تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه ويژگى است كه در هر كس يافت شود، ويژگى هاى ايمان كامل مى گردد: آن كه وقتى خشن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867262811




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بي‌مهري مسكن مهر به مردم


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بي‌مهري مسكن مهر به مردم
طرح مسكن مهر يكي از مهم‌ترين برنامه‌هايي بوده كه براي قشر كم‌درآمد جامعه اجرا شده است


طرح مسكن مهر يكي از مهم‌ترين برنامه‌هايي بوده كه براي قشر كم‌درآمد جامعه اجرا شده است. طرح مذكور در دولت‌هاي نهم و دهم يكي از اولويت‌هاي كاري بود و علي نيكزاد (آخرين وزير مسكن و شهرسازي و اولين وزير راه و شهرسازي) توجه ويژه‌اي به آن داشت. علاوه بر وي، معاونان مربوطه نيز تمام هم و غم خود را براي حل مشكلات مسكن مهر و تحويل آن به متقاضيان به كار بستند، تلاشي كه منجر به تحويل حدود يك ميليون مسكن مهر شد. اين طرح اما از مردادماه سال گذشته از دستور كار جدي دولت خارج شده و بسياري از پروژه‌هاي آن در وضع نامناسبي قرار دارد. وضعيت اين روزهاي پروژه‌هاي مسكن مهر را مي‌توان به شهري تشبيه كرد كه در آن زلزله‌اي روي داده و متأسفانه «امدادگري» براي كمك به اين شهر وجود ندارد.
در حالي متقاضيان مسكن مهر در انتظار تحقق وعده‌هاي فراوان مسئولان براي تحويل واحدهاي مسكن مهر هستند كه پروژه‌هاي اين طرح عملاً رها شده و در شش ماه اخير هيچ تغييري در روند ساخت آنها ايجاد نشده است.
پس‌لرزه‌هاي زلزله افزايش قيمت مسكن مهر پرديس همچنان ادامه دارد و دامنه آن به جنوب غربي پايتخت نيز كشيده شده است.
انتشار قيمت نهايي بخشي از واحدهاي مسكن مهر پرند و وعده مديرعامل شركت عمران اين شهر در خصوص اعلام قريب‌الوقوع قيمت نهايي حدود 23 هزار مسكن مهر شائبه‌هاي مربوط به افزايش قيمت را افزايش داده است.
گرچه باران هاشم‌زهي مديرعامل شركت عمران پرند افزايش قيمت پيش‌روي مسكن مهر را نشأت گرفته از دو مؤلفه تعديل قيمت‌ها بر اساس بخشنامه وزارت راه و تغيير مشخصات فني واحد مسكوني برگرفته از درخواست متقاضيان اعلام كرده، اما شواهد حاكي از آن است كه ميزان افزايش قيمت واحدهاي مسكن مهر پرند بيش از ارقامي خواهد بود كه متقاضيان تصور مي‌كنند.
جدا از حرف و حديث‌هاي مطرح شده در خصوص رقم افزايش قيمت مسكن مهر پرند، ماه‌هاست كه متقاضيان طرح مذكور اميدوارانه در انتظار تحقق وعده‌هاي بي‌شمار تحويل واحدهاي مسكن مهر به سر مي‌برند، صبري كه به گفته برخي از متقاضيان كاسه آن لبريز شده است.
يكي از متقاضيان مسكن مهر پرند در گفت‌وگو با تسنيم با اشاره به اين‌كه شهريور سال 91 در طرح مسكن مهر ثبت‌نام كردم، گفت: در زمان ثبت‌نام شركت عمران پرند اعلام كرد با پرداخت 11 ميليون تومان يك واحد 73 متري در فاز 6 پروژه هسا يك را تا اسفند 91 به متقاضيان تحويل مي‌دهد.
وي با بيان اين‌كه آورده اوليه 7 ميليون و 700 هزار توماني مسكن مهر را با مصائب و مشكلات فراوان واريز كردم، افزود: با توجه به وعده تحويل واحدهاي مسكن مهر در اسفندماه 91 به شهر پرند كوچ كرده و واحدي را اجاره كردم به اميد اين‌كه در زمان مقرر واحد مسكن مهرم را تحويلم مي‌دهند.
وي با بيان اين‌كه از اسفند ماه براي تحويل واحد مسكن مهر به شركت عمران پرند مراجعه كردم، يادآور شد: چند باري به اين شركت مراجعه كردم و هر بار مديران آن به متقاضيان گفتند كه برويد و ارديبهشت ماه 92 مراجعه كنيد.
وي با بيان اين‌كه در موعد مقرر (ارديبهشت92) براي پيگيري وضعيت مسكن مهرخود به شركت عمران مراجعه كردم، گفت: مديران شركت عمران پرند از متقاضيان مسكن مهر خواستند كه سه ماه ديگر يعني مرداد مراجعه كنند. اين در حالي بود كه مردادماه هم گفتند كه برويد آخر شهريور بياييد.
اين متقاضي مسكن مهر در ادامه با اشاره به اين‌كه در مراجعه شهريور ماه نيز شركت عمران به متقاضيان اعلام كرد اواخر آذرماه 92 براي پيگيري مراجعه كنيد، افزود: اين در حالي بود كه به دليل خلف وعده مديران شركت عمران پرند ناچار شدم با افزايش نرخ اجاره‌بها، قرارداد اجاره را تمديد كردم به اين اميد كه تا آذرماه وعده تحويل مسكن مهر عملي شود.
وي با بيان اين‌كه در آذر 93 وعده تحويل واحدهاي مسكن مهر تا پايان سال را دادند، تصريح كرد: متأسفانه سال 92 به پايان رسيد، اما خبري از تحويل مسكن مهر نشد. سرانجام اواخر فروردين ماه سال‌جاري شركت عمران پرند پيامكي برايم ارسال كرد با اين مضمون كه 30 درصد مابقي آورده را واريز كنيم.
در حالي متقاضيان مسكن مهر در انتظار تحقق وعده‌هاي فراوان مسئولان براي تحويل واحدهاي مسكن مهر هستند كه پروژه‌هاي اين طرح عملاً رها شده و در شش ماه اخير هيچ تغييري در روند ساخت آنها ايجاد نشده است.

  مردم بي‌پول هستند!
حامد مظاهريان معاون وزير راه و شهرسازي در امور مسكن و ساختمان نيز در اين باره به ايسنا در پاسخ به وضعيت طرح مسكن مهر و تخلفات صورت گرفته در اين طرح، اظهار كرد: قبل و بعد از انقلاب تعداد قابل توجهي طرح‌هاي مسكن در كشور وجود داشته است. اگر طرح‌هايي كه در دوره‌هاي نزديك‌تر اجرايي شده را در نظر بگيريم، مي‌توانيم به نازي‌آباد و اكباتان اشاره كنيم كه قسمتي از طرح‌هايي را تشكيل مي‌دهند كه در گذشته اجرا شده‌اند.
وي با اشاره به واحدهاي مسكن مهر كه ناتمام باقي مانده است گفت: دليل اين امر كافي نبودن آورده متقاضيان است، وقتي يك مجموعه 10 واحدي قرار است ساخته شود اگر يك نفر آورده‌اش را تكميل نكند كل پروژه عقب مي‌افتد‌، اما در صورت خريد و فروش اگر فرد يا گروهي كه توان تكميل آورده خود را ندارند مي‌توانند واحدشان را بفروشند و با وارد شدن گروه جديد، پروژه امكان تكميل سريع‌تر را پيدا مي‌كند.
معاون وزير راه و شهرسازي با اشاره به اين‌كه براي تكميل خدمات روبنايي تمام پروژه‌هاي مسكن مهر تا بهمن ماه سال گذشته فقط يك كلانتري ساخته شده بود، تصريح كرد: اين رقم در حال حاضر به ساخت 37 كلانتري رسيده است.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن