واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ آذر ۱۳۹۳ (۱۰:۴۱ق.ظ)
مراکز رشد و دانش بنيان کشاورزي در کشور توسعه مييابد مدير کل دفتر تجاريسازي تحقيقات آموزش و ترويج کشاورزي وزارت جهاد کشاورزي اعلام کرد: مراکز رشد و دانش بنيان براي استفاده از تکنولوژيهاي نوين در توليد محصولات سالم و به روز توسعه مييابد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي جهاد کشاورزي استان قزوين، مجيد ولدان در مراسم رونمايي از طرحهاي تحقيقاتي جديد مرکز تحقيقات و منابع طبيعي سازمان جهاد کشاورزي استان در سالن باغستان قزوين، گفت: امروزه کشورهاي توسعه يافته با استفاده از تحقيقات و پژوهشهاي علمي توانستهاند به موفقيتهاي بيشتري برسند و ما نيز براي رسيدن به جايگاه بالاتر نيازمند توجه جدي به تحقيقات کارشناسان خود هستيم.
وي گفت: براي اين که بتوانيم يک پروژه تحقيقاتي را به خوبي شکل دهيم بايد به سمت آيندهپژوهي برويم و بر اساس نيازهاي آينده تحقيقات را شکل دهيم تا گذر زمان نيازهاي ما را تحت تأثير قرار ندهد.
اين مسوول اظهار داشت: بازگشت سرمايه در کارهاي تحقيقاتي طولاني و درازمدت است، بنابراين بايد به گونه اي حرکت کنيم تا در برنامههاي پژوهشي نيازهاي دهههاي آينده و حتي نيم قرن و ۱۰۰ سال آينده ديده شود.
مدير کل دفتر تجاريسازي تحقيقات آموزش و ترويج کشاورزي وزارت جهاد کشاورزي تصريح کرد: رشد چشمگير علمي کشور در سال هاي اخير مرهون توجه به تحقيقات است و امروز با افول برخي قدرتهاي اقتصادي، ايران اسلامي يکي از کانديدهاي رسيدن به جايگاه علمي و تحقيقاتي است که با دستيابي به علم و دانش حرفهاي زيادي براي گفتن خواهيم داشت.
وي افزود: با تلاش خستگيناپذير دانشمندان کشور در شرکتهاي دانش بنيان به دستاوردهاي ارزشمندي رسيدهايم و امروز راهاندازي ۲۰۰ مرکز رشد، رويکرد مسوولان را در حمايت از کارهاي تحقيقاتي به خوبي نمايان کرده است و در سالهاي آتي نيز اين حمايت تداوم خواهد يافت.
ولدان با بيان اين که رويکرد نظام پژوهشي و فناوري کشور توليد محتوا و نزديک کردن علم و دانش دانشگاهها به سمت توليد است، تصريح کرد: بايد در آينده به سمت توليد محتوا حرکت کنيم تا به شاخصهاي توسعه دست يابيم و مراکز تحقيقات کشاورزي استانها لازم است پاسخگوي صنعت کشاورزي باشند و نيازها را برآورده کنند.
به گفته وي، متأسفانه در صادرات؛ به ويژه محصولات کشاورزي در حال خامفروشي هستيم در حالي که بايد تکنولوژي کشاورزي را صادر کنيم تا ثروت و درآمد توليد بيشتر شود.
مدير کل دفتر تجاريسازي تحقيقات آموزش و ترويج کشاورزي وزارت جهاد کشاورزي يادآور شد: مراکز رشد کشاورزي با هدف اين که تکنولوژيهاي نوين را در اين بخش به محصول نزديک کنيم بايد توسعه يابد که اين کار ميتواند در توليد محصول سالم و کاهش هزينهها مؤثر باشد.
مرتضي روزبه، استاندار قزوين، در اين مراسم، با اشاره به ظرفيتهاي مستعد کشاورزي استان، راه اندازي و تأسيس شهرک تحقيقاتي و دانشکده کشاورزي در قزوين را ضروري دانست و اظهار داشت: با قابليتهاي موجود در استان جاي يک دانشگاه يا دانشکده کشاورزي در قزوين خالي است؛ زيرا منطقه مهم دشت قزوين با محصولات استراتژيک نياز به تربيت نيروي انساني ماهر دارد.
وي بيان کرد: توجه به تحقيقات راهکار حياتي براي نجات از مشکلات کنوني اقتصادي است و نخبگان و عناصر توليد و تحقيق بايد در حرکتي خودجوش براي کمک به اصلاح روند موجود اقدام کنند.
در اين مراسم، از ۹ طرح تحقيقاتي شاخص کشاورزي استان قزوين رونمايي شد و نمايشگاه تخصصي پژوهش و تحقيقات کشاورزي قزوين نيز توسط استاندار و مدير کل دفتر تجاريسازي تحقيقات آموزش و ترويج کشاورزي وزارت جهاد کشاورزي افتتاح شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]