تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که خدا رابشناسد ترس او در دلش می افتد و هر از خدا ترسان باشد نفسش از دنیا باز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870914678




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فروش سیم کارت به زیر 18 سال ممنوع است/ فروش فله‌ای سیم کارت تعطیل می شود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: واعظی خبرداد
فروش سیم کارت به زیر 18 سال ممنوع است/ فروش فله‌ای سیم کارت تعطیل می شود
وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات گفت : در گذشته تمام اپراتورها دردوره ای خاص شروع به فروش فله ای سیم کارت کرده اند که در آینده این مشکل به طور کامل برطرف خواهد شد.


به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران،  محمود واعظی وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت:با تلاش هایی که صورت گرفته، در آینده شرایط به گونه ای خواهد شد که در حوزه اینترنت افراد حتما پیش از ورود به فضای مجازی احراز هویت می‌شوند و کاربری با هویت نامشخص در این شبکه نخواهیم داشت و.افراد زیر 18 سال مجاز به خرید سیم کارت نیستند.

وی افزود: گاه درجعل و سوء استفاده در فضای مجازی مشکلاتی پیش آید که با احراز هویت امکان پیگیری در برای تمام این موضوعات وجود خواهد داشت.

واعظی در پاسخ به اینکه آیا این موضوع به معنای آن خواهد بود که تمام فعالیت های افراد در فضای اینترنت رصد خواهد شد اظهار کرد: ما به حریم خصوصی افراد کاری نخواهیم داشت. بلکه تلاش بر آن است که تمام افرادی که از اینترنت استفاده می کنند با هویت مشخص وارد این فضا شوند. ما به هیچ عنوان بیش از این نمی خواهیم و در دولتی که شعار آن حقوق شهروندی است قرار باشد ارتباط مردم رصد شود عمل خلاف این حقوق صورت گرفته است. علاوه بر این قصد داشتیم چنین کاری کنیم لزومی به اعلام آن وجود نداشت.

وی تصریح کرد: اکنون افراد وقتی که از تلفن استفاده می کنند با یک شماره مشخص این کار را می کنند که آن شماره معین و مشخص است و طرح ما این است که در فضای اینترنت نیز وضعیت به همین شکل باشد.

واعظی در خصوص سیم کارت های فعالی که گاه در بازار ارائه می شوند و برای خرید آن ها کاربر ملزم به احراز هویت نیست، گفت: تمام سیم کارت های موجود در بازار لازم است هویت داشته باشند و افراد پیش از خرید آن‌ها مشخصات خود را به طور کامل وارد کنند. البته در گذشته تمام اپراتورها دردوره ای خاص شروع به فروش فله ای سیم کارت کرده اند. البته این مشکل بیشتر مربوط به سیم کارت های اعتباری این موضوع کمتر شده و در آینده این مشکل به طور کامل برطرف خواهدشد.

وی همچنین گفت: در دوره ای نیز سیم کارت ها بسیار زیاد و حتی می شد هر دکه ای بدون ارائه مشخصات و احراز هویت به راحتی سیم کارت خرید اما اکنون این روند کاهش پیدا کرده است. البته نمی خواهیم به گونه ای اقدام کنیم که مردم اذیت شوند اما با این حال جلوی این مشکل گرفته خواهد شد.

وزیر ارتباطات درباره موضوع پیامک‌های تبلیغاتی و پیامک‌های انبوه گفت: اپراتورها بدون اخذ موافقت مشترک اجازه فعال کردن سرویس پیامک را ندارند، اما معتقدیم پیامک‌های تبلیغاتی وقت و ذهن مشترک را درگیر می‌کند، در این باره آئین‌نامه‌ای تهیه شده و در دستور کار مرکز فعال فضای مجازی است.

*نیمی از مکالمات بین الملل قاچاق بود

وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات درادامه تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 700 شرکت آی اس پی در حال فعالیت هستند که البته اکثر این شرکت ها شرکت هایی هستند که سالم کار می کنند و ما هم ارتباط خوبی با آن ها داریم و حتی در تلاش هستیم که در پروانه های جدید آن ها را تقویت کنیم. اما به هر حال در میان این شرکت ها برخی هم به جای ارائه خدمات به مردم کار قاچاق ترافیک انجام می دهند که ما در تلاش هستیم که ابتدا از طریق خود صنف این موضوع را پیگیری کنیم و اگر این شرکت ها تغییر رویه ندادند با توجه به آن که شناسایی هم شده اند پروانه آن ها را ابطال کنیم.

وی همچنین در خصوص بودجه 94خاطر نشان کرد:‌ امسال به دلیل برخی کمبودها دولت در بودجه نتوانستیم برنامه ریزی های خود را در حوزه بودجه عملیاتی کنیم و اکنون فکر می کنم تا به حال یک سوم آنچه ما برای بودجه سال 1394 برنامه ریزی کرده ایم، زده شده است. البته هنوز بودجه 1394 برای مجلس فرستاده نشده و این مباحث در زمان اجرایی شدن جای بحث بیشتر دارد.


انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن