واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ آذر ۱۳۹۳ (۵:۲۵ق.ظ)
کدام نظام تخصيص يارانه ها درست است؛ نظام پرداخت يارانه هاي نقدي صحيح نيست / يارانه امروز، قدرت يارانه هاي ديروز را ندارد عضو کميسيون برنامه و بودجه مجلس گفت: حمايت هاي واقعي دولت از تمامي اقشار جامعه اعم از دهک هاي مختلف و بخش هاي توليدي و بهداشت بهترين شيوه جايگزيني پرداخت نقدي يارانه ها باشد.
قاسم جعفري عضو کميسيون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شوراي اسلامي با اشاره به پرداخت يارانه نقدي و عدم توجه به پرداخت يارانه بخش هاي توليدي کشور به خبرنگار خبرگزاري موج اظهارکرد: متاسفانه پرداخت يارانه هاي نقدي به قدري بودجه دولتي را درگير خود کرده است که اکثرا يارانه بخش هاي توليدي در اين ميان ناديده گرفته مي شود.
وي ادامه داد: نبايد فراموش کرد که مبلغ يارانه نقدي که به هر سرپرست خانوار اعطا مي شد، شايد در ابتدا مي توانست چاله اي از زندگي مردم را پُر کند اما امروز با احتساب رکود، تورم و نابساماني ها در بازار مصرفي کشور، چندان اين رقم قابل توجه نيست و با توجه به همين شرايط در پرداخت يارانه هاي نقدي کاملا مسير را به اشتباه طي مي کنيم و بايد تجديد نظري در اين خصوص داشته باشيم.
نماينده مردم در خانه ملت با اشاره به راهکارهايي براي پرداخت يارانه هاي نقدي اظهارکرد: بايد براي روش هاي نقدي پرداخت يارانه ها، روشي قابل تامل و قابل اجرا يافت ؛ تاثيرگذاري چنين روندي بر روي اقشار مختلف جامعه به خصوص بخش هاي توليدي کاملا غير واقعي است و اصلا نفعي را براي هخيچ کدام از گروه هاي جامعه ندارد.
عزيزي با انتقاد از عدم مديريت بر پرداخت يارانه هاي نقدي نيز تصريح کرد: نبود مديريت اقتصادي بر پرداخت هاي نقدي ابتدا باعث افزايش تورم و نقدينگي بالا در جامعه شد ، امروز جامعه و توليد کشور نيازمند يارانه هاي غيرنقدي و حمايتي از سوي دولت است ؛ شايد حمايت هاي واقعي دولت از تمامي اقشار جامعه اعم از دهک هاي مختلف و بخش هاي توليدي و بهداشت بهترين شيوه جايگزيني پرداخت نقدي يارانه ها باشد.
وي با اشاره به پيشنهاد دولت مبني بر حذف يارانه برخي اشخاص در استان ها و افراد خارج از کشور گفت: دولت پيشنهادي مبني بر واگذاري مسئوليت حذف يارانه هاي نقدي توسط استان ها داده است که بايد اقشار پردرآمد جامعه و ايرانيان خارج از کشور که يارانه نقدي دريافت مي کنند، از اين يارانه ها منع شوند تا باقي مانده اين اعتبار در بخش هاي هزينه اي براي سلامت و توليد هزينه شود.
اين عضو کميسيون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شوراي اسلامي تصريح کرد: در دولت قبل تاکيد شده بود که بايد در راستاي حمايت از توليد، ماهيگيري را به مردم ياد داد اما روشي که امروز در پيش گرفته ايم تنبلي را در جامعه مد کرده است و بايد براي اشتغالزايي مناسب، روش هاي پرداخت يارانه ها و صرف هزينه ها را به درستي مديريت کرد.
وي در پايان خاطرنشان کرد: امروز رويکرد اقتصاد کشور بايد به سمت ايجاد اشتغال و منتهي به توليد ملي باشد تا از رکود و تورم موجود در اقتصاد کاسته شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]