سرمايه گذاري خارجي در کلانشهرها معاون مالي و اقتصاد شهري شهرداري تهران بر ضرورت زمينه سازي و ايجاد سرمايه گذاري خارجي در کلانشهرها تاکيد کرد و اين مهم را راهکاري براي برون رفت شهرداري ها از شرايط رکودفارس خبر میدهد تراکتورسازی به امارات میرود گسترش فولاد به ترکیه
فارس خبر میدهدتراکتورسازی به امارات میرود گسترش فولاد به ترکیههر دو تیم تبریزی حاضر در لیگ برتر فوتبال کشور یک اردوی تدارکاتی در خارج از کشور برگزار میکنند به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز رقابتهای لیگ برتر فوتبال کشور به دلیل مسابقات جام ملتهای آسیا تا اواسط بهمن ماه تعطیلزمینه فعالیتهای تجاری سازی در بخش نفت و گیاهان دارویی مهیاست -
در کهگیلویه و بویراحمد زمینه فعالیتهای تجاری سازی در بخش نفت و گیاهان دارویی مهیاست شناسهٔ خبر 2441592 پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۲۴ استانها > کهگیلویه و بویراحمد یاسوج – استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت زمینه برای فعالیت های تجاری سازی در بخش نفت و گیاهان دارویی این استان مهروحانی: باور کنیم نخبگان استانها را بهتر اداره میکنند/ لزوم زمینهسازی حضور بانوان در عرصه مدیریت
روحانی باور کنیم نخبگان استانها را بهتر اداره میکنند لزوم زمینهسازی حضور بانوان در عرصه مدیریت سیاست > دولت - رییس جمهوری روز سه شنبه در دیدار ایثارگران برگزیدگان و نخبگان استان گلستان با بیان اینکه ملت ایران ثابت کرد که ایثار دروازه پیروزی است گفت ایستادگیوزیر راه و شهرسازی ازخط ریلی ایران - ترکمنستان - قزاقستان بازدید کرد
وزیر راه و شهرسازی ازخط ریلی ایران - ترکمنستان - قزاقستان بازدید کرد گرگان- ایرنا- وزیر راه و شهرسازی عصر سه شنبه از خط ریلی ایران - ترکمنستان- قزاقستان در نوار مرزی اینچه برون در شمال استان گلستان بازدید کرد عباس آخوندی که همزمان با حضور رییس جمهوری در استان گلستان از این پروزمینه سازی صهیونیست ها برای شهرک سازی در موصل
زمینه سازی صهیونیست ها برای شهرک سازی در موصل یک نماینده مجلس عراق درباره توطئه رژیم صهیونیستی مبنی بر خرید زمین شهروندان عراقی در موصل هشدار داد وزیر امور خارجه عراق نیز در گفتگوی اختصاصی با شبکه خبر این موضوع را تائید کرده بود یک خبرنگار آمریکایی نیز از طرح شهرک سازی صهیونیستراه آهن ایران -ترکمنستان -قزاقستان زمینه سازتحولی بزرگ درگلستان است
راه آهن ایران -ترکمنستان -قزاقستان زمینه سازتحولی بزرگ درگلستان است گرگان - ایرنا- استاندار گلستان با اشاره به افتتاح راه آهن ایران - ترکمنستان - قزاقستان همزمان با سفر رییس جمهوری به استان گفت افتتاح این خط ریلی زمینه ساز بزرگترین تحول در استان گلستان خواهد شد حسن صادقلو رووزیر راه و شهرسازی از خط ریلی ایران - ترکمنستان - قزاقستان دیدن کرد
وزیر راه و شهرسازی از خط ریلی ایران - ترکمنستان - قزاقستان دیدن کرد گرگان- ایرنا- وزیر راه و شهرسازی عصر سه شنبه از خط ریلی ایران - ترکمنستان- قزاقستان در نوار مرزی اینچه برون در شمال استان گلستان بازدید کرد دکتر عباس آخوندی که همزمان با حضور رییس جمهوری در استان گلستان از اینتلاش مجلس برای اخذ مالیات از سیگار، نوشابه و توتون در جهت حفظ سلامت/ افزایش مالیات زمینه مصرف را کاهش میدهد
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خبرداد تلاش مجلس برای اخذ مالیات از سیگار نوشابه و توتون در جهت حفظ سلامت افزایش مالیات زمینه مصرف را کاهش میدهد رستمیان گفت نمایندگان مجلس در تلاشاند با افزایش مالیات سیگار توتون و نوشابه ضمن کاهش مصرف این مواد اعتبار بیشتری را در اختیار حوایران ذخیرهسازی گاز میدان مشترک با قطر را آغاز کرد -
ایران ذخیرهسازی گاز میدان مشترک با قطر را آغاز کرد شناسهٔ خبر 2434286 سهشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۵ اقتصاد > انرژی ایران به منظور افزایش ضریب بازیافت و در نهایت افزایش ذخایر قابل برداشت نفت ذخیره سازی گاز فازهای میدان مشترک پارس جنوبی را در میادین مناطق نفتخیز جنوب را آغاز کرفضا سازی برخی رسانه های ترکیه / بسته شدن مرز بازگان به روی تریلر ها ترک صحت ندارد
فضا سازی برخی رسانه های ترکیه بسته شدن مرز بازگان به روی تریلر ها ترک صحت ندارد تهران ایرنا- بسته شدن مرز بازرگان به روی کامیون ها ترکیه ای در پی ادعا و فضا سازی برخی رسانه های ترکیه اساسا نادرست بوده و هیچ اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است به گزارش ایرنا این ادعای برخیسازمان استاندارد هیچ نقشی در فرایند خودروسازی ندارد
علیلو در گفتگو با باشگاه خبرنگاران سازمان استاندارد هیچ نقشی در فرایند خودروسازی ندارد رئیس هیئت تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی گفت موضوع 55 استانداردی که میگویند ما در خودرو اعمال میکنیم توسط شرکت کنترل کیفیت اعمال میشود شرکتی که از خودروسازها ارتزاق میکند علی علیلو-
گوناگون
پربازدیدترینها