واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ آذر ۱۳۹۳ (۱۵:۱۱ب.ظ)
ايجاد 50 هزار شغل توسط کميته امداد فارس طي سه سال گذشته معاون اشتغال و خودکفايي کميته امداد استان فارس يادآور شد: هزينه آموزش در مراکز فني حرفه اي براي مددجوها رايگان است و توسط کميته امداد پرداخت مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج، معاون اشتغال و خودکفايي کميته امداد امام خميني (ره) استان فارس گفت: کميته امداد طي سه سال و نيم گذشته حدود 50 هزار شغل براي مددجويان خود در استان فارس ايجاد کرده که بين 75 الي 80 درصد آن ها موفق بوده اند.
سهراب روستايي با اشاره به اينکه يکي از خدمات موثر کميته امداد توانمندسازي خانواده هاي تحت پوشش است، اظهار داشت: در حال حاضر و در دهه چهارم عمر کميته امداد تغييرات اساسي و تغييرات مهمي نسبت به دهه اول کار که خدمات خود را آغاز کرد، صورت گرفته است که همان بحث توانمندسازي خانواده ها است و در حالي که در دهه 60 خدمات کميته امداد حمايتي بودند ولي الان شکل توانمندسازي به خود گرفته اند.
وي با بيان اينکه توانمندسازي يعني کميته امداد مددجويي را که در جامعه يک عنصر مصرف کننده است به يک عنصر مولد و توليد کننده تبديل مي کند، گفت: در واقع کميته امداد در حال حاضر يک دانشگاه کارآفريني است به اين دليل که سعي مي کند براي افرادي که به علل مختلف دچار مشکلات روحي، جسمي و آسيب هاي اجتماعي شده اند، اشتغال ايجاد کند.
معاون اشتغال و خودکفايي کميته امداد استان فارس با عنوان اينکه به خانواده هاي تحت پوشش در قالب هاي مختلف خدمات حمايتي، مستمري، فرهنگي و حقوقي کمک مي شود، اضافه کرد: يکي ديگر از قالب هاي خدمات، توانمندسازي و خودکفايي از طريق اشتغال و کاريابي است.
روستايي در اشاره به فرآيند ايجاد اشتغال براي مددجويان، گفت: مددجو در مرحله اول استعداد سنجي و رغبت سنجي مي شود و بعد از آن در گروه مشاوره شغلي قرار مي گيرد که مشاور کميته امداد با بررسي ها مصاحبه ها و آزمون هايي که انجام مي دهد، تيپ شخصيتي مددجو را به دست آورده و بر اساس آن محيط شغلي متناسب را براي وي تعيين مي کند.
وي با بيان اينکه متناسب با تيپ شخصيتي شغل هاي مختلف به مددجو پيشنهاد مي شود، عنوان کرد: پس از آن اگر شغل پيشنهادي نياز به آموزش داشته باشد، مددجو براي آموزش به مراکز فني حرفه اي فرستاده مي شود.
روستايي گفت: پس از آموزش بعضي از افراد بدون سرمايه جذب دستگاه ها مي شوند در حالي که لازم است بعضي از مددجويان بعد از آموزش به شکل مستقل کار کنند.
وي با اشاره به اينکه حق بيمه کارفرماهايي که مددجويان را استخدام کنند دو سال توسط کميته امداد پرداخت مي شود، گفت: سال اول 100 درصد حق بيمه و سال دوم 50 درصد حق بيمه توسط کميته امداد پرداخت مي شود.
معاون اشتغال و خودکفايي کميته امداد ادامه داد: علاوه بر اين اگر مراکز کاريابي سطح شهرستان ها مددجويان کميته امداد را به کار بگيرند به عنوان پاداش به هر کارياب 400 هزار تومان به عنوان پاداش پرداخت مي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]