واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ آذر ۱۳۹۳ (۱۸:۱۱ب.ظ)
مديرکل گمرکات استان قم: براي تسهيل بازار سطح منطقه بايدبتوانيم کالاهاي ايراني را به جهان بشناسانيم مديرکل گمرکات قم گفت: بايد افق مناسبي را در زمينه صنعت پيش روي خود ترسيم کنيم و با حمايت نمايندگان مجلس نيز قوانين دست و پاگير را تغيير دهيم.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، مديرکل گمرکات قم که در همايش تخصصي کاربردي بسته حمايتي گمرک ايران که به همت اتاق بازرگاني استان قم برگزار شد، با اشاره به اهميت اقتصادي مقاومتي، اظهار داشت: اقتصاد مقاومتي رشد و تداوم اقتصاد آسيبپذير را کاهش ميدهد، در اين راستا بايد از توانمندي بخش خصوصي بيشازپيش استفاده کرد تا به اقتصاد توانمند برسيم.
وي اقتصاد مقاومتي را به يک معنا اقتصاد متکي بر مردم و بخش خصوصي عنوان کرد و افزود: بايد ضمن توسعه صادرات از استان و کشور با استفاده از توان بخش خصوصي با يک بررسي دقيق، اقدام به آسيب شناسي و شناسايي علل کم بودن حجم صادرات از استان به کشورها و بازارهاي مختلف کرد.
احمد هاشمزاده عنوان کرد: استفاده و ترويج فرهنگ استفاده از کالاي داخلي، ابتکار به خودکفايي ملي و توسعه صادرات غيرنفتي براي تحقيق سياست ابلاغي رهبر معظم انقلاب را بايد بهدرستي شناسايي کنيم و بر اساس آن مشکلات را از بين ببريم.
مديرکل گمرکات قم با اشاره به برگزاري اين نشست، افزود: هدف از برگزاري اين نشست تشريح بسته حمايتي گمرک جمهوري اسلامي بوده که در راستاي سياست ابلاغي رهبر معظم انقلاب و در راستاي اقتصاد مقاومتي تدوينشده است.
وي نداشتن شناخت کافي از بازارهاي جهاني سبب ضعف ما در بازاريابي شده که با سادهسازي قوانين و مقررات مربوط به صادرات و سياستگذاري شايسته اين مشکل را ميتوان برطرف کرد.
هاشمزاده، خاطرنشان کرد: براي تسهيل بازار سطح منطقه بايد با ممارست فراوان بتوانيم کالاهاي ايراني را به جهان بشناسانيم.
وي با اشاره به قوانين و مقررات محدود کننده و همچنين عدم شناخت توليد کنندگان و تجار از بازارهاي هدف و بازاريابي واحدهاي دولتي به عنوان آسيب هاي صادرات استان قم، اظهار داشت: بايد با اصلاح رويه هاي موجود نسبت به ساده سازي، روان سازي و استاندارد سازي فرايند صادرات در استان اقدامات لازم را انجام داد.
مديرکل گمرک قم همچنين تصريح کرد: بايد حمايت ها و پشتيباني ها از صنعتگران و کارفرمايان واحدهاي توليدي به گونه اي باشد، که علاوه بر بازارهاي داخلي مجال عرض اندام در بازارهاي خارجي و بين المللي را نيز پيدا کنند.
هاشم زاده با تاکيد بر در پيش گرفتن يک رويکرد فرامنطقه اي در مبادلات بازرگاني، خاطرنشان کرد: بايد به گونه اي براي بحث تجارت خارجي برنامه ريزي و تدبير کرد که در افق 1404 کشور در اين حوزه علاوه بر منطقه در سطح جهاني نيز حرفي براي گفتن داشته باشد.
در اين همايش محورهاي مهم بسته پيشنهادي گمرک شامل توسعه پايدار صادرات غير نفتي و تسريع واردات اوليه واسطه اي و سرمايه اي در امر توليد، براي توليد کنندگان و فعالان اقتصادي شرکت کننده تشريح شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]