واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت: شفاف سازی در خدمات و اطلاعات بخش صنعت، معدن و تجارت دنبال می شود تهران - ایرنا - معاون مدیریت توسعه مدیریت، منابع و امور استانهای وزارت صنعت، معدن و تجارت، شفاف سازی در خدمات و اطلاعات برای تمام صنعتگران، معدنکاران و تولیدکنندگان و تجار را از اولویت های این وزارتخانه در راستای ارتقا سلامت اداری و مبارزه با فساد عنوان کرد.
به گزارش ایرنا از شبکه اطلاع رسانی تولید وتجارت ایران (شاتا)؛ علی یزدانی با بیان اینکه بکارگیری دولت الکترونیک کمک زیادی به این موضوع می کند، افزود: در اسفند ماه سال گذشته به دنبال ابلاغ آیین نامه اجرایی دولت در جهت افزایش رضایتمندی مردم و مبارزه با فساد اداری و اقتصادی کارگروه ارتقاء سلامت اداری و پیشگیری و مبارزه با فساد در وزارت صنعت، معدن وتجارت شکل گرفت.
به گفته وی؛ این کارگروه که هر دو هفته یکبار تشکیل جلسه می دهد پیگیری و اجرای قوانین "مبارزه با رشوه" و "ارتقای سلامت اداری" در کنار جلسات شورای فرهنگی، شورای امر به معروف و نهی از منکر و ترویج فرهنگ نماز انجام می شود.
معاون وزیرصنعت، معدن وتجارت یادآور شد: پس از انتصاب اعضای کارگروه یادشده توجه به شناسایی گلوگاه ها در مجموعه وزارتخانه با نظرخواهی از معاونت های تخصصی و رؤسای سازمان صنعت، معدن و تجارت استانها انجام گرفت.
وی اضافه کرد: ابتدا کارگروه در کل مجموعه وزارتخانه شکل گرفت سپس گلوگاهها را شناسایی کرده و بعد خدمات و فعالیت های ارباب رجوع را شناسایی و در نهایت و در راستای دولت الکترونیک و الکترونیکی کردن فعالیتها که مردم بدون نیاز به مراجعه به دستگاه ها بتوانند از خدمات مورد نیاز خودشان بهره مند شوند؛ را اجرا کردیم.
دبیر کارگروه ارتقاء سلامت اداری و پیشگیری و مبارزه با فساد در وزارت صنعت، معدن وتجارت گفت: مرکز نوسازی و تحول اداری وزارتخانه، این رسالت را دارد که این خدمات را شناسایی کرده و حوزه های تخصصی آنرا پس از مشورت با معاونت های تخصصی و تشکل ها اجرا کنند.
وی ادامه داد: در اجرای قانون ارتقا سلامت اداری و مبارزه با فساد؛ تغییر نام پروانه های صنعتی، صدور مجوزهای سوخت، تهیه طرح های صنعتی و معدنی، صدور پروانه کسب ایثارگران و سایر وظایفی که قبلا وزارتخانه انجام می داد پس از دستور وزیر صنعت،معدن و تجارت به انجمن ها قابل واگذاری است.
معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت افزود: در نیمه نخست امسال 14 هیأت تخلفات اداری، بدوی و تجدیدنظر این وزارتخانه را فعال کرده و حدود 76 درهیأت های یادشده پرونده مطرح و منجر به صدور رأی شده است.
یزدانی اظهار داشت: مردم، تشکل ها و رسانه ها و انجمن های تخصصی در اجرای قانون ارتقای سلامت اداری و مبازه با فساد بسیار کمک کنننده هستند.
اقتصام (1)1574**1558
19/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 204]