تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860463733




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعلام شرایط فروش سربازی در سال 94


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اعلام شرایط فروش سربازی در سال 94
سردار کمالی به جوانان و خانواده‌ها تأکید کرد: این مقررات برای سال 94 است و معلوم نیست مجدداً تمدید شود پس مشمولان غایب تکلیف خود را مشخص کنند.
آفتاب: جزئیاتی درباره طرح پیشنهادی برای فروش سربازی برای افراد دارای بیش از 8 سال غیبت منتشر شد.

به گزارش عصرایران، دولت در لایحه بودجه برای سال 1394، پیشنهاد فروش سربازی برای افراد دارای بیش از 8 سال غیبت را مطرح کرده است. این پیشنهاد تنها پس از تصویب در مجلس، قانونی و اجرایی می شود.

یک مقام ارشد در ستاد کل نیروهای مسلح ایران جزئیاتی را درباره پیشنهاد فروش سربازی برای افراد دارای غیبت چند ساله اعلام کرده است. او گفته است یک میلیون و 500 هزار مشمول غایب می‌توانند با پرداخت مبلغ 20 تا 50 میلیون تومان تکلیف سربازی خود را مشخص کنند.

به نوشته خبرگزاری فارس، سرتیپ دوم پاسدار سردار موسی کمالی جانشین اداره منابع انسانی در نشست خبری در مورد جریمه مشمولان غایب اظهار داشت: بنا بر مقررات، مشمولین متولدین 55 به بعد در شمول قانون وظیفه عمومی هستند و باید تکلیف خود را روشن کنند.

این مقام ارشد نظامی ادامه داد: در مقابل تکلیف عده‌ای از مشمولان غایب به دلیل حضور در خارج از کشور یا سن بالا، یا مشغله کاری و یا مسائل خانوادگی مشخص نیست و قادر به انجام خدمت سربازی نیستند لیکن نیروهای مسلح تأکید دارد که تمام مشمولان غایب تکلیف نظامی وظیفه خود را مشخص کنند لذا به منظور اجرای عدالت تصمیم گرفته شد که مشمولانی که بیش از 8 سال مرتکب غیبت سربازی هستند بر اساس بودجه 94 بتوانند با پرداخت جریمه، تکلیف نظام وظیفه خود را مشخص کنند.

سردار کمالی تصریح کرد: این افراد در محدوده سنی 27 تا 50 سال هستند و باید تصمیم بگیرند که یا به سربازی بروند یا با پرداخت جریمه، تکلیف سربازی خود را مشخص کنند.

وی با تأکید بر این مطلب که مبلغ جریمه مشخص نیست، تصریح کرد: بنا بر پیش‌بینی ستاد کل نیروهای مسلح مبلغ 20 میلیون تا 50 میلیون تومان برای جریمه این افراد در نظر گرفته شده است که بر اساس حضور در داخل یا خارج از کشور، مدرک تحصیلی و مدت غیبت محاسبه می‌شود و میزان جریمه تغییر پیدا می‌کند.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح تأکید کرد: این مسئله به عنوان فروش سربازی نیست و ما می‌خواهیم در سال 94 تکلیف تمام مشمولان غایب تعیین شود چرا که در سال 94 با مشمولان غایب برخورد جدی خواهد شد و افزایش محرومیت‌های اجتماعی را به دنبال خواهند داشت و حتی با دستگاه‌هایی که آنها را به خدمت می‌گیرند، برخورد شده و در صورت به‌کارگیری سربازان غایب برای بار اول به ازای هر سرباز غایب بالغ بر 3 میلیون و در بار دوم هزینه سه سرباز را جریمه خواهند شد.

سردار کمالی به جوانان و خانواده‌ها تأکید کرد: این مقررات برای سال 94 است و معلوم نیست مجدداً تمدید شود پس مشمولان غایب تکلیف خود را  مشخص کنند.

هم اکنون با اعلام نظر موافق ستاد کل نیروهای مسلح به نظر می رسد به احتمال بسیار زیاد، مجلس نیز به پیشنهاد فروش سربازی برای افراد دارای بیش از 8 سال غیبت موافقت کند.




تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن