واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ آذر ۱۳۹۳ (۹:۵۰ق.ظ)
عملکرد کميسيون 164 در شهرداري مانند کميسيون 215 در دولت است معاون برنامه ريزي، توسعه شهري و امورشوراها اعلام کرد: کميسيون 164 در شهرداري تهران همان کار کميسيون 215 در معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي دولت را انجام مي دهد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمود صلاحي، با توضيح اينکه پيش از اين نماينده ها خواستار اجراشدن محتواي کميسيون 215 دولت در شهرداري تهران شده بودند، تشريح کرد: کميسيون 215 در دولت در معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي تشکيل شده است و اگر پروژه اي بخواهد آغاز شود غير از آنکه از وزارت خانه هاي مربوطه بايد مجوز بگيرد، بايد از اين کميسيون 215 هم مجوز بگيرد.
به طوري که اين کميسيون اعلام مي کند براي اجراي اين پروژه بودجه مورد نياز فراهم است و امکان اجرايي اين پروژه فراهم است.
معاون برنامه ريزي، توسعه شهري و امور شوراي شهرداري تهران با تاکيد بر اينکه در حال حاضر در معاونت متبوعش کميسيون 164همين اهداف را دنبال مي کند، در پاسخ به اين پرسش که چرا با وجود برخورداري شهرداري از کميسيون 164 باز هم در شهرداري مواردي است که با وجود تخصيص اعتبار پروژه آغاز نشده است، اظهارکرد: در اين موارد ممکن است معارض ملکي وجود داشته باشد و يا پرونده متعلق به پروژه اي باشد که مسائل حقوقي دارد. از اين رو در اين پروژه ها با وجود تامين بودجه باز هم تا حل مشکلات، کار آغاز نمي شود.
صلاحي در خصوص معاونت برنامه ريزي در شهرداري تهران اظهار کرد: خوشبختانه در سال 92 جايگاه معاونت برنامه ريزي و توسعه شهري بسيار تقويت شد و با اضافه شدن اداره کل قوانين به معاونت برنامه ريزي، اين معاونت حضور فعالي در شوراي اسلامي شهر تهران داشته است. به طوري که گزارش هاي کميسيون برنامه و بودجه از فعاليت هاي صورت گرفته نشان مي دهد که همکاري هاي شهرداري با شورا به شدت تقويت شده است .
معاون برنامه ريزي شهرداري پايتخت با اشاره به همکاري شهرداري و مهيا کردن امکان بازديد اعضاي کميسيون برنامه و بودجه وکميسيون نظارت از حجم بسيار بالاي پروژه هاي در حال اجرا به طرح اين پرسش پرداخت که آيا در مجلس امکان اين همه بازديد از پروژه ها وجود دارد و در اين باره اظهارکرد: اين همکاري شهرداري تهران به عنوان بدنه مديريت اجرايي شهر بوده است که امکان تهيه گزارش هاي جامع را به بدنه شوراي شهر داده است. آنچنان که امروز وضعيت کامل پروژه ها از پيشرفت تا عقب ماندگي در پروژه ها به طوري دقيق قابل احصاء است.
صلاحي درباره دلايل عقب ماندگي برخي پروژه هاي شهري نيز گفت: يکي از دلايل عقب ماندن از برنامه، دير تحقق پيدا کردن بودجه به دليلي زمان تعيين بودجه است. به طوري که بعد از تامين بودجه در ماه دوم سال بايد مناقصه برگزار شود که در برخي پروژه ها شرايط برگزاري مناقصه فراهم نيست و اين خود سبب دير شدن پروژه ها مي شود. آنچنان که بررسي سير پروژه ها نشان مي دهد در سه ماه دوم سال به نسبت به سه ماه ابتدايي سرعت پيشرفت يک پروژه بالاست و بدين ترتيب عقب ماندگي سه ماه اول در سه ماه دوم و بعدي جبران مي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]