واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۱۱ق.ظ)
رئيس دوازدهمين کنگره آسيايي اورولوژي خبر داد: برگزاري کنگره آسيايي اورولوژي در ايران، نشان دهنده پيشرفت هاي علمي ما در رشته اورولوژي است دکتر حسيني گفت: برگزاري دوازدهمين کنگره آسيايي اورولوژي در ايران، نشان دهنده پيشرفت هاي علمي ما در رشته اورولوژي بوده و فرصت بسيار خوبي است تا بتوانيم دانش اورولوژي ايران را به دنيا معرفي کنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، رئيس دوازدهمين کنگره آسيايي اورولوژي ضمن اعلام اين که هم اکنون 20 کشور عضو انجمن اورولوژي آسيا هستند، گفت: کشور ما نيز 10 سال قبل به عضويت اين انجمن در آمد.
دکتر سيد جليل حسيني انجمن اورولوژي هر دو سال يکبار کنگره اي را در يکي از کشورهاي عضو برگزار مي کند، افزود: رؤساي انجمن بعد از بررسي ميزان امکانات و توانمندي هاي کشورهاي عضو، تصميم مي گيرد که کنگره در کدام يک از آنها تشکيل شود.
به گفته دکتر حسيني کشور ما سه سال گذشته درخواست کرد که ميزبان اجراي کنگره باشد. به طوري که در يک رقابت سنگين با کشور هند، توانست نظر رؤساي مجمع انجمن اورولوژي را جلب کند و ميزبان دوازدهمين کنگره آسيايي اورولوژي شود.
وي با بيان اين که برگزاري کنگره اي با اين عظمت در هر کشوري نشان دهنده پيشرفت هاي علمي آن کشور در رشته اورولوژي است، خاطرنشان کرد: علاوه بر جايگاه علمي، برگزاري چنين کنگره هايي در ايران از نظر اقتصادي نيز امتيازهاي ويژه اي دارد چون شرکت کنندگان در واقع توريست هاي علمي محسوب مي شوند.
دکتر حسيني با اشاره به اين که دوازدهمين کنگره آسيايي اورولوژي امسال در جزيره کيش از 14 تا 18 آذر برگزار مي شود و 100 نشست علمي دارد، ادامه داد: 40 سخنران از کشورهاي آمريکا، کانادا و اروپا، 60 سخنران از کشورهاي آسيايي و 70 سخنران از کشور ايران در اين کنگره حضور خواهند داشت.
رئيس دوازدهمين کنگره آسيايي اورولوژي ضمن بيان اين نکته که اورولوژي شامل 7 رشته تخصصي پيوند کليه، سرطان هاي اورولوژي، اورولوژي اطفال، اورولوژي زنان، جراحي هاي ترميمي، اورولوژي ناباروري و ناتواني جنسي و اندويورولوژي است، گفت: در اين 7 رشته تخصصي به قدري در ايران پيشرفت داشته ايم که در مورد هيچ کدام از آنها نياز به اعزام بيمار به خارج از کشور نداريم. ضمنا متخصصان بسياري از کشور ما براي سخنراني در حوزه اين 7 رشته تخصصي، به خارج از کشور دعوت مي شوند و ارتباطات بسيار خوب بين المللي دارند.
وي با تأکيد بر اين که اين کنگره فرصت بسيار خوبي است تا بتوانيم دانش اورولوژي ايران را به دنيا معرفي کنيم، خاطرنشان کرد: در جريان اين کنگره جراحي هاي زنده توسط جراحان خارجي و داخلي از دو بيمارستان لبافي نژاد و خاتم الانبياء، انجام خواهد شد.
دکتر حسيني همچنين توضيح داد: يکي از مهمترين نکات برجسته کنگره آسيايي اورولوژي همکاري انجمن هاي بسيار بزرگ بين المللي اورولوژي با کشور ما است که اين اتفاق تا کنون در کنگره هاي آسيايي سابقه نداشته است.
وي در توضيح اين همکاري ها خاطرنشان کرد: روز اول اين کنگره 12 انجمن اورولوژي در سطح دنيا برنامه مشترک علمي برگزار خواهيم کرد. ضمن اين که با بزرگترين انجمن بين المللي بي اختياري ادراري نيز جلسه مشترک خواهيم داشت.
دکتر حسيني ادامه داد: اين کنگره حدود 30 ميهمان برجسته بين المللي دارد ضمنا تعدادي از محققان رشته اورولوژي از کشورهاي ژاپن و کانادا براي تبادل تحقيقات در زمينه هاي ملکولي و سلول هاي بنيادي با اورولوژي جوان کشور ما، به اين کنگره دعوت شده اند.
به گفته وي نکته ويژه در اين کنگره اين است که اکثر پزشکان برجسته ايراني در زمينه اورولوژي که تا به حال به ايران نيامده اند و در جايگاه خود پروفسورهاي برجسته اي در سطح دنيا بوده و صاحب کرسي هستند، اين کنگره را پشتيباني و در آن شرکت مي کنند.
دکتر حسيني در پايان گفت: کنگره آسيايي اورولوژي 2014 براي توليد کنندگان داخلي داروها و تجهيزات پزشکي اين امکان را دارد تا محصولات خود را به نمايش بگذارند و زمينه مبادلات تجاري خود را در سطح بين المللي فراهم کنند.
گفتني است در روز سوم از کنگره آسيايي اورولوژي 2014، پرچم اين کنگره جهت برگزاري کنگره سيزدهم در شانگهاي، به کشور چين تقديم مي شود ضمن اين که رئيس انجمن اورولوژي آسيا که تا به حال از کشور تايلند بود، نشان رياست را به دکتر حسيني تحولي خواهد داد و ايشان تا يک سال عهده دار ريايست انجمن اورولوژي آسيا خواهد بود.
گفتني است بيش از 300 مقاله به دبيرخانه اين کنگره ارسال شده است و از 26 کشور جهان براي حضور در اين کنگره اعلام آمادگي کرده اند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]