واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: با هدف پیشی گرفتن از هنگ کنگ و سنگاپور؛ کره جنوبی درصدد اصلاح قوانین مناطق آزاد تجاری است پکن - ایرنا - مقامات اقتصادی کره جنوبی اعلام کردند قصد دارند با اصلاح قوانین مربوط به مناطق آزاد تجاری خود،شرایط مناسبت تری را برای سرمایه گذاری های خارجی در کشور فراهم آورند.
«لیم کیسه اونگ» وزیر صنعت، انرژی و تجارت کره جنوبی به تازگی اعلام کرده که کشورش تلاش دارد با کاهش مقررات و قوانین دست و پاگیر فرصت بیشتری به دیگر کشورهای علاقمند به سرمایه گذاری در این کشور بدهد.
وی یکی از اهداف اصلی اتخاذ این تصمیم از سوی دولتمردان کره ای را پشت سر گذاشتن سنگاپور و هنگ کنگ در این زمینه و ربودن گوی سبقت از آنان عنوان کرد.
خبرگزاری شینهوا درگزارشی به نقل از «کیسه اونگ» نوشت:سئول قرار است قوانین دست و پا گیر مناطق آزاد تجاری خودرا به حداقل برساند و این روند را تا جایی ادامه دهد که کشورهای خارجی رغبت بیشتری به سرمایه گذاری در این کشور داشته باشند.
وی گفت دولت قصد دارد با کاهش مالیات و رساندن تعرفه های کمرگی به عدد صفر، شرایط جدیدتری را فراهم آورد تا از این طریق بتواند در مبحث تجارت، هنگ کنگ و سنگاپور را پشت سر بگذارد.
اینچئون، چونگ بوک، جی نان، خلیج گوآنگ بیانگ، دریای زرد، ساحل شرقی، دایگو گیونگ بوک و بوسان هشت منطقه آزاد تجاری کره جنوبی محسوب می شود.
به گفته «پارک سون کی» مدیر کل اداره طرح و برنامه مناطق آزاد تجاری کره جنوبی، بیشتر سرمایه گذاری مستقیم خارجی در این کشور توسط آمریکا و اتحادیه اروپا صورت گرفته اما با اصلاح و تغییر سیستم کنونی، این کشور از این پس شاهد سرمایه گذاریهای بیشتر و گسترده تر خواهد بود.
وی افزود:باتوجه به اینکه کره و چین سال آینده موافقتنامه تجارت آزاد بین دو کشور را امضا خواهند کرد، انتظار می رود سرمایه گذاری مستقیم چین در این کشور نیز افزایش یابد.
مدیر کل اداره طرح و برنامه مناطق آزاد تجاری کره جنوبی معتقد است این کشور تا سال 2020 در زمره سه منطقه برتر اقتصادی دنیا قرار بگیرد.
وی اذعان داشت به دلیل مقاومت دولت های محلی، انتظار می رود در حال حاضر پیشرفت سریعی در ساخت مناطق آزاد تجاری جدید صورت نگیرد اما اظهار امیدواری کرد که این مشکلات بزودی مرتفع گردد.
امسال یازدهمین سالگرد افتتاح اولین منطقه آزاد تجاری در کره جنوبی است.
هنگ کنگ و سنگاپور به ترتیب دو کشور اول جهان از نظر آزادی اقتصادی براساس آخرین نسخه از شاخص ارزیابی نشریه مالی »وال استریت جورنال» و «بنیاد هریتج» آمریکا هستند.
هنگ کنگ و سنگاپور همچنین به دلیل داشتن رشد استثنائا بالا و صنعتی شدن سریع بین اوایل دهه 1960 و دهه 1990 مشهورند و به همراه دو کشور دیگر قاره آسیا یعنی کره جنوبی و تایوان که به چهار ببر آسیایی مشهورند به مراکز مالی پیشروی جهانی تبدیل شده اند.
داستانهای موفقیت اقتصادی آنها برای بسیاری از دولت های در حال توسعه چون مدلی استفاده می شود.
آساق**231**1597**1547
19/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]