واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ آذر ۱۳۹۳ (۷:۲۸ق.ظ)
مدير کل فرهنگ و ارشاد اسلامي قم: اعتلاي فرهنگ عمومي در پرتو فرهنگ اهل بيت(ع)امکان پذير است مدير کل فرهنگ و ارشاداسلامي قم گفت: اميدواريم بتوانيم با هدايت مراجع عظام و راهنمايي بزرگان اعتلاي فرهنگ عمومي در پرتو فرهنگ اهل بيت(ع) در قم ، بيش از پيش شاهد باشيم.
به گزارش خبرگزاري موج ازقم، مشاور وزير و مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي قم ، به مناسبت فرا رسيدن سالروز تشکيل شوراي عالي انقلاب فرهنگي به فرمان حضرت امام خميني(ره) اظهار داشت: تقارن اين مناسبت با همايش بزرگ بينالمللي اسلامي عاشقان اهل بيت(ع) در قالب پيادهروي اربعين در کربلاي معلي به اين معنا است که اگر دشمن ديگر ظرفيتهاي فرهنگسازي اسلام را بتواند براي مدتي کمرنگ کند فرهنگ عاشورايي و حسيني را نميتواند کمفروغ کند.
وي در ادامه با بيان اينکه خونخواه شهيدان کربلا آفريدگار متعال است، تصريح کرد: ان شاءالله فرهنگ حسيني، در دنيا گسترده خواهد شد و هم دين جدش را حفظ خواهد کرد.
حجت الاسلام و المسلمين ايزدپناه ادامه داد: در اخبار و آثار آمده است که مردم جهان در آستانه ظهور حضرت مهدي(عج) انقلاب او را با نام عاشورا و شخص حضرت را با نام فرزند حسين ميشناسند و اين بدين معناست که فرهنگ عاشورا در دنيا فراگير ميشود.
دبير شوراي فرهنگ عمومي استان قم در ادامه سخنان خود، ظرفيت عظيم شوراي عالي انقلاب فرهنگي را ميراث بنيانگذار جمهوري اسلامي امام خميني(ره) برشمرد و افزود: مقام معظم رهبري اين ظرفيت عظيم را در کشور شکوفا کرد که سند مهندسي فرهنگي کشور، شوراي تخصصي فرهنگي اجتماعي زنان، شوراي تخصصي فرهنگي حوزوي، شوراي فرهنگ عمومي و بسياري ديگر از اين امور ثمرات و دستاوردهاي پربرکت اين نهاد فرهنگي است.
مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان قم ضمن قرائت فرازهايي از کتاب فرهنگ مربوط به بيانات مقام معظم رهبري در اهميت فرهنگ در جامعه، گفت: مقام معظم رهبري فرهنگ را به هواي تازه و سالم تشبيه کرده اند که به مجموعه فعاليتها و اقدامات و خدمات کشور طراوت و انرژي ميبخشد.
وي با بيان اينکه شوراي عالي انقلاب فرهنگي با الهام از همين تشبيه طرح لزوم پيوست فرهنگي براي پروژهها و برنامههاي بزرگ کشوري و استاني را تصويب کرد، ابراز داشت: به طور مثال بر اساس اين مصوبه در قم لازم است منوريل که از مرکز شهر و از کنار حرم کريمه اهل بيت(ع) ميگذرد، شهرک فرودگاهي قم و همچنين بلوار پيامبر اعظم(ص) و امثال اين پروژه هاي بزرگ بايد پيوست فرهنگي داشته باشند.
مشاور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به تشکيل شوراي فرهنگ عمومي در استانها اين شورا را دستاورد بزرگي براي اعتلاي فرهنگ عمومي استانها دانست و گفت: دستگاه هاي فرهنگي استان کاري درخور شهر کريمه اهل بيت(ع) شهر مراجع عظام، شهر حوزه علميه بزرگ شيعه، شهر انقلاب اسلامي و شهري که بيشترين ياران حضرت مهدي(عج) از اين شهر خواهند بود، انجام ندادهايم ولي نهادها و دستگاه هاي فرهنگي قم در حد توان و امکاناتشان کارهاي خوبي کرده اند.
معاون سابق قوه قضائيه با تاکيد بر اينکه کار شوراي فرهنگ عمومي در استان قم هم سخت و هم آسان است، افزود: دشوار است چون انتظاراتي که به حق هم هستند زياد است چراکه مسئولان فرهنگي استان بايد کاري کنند تا عطر معنوي و فرهنگي وجود مراجع عظام شيعه، حوزه مقدسه علوم ديني و کرامت کريمه اهل بيت(ع)، جان و مشام زائران و گردشگران را معطر کند.
وي در ادامه اظهار داشت: قم بايد به جايي برسد که کرامت، بخشندگي، عطوفت، مهرورزي و خدمت به همنوع به گونه اي که از قم انتظار مي رود، در رفتار عمومي شهروندانش موج بزند و اين کاري بس دشوار است.
دبير شوراي فرهنگ عمومي استان قم در پايان خاطرنشان کرد: اميدواريم بتوانيم با هدايت مراجع عظام و راهنمايي بزرگان و نهادها و مراکز فرهنگي ديني قم، گامهاي مناسبي برداريم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]