واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ آذر ۱۳۹۳ (۱۰:۱۰ق.ظ)
وزير بهداشت در حاشيه اجلاس رؤساي دانشگاه هاي علوم پزشکي کشور: حاشيه ها باعث دور شدن از اهداف اصلي طرح تحول نظام سلامت مي شود وزير بهداشت درحاشيه اجلاس رؤساي دانشگاه هاي علوم پزشکي کشور گفت: حاشيه سازي باعث مي شود که از برنامه و اهداف اصلي طرح تحول نظام سلامت دور شويم.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر سيد حسن هاشمي در حاشيه برگزاري اجلاس رؤساي دانشگاههاي علوم پزشکي کشور و در جمع خبرنگاران يکي از دستاوردهاي مهم طرح تحول نظام سلامت را کاهش پرداخت از جيب مردم و ارائه بهتر خدمات درماني عنوان کرد و گفت: در حال حاضر رضايت نسبي 70 درصدي از اقدامات انجام شده در راستاي اجراي طرح تحول نظام سلامت در مردم ديده مي شود.
وزير بهداشت ادامه داد: ما با اجراي طرح تحول نظام سلامت به دنبال جبران بخشي از نارسايي هاي گذشته حوزه سلامت هستيم.
دکتر هاشمي با اشاره به اين که سلامت يکي از اولويت هاي مهم دولت قرار گرفته است، افزود: از آنجا که اجراي طرح تحول نظام سلامت با نيت خير آغاز شد، بايد مراقب باشيم که به برنامه هاي طرح تحول نظام سلامت آسيبي وارد نشود و به برنامه هايمان در دراز مدت توجه ويژه داشته باشيم.
وزير بهداشت با اشاره به برخي از انتقادهايي که به طرح تحول نظام سلامت مي شود، گفت: وقتي وارد ميدان کار مي شويم، متوجه مي شويم که کار اجرايي سخت و مشکل است، اما؛ انتقاد کردن و حاشيه سازي کار آساني است.
به گفته وي، ورود به حاشيه ها باعث مي شود که از برنامه ها و اهداف اصلي طرح تحول نظام سلامت دور شويم.
دکتر هاشمي همچنين در خصوص حاشيه هاي ايجاد شده در مورد روغن پالم مصرفي در لبنيات، گفت: به دليل حاشيه سازي هايي که در اين خصوص ايجاد شد، خود من هم داشتم باور ميکردم که نکند به دليل گفتههاي ما آسيبي به صادرات لبنيات وارد شده باشد. به همين دليل بود که از گمرک آمار گرفتيم و با سه ماهه قبل از مطرح شدن بحث روغن پالم و همچنين سه ماهه مدت مشابه در سال گذشته مقايسه کرديم و ديديم که اتفاقا صادرات لبنيات افزايش هم داشته است.
وي ادامه داد: اما اقدامات انجام شده در راستاي کاهش مصرف روغن پالم باعث کاهش 30 درصدي واردات پالم شد که اين اقدام در راستاي ارتقاي سلامت جامعه، ارزشمند است.
دکتر هاشمي در ادامه گفت: 70 مرکز جهت ارائه خدمات لازم به بيماران صعب العلاج در نظر گرفته شده است و يکي از دلايل تأخير در اجراي بسته خدمتي حمايت مالي از بيماران خاص، صعب العلاج و نيازمند، آماده نبودن زير ساخت هاي لازم است و ابتدا بايد اين مراکز با دارو و تجهيزات مورد نياز تجهيز شود.
وي همچنين، بر ضرورت وجود فناوري ارتباطات به عنوان يکي از زير ساختهاي مهم طرح تحول سلامت تأکيد کرد و گفت: در مديريت و نظارت بر منابع انساني و مالي و همچنين حوزه دارو و درمان، فناوري اطلاعات بسيار کمک کننده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]