واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: معاون برنامه ریزی شهرداری تهران در پاسخ به یک ابهام:
عملکرد کمیسیون164 در شهرداری مانند کمیسیون 215 در دولت است
معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امورشوراها اعلام کرد: کمیسیون 164 در شهرداری تهران همان کار کمیسیون 215 در معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی دولت را انجام می دهد .
به گزارشخبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، محمود صلاحی با توضیح اینکه پیش از این نماینده ها خواستار اجراشدن محتوای کمیسیون 215 دولت در شهرداری تهران شده بودند، تشریح کرد: کمیسیون 215 در دولت در معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی تشکیل شده است و اگر پروژه ای بخواهد آغاز شود غیر از آنکه از وزارت خانه های مربوطه باید مجوز بگیرد، باید از این کمیسیون 215 هم مجوز بگیرد. به طوری که این کمیسیون اعلام می کند برای اجرای این پروژه بودجه مورد نیاز فراهم است و امکان اجرایی این پروژه فراهم است .
معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران با تاکید بر اینکه در حال حاضر در معاونت متبوعش کمیسیون 164همین اهداف را دنبال می کند ،در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود برخورداری شهرداری از کمیسیون 164 باز هم در شهرداری مواردی است که با وجود تخصیص اعتبار پروژه آغاز نشده است، اظهارکرد: در این موارد ممکن است معارض ملکی وجود داشته باشد و یا پرونده متعلق به پروژه ای باشد که مسائل حقوقی دارد. از این رو در این پروژه ها با وجود تامین بودجه باز هم تا حل مشکلات، کار آغاز نمی شود .
صلاحی در خصوص معاونت برنامه ریزی در شهرداری تهران اظهارکرد: خوشبختانه در سال 92 جایگاه معاونت برنامه ریزی و توسعه شهری بسیار تقویت شد و با اضافه شدن اداره کل قوانین به معاونت برنامه ریزی ، این معاونت حضور فعالی در شورای اسلامی شهر تهران داشته است. به طوری که گزارش های کمیسیون برنامه و بودجه از فعالیت های صورت گرفته نشان می دهد که همکاری های شهرداری با شورا به شدت تقویت شده است .
معاون برنامه ریزی شهرداری پایتخت با اشاره به همکاری شهرداری و مهیا کردن امکان بازدید اعضای کمیسیون برنامه و بودجه وکمیسیون نظارت از حجم بسیار بالای پروژه های در حال اجرا به طرح این پرسش پرداخت که آیا در مجلس امکان این همه بازدید از پروژه ها وجود دارد و در این باره اظهارکرد: این همکاری شهرداری تهران به عنوان بدنه مدیریت اجرایی شهر بوده است که امکان تهیه گزارش های جامع را به بدنه شورای شهر داده است. آنچنان که امروز وضعیت کامل پروژه ها از پیشرفت تا عقب ماندگی در پروژه ها به طوری دقیق قابل احصاء است.
صلاحی درباره دلایل عقب ماندگی برخی پروژه های شهری نیز گفت: یکی از دلایل عقب ماندن از برنامه، دیر تحقق پیدا کردن بودجه به دلیلی زمان تعیین بودجه است. به طوری که بعد از تامین بودجه در ماه دوم سال باید مناقصه برگزار شود که در برخی پروژه ها شرایط برگزاری مناقصه فراهم نیست و این خود سبب دیر شدن پروژه ها می شود. آنچنان که بررسی سیر پروژه ها نشان می دهد در سه ماه دوم سال به نسبت به سه ماه ابتدایی سرعت پیشرفت یک پروژه بالاست و بدین ترتیب عقب ماندگی سه ماه اول در سه ماه دوم و بعدی جبران می شود.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]