تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):درهاى آسمان در اولين شب ماه رمضان گشوده مى‏شود و تا آخرين شب آن بسته نخواهد شد. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846258097




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چند نکته درباره پدیده هارون مونس که سیدنی را به هم ریخت


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: چند نکته درباره پدیده "هارون مونس" که سیدنی را به هم ریخت


گروگان گیر سیدنی که با سناریوی رسانه‌های غرب سعی شد با هدف اسلام و ایران هراسی، اصالتا ایرانی معرفی شود، پناهنده فراری در بیعت داعش است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، پلیس استرالیا پس از 16 ساعت با حمله به محل گروگان گیری در یکی از رستوران های شهر سیدنی و کشتن فرد گروگانگیر و دو نفر از گروگان ها به این حادثه پایان داد. در این حادثه دو نفر از گروگان ها که یکی از آنها زنی 38 ساله و دیگری جوانی 34 ساله بود کشته شدند.  گزارش ها حاکیست، پس از مداخله نیروهای پلیس برای پایان دادن به گروگانگیری، اوضاع در اطراف محل گروگانگیری، بسیار آشفته بود و صدای تیراندازیهای متعدد که منشاء آنها نامشخص بود به گوش می رسید.
گروگانگیری در سیدنی

 اندرو سیپیون کمیسر نیروی پلیس ایالت نیو ساوث ولز گفت: آنچه تا این لحظه طبق بررسی های ما مشخص شده، این است که در این حادثه هفده نفر گروگان گرفته شده بودند. از این تعداد، پنج نفر توانستند روز گذشته از این حادثه جان سالم بدر برده و از محل گروگان گیری فرار کنند.دو نفر از گروگان ها در درگیری ها جان خود را از دست دادند. در این حادثه تنها یک گروگان گیر وجود داشت که او نیز به ضرب گلوله از پای درآمد و کشته شد.
فرار گروگان

به گفته رسانه های استرالیا متهم گروگان گیر فردی به نام هارون مونس بود که حدود دودهه پیش از ایران فرار کرده و به استرالیا پناهنده شده بود.  سخنگوی وزرات امورخارجه کشورمان ضمن محکوم کردن گروگانگیری در استرالیا گفت: توسل به شیوه‌های ضد انسانی و ایجاد رعب و وحشت به نام دین رحمانی اسلام تحت هیچ شرایطی توجیه پذیر نیست. خانم افخم با ابراز تعجب از انتشار اخبار غیردقیق و ناقص درباره این فرد گروگان گیر گفت: سوابق و شرایط روحی و روانی این فرد که نزدیک به دو دهه قبل به استرالیا پناهنده شده به طور مکرر با مقامات استرالیا مطرح شده است و وضعیت وی برای مسئولان آن کشور کاملاً روشن بوده است. گزارش  ها حاکیست هارون مونس  سال 1996  میلادی از ایران متواری شد و با اعلام مقاصد سیاسی، پناهندگی سیاسی از دولت استرالیا دریافت می‌کند . از انگیزه «هارون مونس» برای گروگانگیری اطلاع دقیقی در دست نیست ولی وی هفته گذشته در وب سایت خود از بیعت غیابی با «ابوبکر البغدادی» سرکرده داعش سخن گفته بود.
هارون مونس فردی است که در سال 1374 به دلیل کلاهبرداری از ایران گریخت و دولت استرالیا او را به عنوان پناهنده سیاسی پذیرفت و به رغم پیگیری پلیس ایران از طریق اینترپل او را تحویل تهران نداد؛ او طی یک ماه اخیر علی رغم اتهام قتل و اعلام رسمی عضویت در داعش، آزادانه در خیابان های سیدنی می چرخید.
 پدیده «هارون مونس» در استرالیا یک استثنا نیست که با پایان گروگان گیری 16 ساعته و مرگ وی پایان یافته باشد؛ قاعده نخ نمایی است که در رفتار دولت های غربی به یک روال تبدیل شده و در ذهن هوشمند و غیرمنفعل افکار عمومی، تاثیر دلخواه را بر جا نمی گذارد.

یکی از نکات مهمی که برای افکار عمومی غیرقابل قبول است، تمرکز رسانه های غربی بر هویت ایرانی هارون مونس است؛ فردی که رسما خود را پیرو داعش معرفی کرده و در گیر و دار گروگان گیری آرزویش این است که پرچم داعش را در خاک استرالیا برافرازد، از سوی این رسانه ها با هویت ایرانی برجسته می شود. این رسانه ها توجهی ندارند که خود، خبر عضویت چندصد تبعه اروپایی و آمریکایی در داعش و دیگر گروه های تکفیری و تروریستی حاضر در عراق و سوریه را مخابره کرده و از قول مقامات غربی، بارها از بازگشت آنان ابراز نگرانی کرده اند. یا از خاطر برده اند که حامیان معنوی و سیاسی و مالی داعش و سایر گروه های تکفیری، متحدین نزدیک آمریکا و غرب در منطقه هستند و بدنه اصلی گروه های تکفیری را اتباع همین کشورها تشکیل می دهند. و یا فراموش کرده اند که از عزم ایران برای سرکوب جریان های تکفیری تروریستی در منطقه، به عنوان نقطه مشترک منافع تهران و غرب یاد کرده اند!

