واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ آذر ۱۳۹۳ (۱۳:۳۹ب.ظ)
سخنگوي مرکز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشکي عنوان کرد: سلامت زائرين اربعين حسيني اولويت اول وزارت بهداشت است با توجه به عزيمت خيل مشتاقان كربلاي معلي و لزوم ارائه خدمات بهداشتي درماني (EOC) مركز هدايت عمليات و بحران وزارت بهداشت ضمن آماده باش و فعاليت شبانهروزي و سلسله جلسات روزانه روند ارائه خدمات بهداشتي درماني به زائران اربعين حسيني را پايش مينمايند.
به گزارش خبرگزاري موج، مجتبي خالدي ضمن بيان اين مطلب گفت: تاكنون 8 دانشگاه علوم پزشكي به صورت مستقيم و 18 دانشگاه علوم پزشكي به صورت غيرمستقيم درگير ارائه خدمات به زائرين هستند و افزايش 100 درصدي در تعداد آمبولانسهاي اورژانس 115 و افزايش 7 برابري اتوبوس آمبولانس اعزامي به شهر مرزي مهران و آمادگي مرزهاي شلمچه و چذابه و مهران در ارائه خدمات از جمله اقدامات دانشگاه هاي علوم پزشکي است.
وي گفت: 8 تيم مراقبت مرزي از دانشگاههاي همجوار جهت پوشش زائران بازگشتي با استفاده از پزشكان و كارشناسان و مبارزه با بيماريها در مرزها مستقر شدهاند.
خالدي با بيان اين که نظارت بهداشتي درخصوص سرويسهاي بهداشتي، تهيه و توزيع بهداشتي مواد غذايي، جلوگيري از توزيع مواد غذايي غيربهداشتي و معدوم سازي آنها و نظارت بر تهيه و توزيع آب آشاميدني سالم از اهم اقدامات صورت گرفته ميباشد، گفت: بيمارستانهاي صحرايي مرز مهران و شلمچه، مهران، آبادان، خرمشهر، ايلام، كردستان، كرمانشاه در حالت آمادهباش بوده و با لغو پذيرش بيماران غير ضروري با تمام توانمندي، آمادگي پذيرش بيماران و مصدومين اربعين حسيني را دارند.
سخنگوي مرکز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشکي خاطر نشان کرد: اورژانس هوايي كرمانشاه، خرمآباد، همدان و اهواز در حالت آماده باش بوده و آمادگي ارائه خدمات را در شرايط وجود انبوه مجروحين و بيماران و يا اعزام درخواستهاي بهداشتي و درماني را به منطقه دارند و همچنين دارو و موارد مورد نظر درخصوص پيگيري و كنترل بيماريها توسط مركز مديريت بيماريها تهيه و به منطقه مرزي ارسال شده است و نظارت ويژه درخصوص بيماريهاي ويروسي و گوارشي توسط مراقبان بهداشتي مرزها در حال انجام است.
سخنگوي مرکز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشکي يادآور شد: درخواست وزارت بهداشت از زائرين گرامي، رعايت موازين بهداشتي درخصوص مواد غذايي و آب آشاميدني و مراجعه به مراكز درماني در صورت وجود بيماريهايي شبيه آنفلوانزا و بيماريهاي گوارشي و اعلام به مراكز بهداشتي در صورت وجود افراد تبدار در كاروانها است.
وي خاطر نشان کرد: وزارت بهداشت با ارائه خدمات به حدود 14 هزار نفر و آماده باش كليه امكانات و استعدادهاي خود در پايانهها و شهرهاي مرزي و اعزام نيرو و امكانات خود از 18 دانشگاه علو پزشکي، اميدوار است نمره خوبي درخصوص خدمات ارائه شده از زائرين دريافت کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]