واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس انجمن اورولوژی آسیا : از گردشگری علمی در کشور غافلیم کیش - ایرنا - رییس انجمن ارولوژی آسیا با بیان اینکه در آمد حاصل از گردشگری به اقتصاد کشور کمک زیادی می کند افزود : گردشگری علمی، یکی از راه های در آمدزایی است که ما از آن غافل شده ایم .
سید جلیل حسینی سه شنبه شب پس از پایان دوازدهمین کنگره اورولوژی آسیا 2014 به میزبانی جزیره کیش و مهمترین دستاوردهای آن پس از پنج روز برگزاری اظهار داشت : ارائه تجربیات و توانمندی های علمی اورولوژیست های ایرانی به دنیا، فراهم شدن زمینه تبادل اطلاعات علمی و پژوهشی با کشورهایی همچون ژاپن ، چین ، مالزی و اندونزی و انجام برنامه های مشترک تحقیقاتی با کشورهای اروپایی از آن جمله است.
وی آشنایی میهمانان خارجی با فرهنگ ایرانی ، میهمان نوازی ایرانیان و فضای خوب ،امنیت حاکم بر کشور را از دیگر دستاوردهای این کنگره برشمرد.
رییس انجمن اورولوژی آسیا گفت: بسیاری از سخنرانی های ارائه شده توسط متخصصان ایرانی در حوزه سلول های بنیادی و همچنین پخش جراحی های انجام شده جراحان ایرانی در کنگره بسیار مورد استقبال حاضران قرار گرفت .
این متخصص در رشته اورولوژی به برگزاری برنامه های مشترک علمی با 12 انجمن بین المللی اروپایی و آمریکایی اشاره کرد و توضیح داد : در مجموع پنج روز کنگره 120 جلسه علمی در هفت سالن مجزا برگزار شد که برخی از آنها تا سه ساعت بطول انجامید و دستاوردهای خوبی برای شرکت کنندگان به همراه داشت.
حسینی در مورد مقالات برتر این کنگره به خبرنگار ایرنا گفت : در کنگره های آسیایی به این شکل عمل نمی شود بیشتر مقالات داخلی و خارجی بررسی شدند و از بین آنها مقالاتی که از محتوای خوب برخوردار بود در جلسات ارائه شد .
وی اضافه کرد :400 مقاله به این کنگره ارسال شد ، آن دسته از مقالاتی که دارای کیفیت بالا بودند به صورت سخنرانی و مابقی که نیاز به مطالعه و تحقیق بیشتری داشت در قالب پوستر ارائه شد.
حسینی به دو دسته از گردشگران اشاره کرد و گفت : یک گروه جوان هستند و در هنگام سفر به کشورها تنها به دنبال ماجراجویی هستند ، دسته دیگر را افراد سالمند و بازنشسته تشکیل می دهد که بیشتر به دنبال آسایش و آرامش هستند و کمتر هزینه می کنند ، اما دسته دیگر گردشگران علمی شامل پزشکان ، مهندسان و متخصصان هستند که با توجه به در آمد بالای خود به هنگام سفر خوب هزینه می کنند.
رییس انجمن اورولوژی آسیا یاد آور شد : پس از سه سال برنامه ریزی و حمایت کمی که دولت از ما کرد این کنگره را برگزار کردیم این در حالی است که در کشورهایی همچون ترکیه سالانه دست کم یکصد کنگره از این نوع برگزار می شود و در آمد ارزی حاصل از آن دو تا بیست میلیون دلار برای آن کشور است که کمک بزرگی به اقتصاد آن می کند.
وی به تصویر ناخوشایندی که دررسانه های بین المللی بر ضد جمهوری اسلامی در آن سوی مرزها می شود اشاره کرد و گفت : حدود سه سال است که ظرفیت های جزیره کیش به صورت مداوم در آسیا ، اروپا و آمریکا معرفی شده که اثرات آن را به صورت دوره ای در آینده شاهد خواهیم بود .
حسینی حضور گردشگران علمی را فرصتی خوب برای ارائه فرهنگ ، آداب و رسوم و میهمان نوازی ایرانیان دانست و گفت : این افراد می توانند به عنوان سفیر، انتقال دهنده ظرفیت های ایران به دیگر کشورها باشند.
وی جزیره کیش را مکانی مناسب ،آرام و امن برای برگزاری کنگره های علمی ، تخصصی و نمایشگاه ها عنوان کرد.
دوازدهمین کنگره آسیایی اورولوژی 2014 که با حضور نمایندگانی از 26 کشور جهان از جمله کشورهای استرالیا، کانادا، آلمان، آمریکا، انگلیس، هلند، ایتالیا، سنگاپور، ژاپن، هنگ کنگ، ترکیه، اتریش، کره جنوبی، امارات و قطر که از 14 آذر ماه فعالیت خود را آغاز کرد و امشب به کار خود پایان داد.
در این کنگره آخرین و جدید ترین موضوعات علمی در حوزه های مختلف از جمله ، سرطان های دستگاه های اداری، اورولوژی اطفال، بیماری ها و جراحی های ترمیمی اورولوژی در زمینه پیوند کلیه ارائه شد.
1630**1641/668/1547
19/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]