نکته دیگر این است که سال هاست برای کشورهای غربی این پدیده امری عادی شده که هر فردی با هویت ایرانی، سابقه محکومیت کیفری خود را فاکتور کرده و با نثار  چند ناسزا به دولت ایران، به مقام «پناهندگی سیاسی» در این کشورها ها نائل می آید و البته سوء استفاده از مواضع و هویت وی شروع می شود. هارون مونس یا محمد حسن منطقی که در سیستم قضایی ایران به اتهام کلاهبرداری سنگین مالی پرونده کیفری دارد و تحت تعقیب است، سال 1996 با این ادعا که در ایران به دلیل داشتن عقاید «لیبرال» تحت فشار بوده به استرالیا «پناهنده سیاسی» می شود و در این کشور «متمدن» پس از اثبات حسن رفتار و شخصیت و لیاقت و شایستگی های مربوطه(!) رسما ردای شهروندی این کشور را به تن می کند؛ تا جایی که گفته می شود دولت استرالیا علی رغم اقدام پلیس ایران برای جلب وی از طریق اینترپل، از تحویل او به دلیل «سیاسی بودن»، خودداری می کند.
مشاهده فیلم ها و مطالبی هم که از وی در فضای مجازی وجود دارد نشان می دهد این جناب هارون، مختصات روانی خاصی هم دارد و به تعبیر عوام، شیرین می زند! او پس از کسب پناهندگی سیاسی در استرالیا دیری نمی پاید که دکان جنسی برای خود به پا می کند و به بهانه درمان روانی، به زنان متعددی تجاوز می کند. جالب این که همزمان با این فجایع اخلاقی، نامبرده توسط رسانه های غربی و استرالیایی تبدیل به یک چهره ضدجنگ! هم می شود تا وسیله ای باشد برای تمسخر و تحقیر و تخفیف جنبش های ضدجنگ.

اما آخرین شاهکار این پناهنده سیاسی این است که در حرکتی متناسب با سایر شیرین عقلی هایش، تغییر مذهب می دهد و طی بیانیه ای در تاریخ 24 محرم، با خلیفه داعش ابوبکر بغدادی به عنوان امام زمان خود بیعت می کند. در این میان قابل تامل ترین نکته این است که دولت سیدنی پس از این اعلام بیعت هارون مونس، هیچ اقدامی علیه وی انجام نمی دهد و یک «داعشی رسمی» را -لابد به دلیل تعهداتی که به اصول لیبرالی تسامح و تساهل دارد- آزادانه در خیابان های سیدنی رها می کند. اگر سعی کنیم از هرگونه بدبینی فاصله بگیریم، خوش بینانه ترین تحلیل این است که طی فاصله 24 محرم تا 22 صفر (حدود یک ماه) دولت سیدنی انتظار انجام اقداماتی از جنس اقدامات داعش از سوی هارون مونس را در خاک خود داشته و برای بهره برداری سیاسی از این اقدامات، برنامه داشته است.  و البته این نکته نیز نباید از نظر دور بماند که فردی با اتهام قتل بر دوش و سابقه بیش از 40 مورد تجاوز جنسی، ظرفیت بالایی برای تبدیل شدن به ابزار گروه ها و سرویس ها برای فرار از فشارهای وارده بر خود دارد.

تاریخ سالهای اخیر عرصه سیاسی-رسانه ای غرب مملو است از این ماجراهای اکشن و جنجالی که معمولا در گیرودار شرایط ویژه سیاسی و بین المللی پدیدار می شوند، برای مقطعی به تیتر نخست رسانه های غربی تبدیل گردیده و نهایتا به عنوان معماهای لاینحل پلیسی به سرعت به بوته فراموشی سپرده می شوند. طی هفته های اخیر در عرصه بین المللی و حتی صحنه داخلی استرالیا اتفاقات مهمی در جریان بوده است. انتشار گزارش سنای آمریکا درباره شکنجه های وحشیانه بازجویان سیا، حوادث فرگوسن و نهایتا انتشار گزارش سنای استرالیا درباره دخالت دولت سیدنی در قتل یک پناهجوی ایرانی به نام رضا براتی اتفاقاتی بودند که گروگانگیری هارون مونس احتمالاً همه این مسائل را تحت تاثیر قرار خواهد داد و فضای افکار عمومی را یک چندی به خود مشغول خواهد کرد و نهایتاً این موضوع نیز به همان بایگانی معماهای پلیسی-سیاسی غرب خواهد پیوست.
 


سه شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 169]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن