تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند روزه را واجب كرده تا بدين وسيله دارا و ندار (غنى و فقير) مساوى گردند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830044084




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازار شكر مجدداً يارانه‌اي شد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بازار شكر مجدداً يارانه‌اي شد
بالاخره پس از سه ماه از درخواست صنايع قند و شكر، دولت با افزايش قيمت شكر موافقت كرد و قيمت اين محصول را با افزايش حدود 10 درصدي، 2300 تومان اعلام كرد كه البته كيلويي 200 تومان يارانه به آن تعلق مي‌گيرد؛ بنابراين يارانه شكر پس از حدود هفت سال توقف، دوباره پرداخت مي‌شود.
بالاخره پس از سه ماه از درخواست صنايع قند و شكر، دولت با افزايش قيمت شكر موافقت كرد و قيمت اين محصول را با افزايش حدود 10 درصدي، 2300 تومان اعلام كرد كه البته كيلويي 200 تومان يارانه به آن تعلق مي‌گيرد؛ بنابراين يارانه شكر پس از حدود هفت سال توقف، دوباره پرداخت مي‌شود.
البته به‌‌رغم اينكه 18 روز از تصويب اين قيمت مي‌گذرد، كارخانه‌ها از بي‌اطلاعي‌شان نسبت به اين تصميم و اينكه بايد آن را از رسانه‌ها بشنوند، انتقاد دارند.
به گزارش ايسنا، دولت از ابتداي امسال نرخ خريد شكر از كارخانه‌ها را افزايش نداد و قيمت اين محصول همان نرخ مصوب كيلويي 1900 تومان بود اما بالاخره صداي اعتراض صنايع قند و شكر بلند شد و پيشنهاد خود براي افزايش حداقل 30 درصدي قيمت شكر را به دولت ارائه دادند كه البته دولت با تصويب افزايش 200 توماني آن، 10. 5 درصد به نرخ سابق اضافه كرد. اما از سوي ديگر با در نظر گرفتن مابه‌التفاوت 200 توماني قيمت شكر براي توليدكنندگان را به كيلويي 2300 تومان افزايش داد.
در واقع شكر در بازار براي مصرف‌كنندگان 10. 5 درصد و براي توليدكنندگان حدود 21 افزايش يافت تا دولت در راستاي سياست‌هاي تنظيم بازاري و كنترل تورمي خود حركت كرده باشد. البته نه‌تنها اين قيمت جديد براي توليدكنندگان به صرفه‌ نيست و از نظر آن‌ها قيمت شكر بايد حداقل 30 درصد افزايش مي‌يافت، بلكه صنايع قند و شكر از اينكه به‌رغم گذشت 18 روز از تصويب هنوز نرخ جديد به آنها ابلاغ نشده و بايد مصوبه دولت را از رسانه‌ها بشنوند و بخوانند، انتقاد دارند.
بهمن دانايي، دبير انجمن صنفي كارخانه‌هاي قند و شكر مي‌گويد اگر دولت شكر را جزو محصولاتي مي‌داند كه مشمول نرخ‌گذاري است، بايد ضوابط قيمت‌گذاري را رعايت كند؛ به گونه‌اي كه به همان اندازه كه هزينه‌هاي توليد براي كارخانه‌هاي قند و شكر افزايش يافته بايد قيمت نهايي را نيز افزايش دهد.
به گفته وي افزايش قيمت چغندرقند، افزايش دستمزد و افزايش بهاي سوخت (گاز) در سال جاري بيش از 80 درصد در تعيين قيمت نهايي شكر اثر‌گذار است و براين اساس حداقل بايد 30 درصد قيمت اين محصول افزايش يابد.
بنابراين دولت پس از برگزاري جلسات متعدد براي بررسي درخواست صنايع و تعيين قيمت جديد شكر، تصميم گرفت اين محصول را دو نرخي مصوب كند؛ به گونه‌اي كه قيمت مصوب ستاد هدفمندي يارانه براي خريد هر كيلوگرم شكر درب كارخانه‌ها 2100 تومان تعيين شد. از سوي ديگر با توجه به تعيين قيمت 2300 توماني، براي يك كيلوگرم شكر توسط سازمان حمايت مصرف‌كنندگان و توليدكنندگان دولت مصوب كرد تا اين ما‌به‌التفاوت را به صنايع پرداخت كند.
چراكه در بند «هـ» اين مصوبه كه به امضاي معاون اجرايي رئيس‌جمهور رسيده، آمده است: «كارگروهي با مسئوليت دبيرخانه ستاد و عضويت نمايندگان وزارت جهاد كشاورزي، وزارت صنعت، معدن و تجارت، معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رئيس‌جمهور، سازمان حمايت مصرف‌كنندگان و توليد‌كنندگان و گمرك تشكيل و نسبت به بررسي و تصميم‌گيري در خصوص چگونگي تأمين و دريافت مابه‌التفاوت قيمت مصوب شكر (2100 ريال) تا بهاي توليد داخل بر اساس محاسبات سازمان حمايت مصرف‌كنندگان و توليد‌كنندگان اقدام مي‌نمايند.»
البته به نظر مي‌رسد دولت بخشي از اين مبلغ را مي‌خواهد از محل دريافت مابه‌التفاوت 210 توماني از واردكنندگان تأمين كند و اين در حالي است كه بر اساس دستور وزير جهاد كشاورزي واردات شكر و برنج از ابتداي نيمه دوم امسال ممنوع شده است چراكه در اين ابلاغيه نيز آمده است با عنايت به مشكلات عديده‌ بسياري از كارخانجات چغندرقند به دليل كوتاه‌بودن فصل برداشت چغندرقند و توليد شكر و تعطيلي كارخانجات در صورت نبودن شكر خام، ثبت سفارش و واردات شكر خام از تاريخ مورد تأييد وزير جهاد كشاورزي و پرداخت مابه‌التفاوت 2100 ريالي براي هر كيلوگرم شكر وارداتي توسط وارد‌كننده عملياتي خواهد شد.
اما در اين ميان دبير انجمن صنفي كارخانه‌هاي قند و شكر نسبت به نحوه‌ اعلام قيمت‌هاي جديد انتقاد داشته و مي‌گويد در حالي كه به دليل اعلام نشدن قيمت‌هاي مصوب جديد بيش از چهار ميليون تن شكر توليد شده در انبارها دپو شده و بيش از دو هفته از مصوبه دولت مي‌گذرد چرا هنوز ابلاغيه‌اي براي صنايع قند شكر درباره قيمت جديد شكر نيامده و ما نيز از رسانه بايد از اين مصوبه مطلع شويم؟
به گفته وي از سويي ستاد تنظيم بازار زمان بسيار زيادي براي تصويب اين قيمت جديد و اعلام آن صرف كرده و از سوي ديگر اين قيمت چندان مورد رضايت صنايع نيست؛ چراكه بر اساس آناليز قيمت و هزينه‌هاي توليد صنايع قند و شكر حداقل قيمت منطقي براي اين محصول كيلويي 2450 تومان است.



منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن