واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ آذر ۱۳۹۳ (۹:۵۸ق.ظ)
افزايش 164 درصدي صيد ميگو نسبت به سال گذشته در هرمزگان محبي با بيان اين که فصل صيد ميگو امسال از هشتم مهرماه و تا اواخر دي ماه ادامه داشته است گفت: زمان مفيد فصل صيد ميگو در سال جاري 38 روز بوده است.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي سازمان شيلات ايران، مدير کل شيلات هرمزگان از افزايش 164 درصدي صيد ميگو در استان هرمزگان نسبت به سال گذشته خبر داد.
وي تاکيد کرد: مدت زمان مفيد فصل صيد در سال گذشته بيستوپنج روز بوده است. محبي ادامه داد: امسال با توجه به بهبود وضعيت ذخاير ميگو در درياها، همزمان با افزايش زمان صيد شاهد افزايش صيد ميگو نيز بودهايم بطوريکه در مدت مشابه نسبت به سال گذشته و با توجه به تمام شدن فصل صيد شاهد افزايش 164 درصدي صيد ميگو بودهايم.
وي افزود: خوشبختانه امسال علاوه بر افزايش چشمگير ميزان صيد نسبت به سال گذشته شاهد افزايش اندازه ميگوهاي صيد شده نيز بودهايم. محبي با اشاره به اقدامات خوبي که امسال در زمينه بازسازي ذخاير انجام شده است گفت: رهاسازي 30 ميليون لارو ميگو در آبهاي خليج فارس از مهمترين اين اقدامات بوده است که بي شک نقش مهمي در افزايش صيد ميگو امسال داشته است.
اين مقام مسئول تشديد فعاليتهاي يگان حفاظت منابع آبزيان شيلات استان و مشارکت صيادان در صيد اصولي و قانونمند را از ديگر دلايل افزايش صيد ميگو امسال خواند. وي گفت: در فعاليت جمعآوري ميگوهاي صيد شده ۹ شرکت جمع آوري در استان هرمزگان در فصل صيد ميگو امسال همکاري و مشارکت دارند
مدير کل شيلات هرمزگان خاطر نشان شد امسال تعطيلي صيدگاه چاهو شرقي براي ششمين سال متوالي و در راستاي حفظ و بازسازي ذخاير ميگو را شاهد بوديم که ميتوان از آن به عنوان گامي مهم در حفظ ذخاير ميگو ياد کرد.
وي تغير صيد گاههاي ميگو از شش صيد گاه به دو صيدگاه و شروع صيد ميگو از منطقه کوهستک براي سومين سال متوالي را از شاخصهاي مهم فصل صيد ميگو سال جاري خواند. سيد پرويز محبي آلودگي شديد خوريات به مواد نفتي را از نگرانيهاي مهم اداره کل شيلات هرمزگان براي ذخاير آبزيان به ويژه ميگو در هرمزگان خواند. اين مقام مسئول با بيان اين که درفصل صيد سال جاري بيش از هزار و 600 نفر صياد فعاليت داشتهاند گفت: تعداد کل شناورهاي صيادي که در فصل صيد امسال مشارکت داشتهاند 136 فروند بوده است.
محبي کل ميزان صيد انجام شده را بالغ بر هزار و 540 تن خواند و تصريح کرد:75 درصد از اين ميزان صيد ميگو درشت و 15 درصد آن ميگو سرتيز بوده است. مدير کل شيلات در پايان با تشکر از همکاريهاي انجام شده توسط تعاونيهاي صيادي و صيادان با اداره کل شيلات هرمزگان و پژوهشکده اکولوژي خليج فارس و درياي عمان گفت: امسال با توجه به اقدامات صورت گرفته و همکاري خوب بخشهاي ياد شده شاهد رشد 2.5برابري درآمد صيادان ميگو بودهايم.
لازم به ذکر است ميگوي موزي (با بيشترين فراواني در هرمزگان)، ميگوي سرتيز، ببري سبز، سفيد هندي، خنجري و گنتگ شش گونه مهم ميگو در هرمزگان را تشکيل ميدهند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]