واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مسیر ورود به مرز چذابه وضعیت نامطلوبی دارد
رانندگان اتوبوس های مسافری که از سوی شهرداری اهواز و شهرداری تهران برای جابجایی زائران عتبات عالیات به کربلای معلی در مسیر مرز چذابه تردد دارند نسبت به آنچه که مطلوب نبودن جاده برای تردد ، و نیز نبود امکانات بهداشتی عنوان کردند، گلایه دارند.
کد خبر: ۴۵۷۳۸۹
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۳ - 11 December 2014
رانندگان اتوبوس های مسافری که از سوی شهرداری اهواز و شهرداری تهران برای جابجایی زائران عتبات عالیات به کربلای معلی در مسیر مرز چذابه تردد دارند نسبت به آنچه که مطلوب نبودن جاده برای تردد ، و نیز نبود امکانات بهداشتی عنوان کردند، گلایه دارند.
یکی از این رانندگان که از سوی شهرداری تهران به این منظور در این مسیر تردد دارد به خبرنگار ایرنا گفت: هشت روز است که به طور متوسط روزانه 50 دستگاه اتوبوس به صورت شبانه روزی در این جاده تردد دارند که ناهمواری جاده از یک سو و نبود امکاناتی مانند توقفگاه مناسب و سرویس بهداشتی به معضلی برای این رانندگان تبدیل شده است.
"کاوس جهانگیری" افزود: از نظر تامین مواد غذایی با توجه به امکانات موجود و نیز نذورات مردم، خدمات دهی به صورت مطلوب انجام می شود و ایستگاه های صلواتی نیز در مسیر بسیار زیاد است اما رانندگان مکان مناسبی برای پیاده و سواره کردن زائران در اختیار ندارند.
وی گفت: در محل مرز، خودروها جای مناسبی برای برگشت ندارند و علاوه بر اینکه با ترافیک شدید روبه رو هستند، آسفالت نبودن جاده در محل مرز، ناامنی هایی را برای رانندگان بوجود آورده است.
جهانگیری ادامه داد: مسیر جابجایی مسافران از سمت بستان به سمت مرز چذابه 30 کیلومتر است اما نامناسب بودن جاده باعث شده رانندگان این مسیر کوتاه را در عرض 35 تا 45 دقیقه بپیمایند.
"رضا حیدری" دیگر راننده موظف از سوی شهرداری تهران برای جابجایی مسافران به خبرنگار ایرنا گفت: شهرداری می توانست با پاشیدن مالچ یا نفت توسط چند تانکر بر روی جاده، مسیر را برای رانندگان هموار تر کند.
وی اظهار کرد: خاکی بودن جاده در محل مرز باعث بلند شدن گرد و غبار،و نیز نارضایتی رانندگان و زائران می شود.
حیدری ادامه داد: به دلیل خاکی بودن جاده در صورتی که با بارش باران روبه رو شویم به دلیل ایجاد گل و لای، تردد برای رانندگان بسیار سخت تر خواهد شد.
این راننده اضافه کرد: برای رانندگان اتوبوس ها تنها یک توقفگاه آن هم در بستان در نظر گرفته شده که از امکاناتی مانند حمام و سرویس بهداشتی مناسب برخوردار نیست.
وی گفت: آتش نشانی تنها حمامی را برای رانندگان در محل خود در نظر گفته که آن هم آب گرم ندارد و رانندگان مجبورند با آب سرد استحمام کنند.
حیدری اظهارکرد: هشت روز است که در این مسیر تردد دارم و از جمعه گذشته تاکنون به دلیل نبود آب گرم حمام نکرده ام.
بر اساس طرح شهرداری تهران و شهرداری اهواز 30 دستگاه اتوبوس و 15 دستگاه واحد شهری برای تردد زوار در نظر گرفته شده که از این تعداد، 15 دستگاه متعلق به شهرداری تهران و بقیه مربوط به شهرداری اهواز است.
رانندگان اتوبوس ها از میهمان نوازی مردم بستان برای استقبال از رانندگان و زوار تقدیر کردند.
همچنین زوار برگشتی از سمت مرز، از استقرار اتوبوس ها و وسایط نقلیه برای جابجایی آنها با وجود ناهمواری مسیر و دیگر مسایل تابعه احساس رضایت داشتند.
مرز چذابه و شلمچه ، دو گذرگاه مرزی برای تردد زائران عتبات عالیات است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 264]