تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خانه اى كه در آن قرآن فراوان خوانده شود، خير آن بسيار گردد و به اهل آن وسعت داده ش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849816348




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تصاویر 6 عضو بدن که چاپ شدند/ از پاشنه تیتانیومی تا ایمپلنت جمجمه -


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: غوغای چاپ پزشکی در 2014؛
تصاویر 6 عضو بدن که چاپ شدند/ از پاشنه تیتانیومی تا ایمپلنت جمجمه

چاپ سه بعدی


شناسهٔ خبر: 2442385 یکشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۱
دانش و فناوری > فناوری های نوین

سال 2014 سال پوست اندازی فناوری چاپ سه بعدی است. این فناوری گرچه قدمت چندان زیادی ندارد اما آنچنان تأثیری در زندگی انسانها داشته که هر روز انتظار خلق شگفتی تازه ای در آن می رود. به گزارش خبرگزاری مهر، در سال جاری میلادی که به تدریج به روزهای پایانی آن نزدیک می شویم پیشرفتهای چشمگیری در زمینه فناوری چاپ سه بعدی و تأثیرگذاری آن در علم پزشکی صورت گرفته است که در گزارش پیش رو به برخی از مهمترین آنها پرداخته می شود.ساخت فک مصنوعیاوایل سال 2014 بود که طراحی و ساخت فک مصنوعی آن هم با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی خبر از تحولی دیدنی در این صنعت نوپای پزشکی داد. بیمار هندی مبتلا به سرطان که به دلیل پیشرفت بیماری فک بالایی خود را در جریان مراحل مختلف درمانی به ویژه شیمی درمانی از دست داده بود حالا به لطف نوآوری در فناوری چاپ سه بعدی به راحتی از فک مصنوعی استفاده می کند. او اکنون زندگی تازه ای را تجربه می کند. متخصصان با استفاده از تصویربرداری پزشکی ساختار سه بعدی صورت و فک از دست رفته را تشخیص داده و در ادامه با فناوری چاپ سه بعدی فک مصنوعی مناسبی برای وی ساختند.
چاپ سه بعدی
تولید جمجمه ای جدیدجمجمه زن بیمار 22 ساله ای که به دلیل ابتلا به نوعی بیماری عجیب به تدریج ضخیم تر می شد حالا دیگر عاملی برای مرگ احتمالی وی به شمار نمی آید. محققان مرکز پزشکی دانشگاه اوترخت در اروپا همواره به این نکته فکر می کردند که استفاده از نوعی ایمپلنت تولید شده از سیمان مخصوص مورد استفاده در امور پزشکی می تواند کمکی مؤثر به این بیمار باشد اما برای این ابتکارعمل نمی توانست چاره ای مؤثر در نظر گرفته شود. از این رو همکاری با شرکتی متخصص در زمینه تولید ایمپلنت در استرالیا آغاز شد. محققان این شرکت دانش بنیان مدل سه بعدی از جمجمه بیمار تهیه کرده و با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی نمونه مصنوعی آن را تولید کردند. این زن حالا زندگی متفاوتی را ادامه می دهد.
چاپ سه بعدی
جراحی همجوشی نخاعیاین جراحی خاص نوعی فرآیند پیچیده برای درمان بیمارانی است که از انحطاط و فرسودگی دیسک در ناحیه ستون فقرات رنج می برند. یکی از مهمترین قطعاتی که در این جراحی به کار گرفته می شود "قفس ستون فقرات" نام دارد که در حقیقت جایگزینی برای دیسک های آسیب دیده به شمار می آید. محققان توانسته اند با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی این قطعه مهم را طراحی و تولید کنند. تیمی از جراحان در فرانسه نیز موفق شده اند که از این قطعه برای ترمیم ستون فقرات آسیب دیده یک زن بیمار استفاده کنند.
فناوری چاپ سه بعدی
جایگزین ساختن ستون فقرات سرطانیبرخورد ناگهانی توپ با بدن پسربچه 12 ساله چینی مشخص کرد که وی تومور بدخیم خطرناکی در ستون فقراتش دارد. پزشکان تشخیص دادند که این تومور در دومین مهره گردن وی جاخوش کرده است. در ادامه و طی عمل جراحی سنگینی که 5 ساعت به طول انجامید جراحان توانستند تومور را از بدن بیمار خارج و مهره آسیب دیده را با نمونه مصنوعی که با فناوری چاپ سه بعدی تولید شده بود جایگزین کنند. آنها در این جراحی پیچیده مهره جدید را با استفاده از پیچ های تیتانیومی در محل مورد نظر ثابت کردند. گفته می شود این پسربچه به تدریج به زندگی عادی باز می گردد.
چاپ سه بعدی
پاشنه تیتانیومیپیرمرد 71 ساله اهل ملبورن از جمله انسانهای روی زمین است که حالا به لطف فناوری چاپ سه بعدی زندگی به مراتب راحت تری را نسبت به گذشته دنبال می کند. پیشرفت سرطان در استخوان پاشنه شرایط بدنی وی را در وضعیت خطرناکی قرار داده بود. اما خیلی زود و به لطف پیشرفتهایی که در فناوری چاپ سه بعدی صورت گرفته است استخوان پاشنه مصنوعی از تیتانیوم برای وی طراحی و ساخته شد. تنها سه ماه پس از این جراحی سنگین حالا او می تواند به راحتی وزن بدنش را بر روی دو پا تقسیم کند.
چاپ سه بعدی
قلب مصنوعیزندگی دردناک نوزاد 14 ماهه ای با چهار نارسایی شدید قلبی محققان علوم پزشکی در آمریکا را بر آن داشت تا برای کمک به وی کاری کنند. آنها با استفاده از تصویربردای پزشکی نقشه سه بعدی از قلب نوزاد تهیه کردند و در ادامه از روی آن مدل سه بعدی قلب را با استفاد از فناوری چاپ سه بعدی تهیه کردند. این قلب جدید 1/5 برابر قلب بیمار بود. ساخت این عضو پیچیده طی 20 ساعت و با هزینه 600 دلاری انجام شد. قلب تولید شده به این روش در جای خود قرار گرفت و تاکنون نیز نوزاد زندگی عادی را دنبال می کند.
چاپ سه بعدی










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن