تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر كس ماه رمضان يك آيه از كتاب خدا را قرائت كند مثل اينست كه درماههاى ديگر تمام قرآن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869975601




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انقلاب اسلامي روح تازه‌اي در جريان شعر عاشورايي دميد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۹ آذر ۱۳۹۳ (۱۳:۱۸ب.ظ)
عبادي: انقلاب اسلامي روح تازه‌اي در جريان شعر عاشورايي دميد مدير کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان همدان، اظهار کرد: انقلاب اسلامي ايران که با اقتدا به قيام عاشورا شکل گرفت، روح تازه‌اي در جريان هنر، شعر و ادب عاشورايي دميد.
به گزارش خبرگزاري موج، فاضل عبادي صبح امروز در همايش شعر عاشوراييان استان که در شهرستان تويسرکان برگزار شد، گفت: شهادت مظلومانه امام حسين(ع) و 72 تن از ياران باوفاي ايشان در سال 61 هجري، پس از گذشت قريب چهارده قرن، آن چنان گدازنده و سوزناک و در عين حال پر از شکوه، شجاعت و رادمردي است که نه تنها شيعه علوي، بلکه ساير فرق مسلمين و حتي آزادگان و احرار جهان به احترام آن حماسه، سر تعظيم فرود مي‌آورند.
وي با بيان اينکه از آن روز حماسي که سر مبارک امام حسين(ع) بر نيزه جاهلان بالا رفت؛ به وسيله زينب کبري(س) رسالت شهادت ايشان بر هر کوي و برزن فرياد زده شد؛ ادامه داد: پس از آن بود که عاشقان و دلباختگان حضرتش اين فاجعه دردناک و عظيم را در قالب سخنان آتشين، روايات و حکايات به وسيله شعر، ادب و هنر به نسل‌ها و قرن‌هاي بعد از خود منتقل کردند.
عبادي خاطرنشان کرد: ادبيات عرب و بعد از آن شعر و ادب فارسي با فاخرترين کلمات و دلنوازترين جملات؛ شور و شعور حسيني را در تار و پود روزها، سال‌ها و سده‌ها چنان در هم تنيد، که حسين‌(ع) و قيام به ياد ماندني عاشورا، مبدأ و منشأ تحولات اجتماعي، سياسي و فرهنگي شد.
مدير کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان، خاطرنشان کرد: شعر عاشورايي و افتخار چينش کلمات و سرايش ابيات، خود باب مستقلي در ادب و شعر فارسي‌زبان پديد آورد و اين هنر به خادم‌الحسين(ع) تبديل شد.
وي با بيان اينکه انقلاب اسلامي ايران که با اقتدا به قيام عاشورا شکل گرفت، روح تازه‌اي در جريان هنر، شعر و ادب عاشورايي دميد، تأکيد کرد: همزمان با حماسه‌هاي جاودان فرزندان غيور ملت در جبهه‌هاي حق عليه باطل، شعر حسيني و انقلابي در هم آميخت و برگه‌هاي زرين حماسه‌نگاران، خود هريک زينبي شد که از عصر عاشورا 61 هجري تاکنون، پاسدار و مروج آن حماسه جاودان بوده است.
مدير اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان تويسرکان نيز در اين همايش اظهار کرد: همايش استاني شعر عاشوراييان به ميزباني شهرستان تويسرکان به مناسبت اربعين حسيني برگزار شد.
مهدي حاجي‌زين‌العابديني با اشاره به اينکه شاعران منتخب استان همدان در اين برنامه فرهنگي و ديني شرکت دارند، افزود: شاعران در همايش شعر عاشورائيان در رثاي نهضت عاشوراي حسيني شعرهاي خود را قرائت کردند.
وي با تأکيد بر اينکه اين همايش با هدف ترويج ارزش‌ها و آرمان‌هاي ناب فرهنگ مکتب عاشوراي حسيني برگزار مي‌شود، افزود: اشاعه مکتب حسيني علاوه بر تضمين سلامت همه‌جانبه جامعه، رشد و ترقي همراه با نشاط و پويايي آحاد مردم به دنبال دارد.
حاجي‌زين‌العابديني در بخش ديگر از سخنانش به اشاره به نقش‌آفريني ادبيات حماسي در نشر و ابلاغ رويداد بزرگ قيام عاشوراي حسيني در همه دوره‌‌ها تصريح کرد: شاعران و نويسندگان عرصه قلم در انتقال و نهادينه کردن فرهنگ مکتب حسيني، کارهاي بزرگي را ارائه دادند که قابل تحسين است.
وي با اشاره به اينکه زبان هنر به خصوص شعر و شاعري در نشر و تبيين آموزه‌هاي ديني کاربردهاي تاثيرگذاري دارد؛ برگزاري برنامه‌ها و نشست‌هاي فرهنگي و هنري را در ارتقاي اين مهم اثرگذار دانست.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن