تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):در روز جمعه هيچ عملى برتر از صلوات بر محمد و خاندان او (ع) نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867972117




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

10روز فرصت برای بازگشت زائران ایرانی


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: 10روز فرصت برای بازگشت زائران ایرانی معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با اعلام اینکه مردم برای بازگشت به ایران از عراق عجله نکنند، گفت: تا ۱۰ روز فرصت برای بازگشت زائران ایرانی اعلام شده است.
۱۳۹۳ شنبه ۲۲ آذر ساعت 12:55



  به گزارش خبرنگار پانا،سردار حسین ذوالفقاری در نشست خبری صبح شنبه در وزارت کشور با اعلام آخرین جزئیات ورود و خروج زائران ایرانی به کربلای معلی اظهار داشت: ۱۰۰ هزار نفر از نهادهای دولتی اعم از وزارت راه، شهرداری ها، وزارت اطلاعات، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیج، سازمان حج و زیارت، هلال احمر و وزارت بهداشت به زائران خدمات ارائه می کنند و در داخل عراق ۲۰ مرکز درمانی و دو بیمارستان صحرایی برای ارائه خدمات ایجاد شده است.

وی اعلام کرد: بر اساس آخرین آمارها، یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار ایرانی برای زیارت کربلا در اربعین حسینی به عراق سفر کرده اند که از این تعداد ۲۵۶ هزار نفر به کشور بازگشته اند. همچنین ۳۷۵ دستگاه اتوبوس در عراق و یک‌هزار دستگاه اتوبوس هم توسط شهرداری ها همراه با ۵۰۰ دستگاه اتوبوس اجاره ای وظیفه نقل و انتقال زائران را برعهده دارد. معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور گفت: ۴ هزار دستگاه اتوبوس بین شهری همراه با اتوبوس های نظامی در داخل کشور به علاوه ظرفیت حمل و نقل ریلی وظیفه انتقال زائران را برعهده گرفته اند. سردار ذوالفقاری با بیان اینکه ۵۰۰ هزار جلد گذرنامه در این ایام صادر شده است، تصریح کرد: ۱۲۱ ایستگاه صلواتی در مرزهای کشور مستقر شده و روزانه ۱۰۰ هزار زائر ایرانی را تغذیه می کند و غذای مورد نیاز هم به میزان کافی ذخیره شده است. همچنین اسکان موقت ۹۵ هزار نفر فراهم شده و رسما اعلام می کنیم که زائران تا ۱۰ روز فرصت دارند به ایران بازگردند و به هیچ عنوان عجله نکنند، تمام زائران بیمه رایگان بوده و افرادی هم که گذرنامه نداشته و یا گذرنامه شان مفقود شده است هم نگران بازگشت نباشند. وی از آماده‌باش تمامی استانداری‌های کشور برای خدمات به زائران خبر داد و افزود: نصب خودپردازها در مرزها و اعلام آمادگی دستگاه های نظارتی برای برخورد با سوءاستفاده‌کنندگان از زائران هم بخشی از اقدامات انجام شده است. معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در پاسخ به خبرنگار مهر در مورد احتمال ورود قاچاق و یا ورود اتباع غیرمجاز به کشور توضیح داد: تاکنون چند دستگاه گیرنده ماهواره توسط یک قاچاقچی در مرز کشف شده و یک نفر هم قصد داشت تخم گوجه‌فرنگی وارد کشور کند که در خبرها آمده بود، نارنجک بوده است. در مورد ورود افغانی ها هم باید بگویم کسانی که پناهنده بودند و کارت اقامت داشتند که تعداد آنها ۳۰ هزار نفر بود، توانستند وارد عراق شوند و در برگشت اگر غیرپناهندگان نام آنها در ایران ثبت شده باشد، می توانند وارد کشور شوند و اگر نه گذرنامه داشته باشند و گذرنامه آنها صادر نشده باشد، باید از مرز چذابه وارد شوند.  













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن