تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بزرگ ترين مصيبت ها، نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1847735655




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خبرهای خوب ابتکار برای محیط‌بانان |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: خبرهای خوب ابتکار برای محیط‌بانان
معاون رییس جمهور گفت: حرکت دولت در همه زمینه‌ها مبتنی بر پژوهش‌ و مطالعات است.
کد خبر: ۴۵۶۸۹۱
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۴۷ - 10 December 2014


معاون رییس جمهور گفت: حرکت دولت در همه زمینه‌ها مبتنی بر پژوهش‌ و مطالعات است.

به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار در نشست تشکل‌های زیست محیطی استان که در منطقه حفاظت شده کلدر سفیدکوه خرم‌آباد برگزار شد گفت: منطقه حفاظت شده کلدر از زیباترین مناظری است که یک پاناروما ایجاد کرده است که در دنیا چنین منظره‌ای کم‌نظیر است.

وی گفت: یکی از برنامه‌های اساسی دولت، اهمیت به محیط زیست و حفظ طبیعت ایران است که بر ماست در کنار مرتع‌داری، کشاورزی، صنعت و... طبیعت را حفاظت کنیم و محیطی سالم داشته و از این مهم در راستای پیشبرد اهداف بهره ببریم.

ابتکار بیان کرد: یکی دیگر از سیاست‌های دولت تدبیر این است که با رویکرد مشارکت و حضور فعال مردم در عرصه‌های اجتماعی و اقتصادی و حفاظت از محیط زیست به توسعه پایدار برسیم.

ابتکار با بیان این‌که حرکت دولت در همه زمینه‌ها مبتنی بر پژوهش‌ و مطالعات است، یادآور شد: با اجرای این مهم فرآیندهای دشواری را که داریم از طریق مبانی علمی حل خواهیم کرد و قطعا تصمیم‌های محیط زیست مبتنی بر دانش خواهد بود.

معاون رییس جمهور با تاکید بر این‌که نیازمند اصلاح الگوی کشاورزی و انجام پژوهش و تحقیقات در این الگو هستیم، اضافه کرد: متاسفانه به دلیل بروز مهمان ناخوانده‌ای به نام گرد و غبار، زنبورهای عسل را از دست داده‌ایم که تنها یکی از خدمات این موجود، گردافشانی است و قاعدتا تولیدات کشاورزی ما متکی به زنبور است و اگر این موجود از بین برود، ما چه باید بکنیم؟

ابتکار بر حضور دانشگاه‌ها و محققان در عرصه‌های مختلف بویژه محیط زیست تاکید کرد و گفت: در این راستا شورای پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست در سطح ملی و استان‌ها شکل گرفته و از همه دانشگاهیان دعوت می‌کنیم که در عرصه محیط زیست مشارکتی همه جانبه داشته باشند.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور جنبش علمی و فکری در بحث فرهنگ‌سازی و فناوری علمی محیط زیست را ضروری دانست و با تاکید بر این‌که این جنبش تنها از سوی دانشجویان، دانشگاهیان و پژوهشکده‌ها محقق می‌شود، تصریح کرد: هم‌چنین برای حفاظت از محیط زیست و طبیعت به یک جنبش اجتماعی با همکاری دانشگاهیان و مردم نیاز داریم و باید از این دو قشر به عنوان سرمایه‌های موثر در امر صیانت از محیط زیست استفاده کرد.

وی با بیان این‌که گردشگری طبیعی یک سرمایه اقتصادی در لرستان محسوب می‌شود، بیان کرد: در لرستان گردشگران زیادی از محیط‌های طبیعی بازدید می‌کنند و این می‌تواند منبع مهمی برای درآمدزایی اهالی این منطقه باشد.

ابتکار ادامه داد: NGO ها در گسترش فرهنگ استفاده از طبیعت و جلوگیری از آلودگی‌های زیست‌محیطی موثرند هرچند که شیوه زندگی شهری و نیمه شهری اصلا با طبیعت سازگار نیست و این NGO ها هستند که می‌توانند در اصلاح نگرش مردم و بویژه در حفاظت از حیات وحش و جلوگیری از شکاف، موثر باشند.

وی بر مشارکت مردم نسبت به حفاظت از حیات وحش و تنوع زیستی تاکید کرد و گفت: مردم باید از نعمات الهی حفاظت کنند و از این سرمایه برای توسعه گردشگری و استفاده و انتفاع اقتصادی با سرمایه‌گذاری درست بهره ببرند.

وی با اشاره به فعالیت صنعت‌گران در استان تصریح کرد: بر اساس قانون صنعت‌گران فعالیت صنعتی و اقتصادی دارند و باید با همگامی و همراهی با محیط زیست برنامه‌های خود را تدوین کنند و قوانین و استانداردهای زیست محیطی را رعایت کنند.

ابتکار گفت: ارتباط دانشگاهیان در بخش صنعت نیز می‌تواند در امر محیط زیست موثر باشد چرا که ممیزی انرژی، مصارف آب و بازیافت در چرخه اقتصادی صنعت موثرند.

معاون رییس جمهور بیان کرد: راه حل‌های بسیار خوبی در راستای بهره‌وری و بهبود بخش صنعت وجود دارد.

ابتکار با اشاره به وضعیت معیشتی محیط‌بانان اضافه کرد: تاکنون دوره آموزشی 500 محیط‌بان در کشور برگزار شده و تا پایان سال 850 نفر این دوره‌ها را می‌گذرانند.

وی ادامه داد: هم‌چنین 450 نفر از محیط‌بانان تبدیل وضعیت شده‌اند و پیگیر تبدیل وضعیت و استخدام مابقی هستیم.

وی از برگزاری یک دوره آموزشی بین‌المللی برای محیط‌بانان در سراسر کشور خبر داد و گفت: ظرف یکی دو ماه آینده افراد برگزیده از دوره‌های آموزشی برای گذراندن این دوره بین‌المللی اعزام می‌شوند.

معاون رییس جمهور گفت: با وجود این‌که بودجه دولت انقباضی بوده، اما همچنان صیانت از محیط زیست را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده تا شاهد ارتقای وضعیت محیط زیست در کشور و به تبع آن در لرستان باشیم.

اقدام ملی برای نجات جنگل‎های بلوط در حال تدوین است

ابتکار در جمع خبرنگاران نیز گفت: برای اولین بار قانون ارزیابی زیست محیطی در حال پیگیری بوده که در نوع خود قابل توجه است.

وی تصریح کرد: برای طرح‎های عمرانی، تمامی سرمایه کشور هزینه می‎شود اما بدون در نظر گرفتن ملازمات زیست محیطی تبدیل به یک معادله چندمجهولی شده که کسی نمی‎تواند آن را حل کند.

ابتکار با بیان اینکه مناطق ارزشمند حفاظت شده‎ای در کشور و ازجمله لرستان داریم، اضافه کرد: مطالعات مدیریتی بر روی این مناطق انجام شده و ظرفیت قابل توجهی نیز به شمار می‎آیند. امیدواریم با حمایت دولت برای اجرایی شدن آنها در سطح استان اقدام کنیم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: زوم‎بندی در این استان‎ها به صورت حفاظتی و توسعه گردشگری با هدف امکان بهره‎برداری جوامع محلی صورت می‎گیرد.

وی در ادامه با بیان اینکه اقدام ملی برای نجات جنگل‎های بلوط در حال تدوین است، خاطرنشان کرد: کانون‎های گرد و غبار در حال شناسایی هستند اما متأسفانه به دلیل شرایط ناامن عراق امکان پیشرفت در برنامه‎های طراحی شده در این زمینه وجود ندارد.

ابتکار اضافه کرد: گرد و غبار هزینه‎های زیادی را در بخش‎های مختلف تحمیل کرده است، برای سال 93 و 94 اعتباراتی در این بخش دیده شده و موضوع، مدنطر دولت نیز هست و لرستان نیز ویژه دیده خواهد شد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست یادآور شد: تا زمانی که طبیعت را حفاظت نکنیم شاهد آلودگی‎ها نیز خواهیم بود.

وی موضوع آب را یکی از بحث‎های مهم در هدف‎گذاری‎های دولت برشمرد و گفت: در سال 94 اعتبارات خوبی در بخش حفاظت از تالاب‎ها اختصاص می‎یابد و برنامه‎ریزی خوبی نیز در این زمینه داریم.

ابتکار درخصوص کمبود محیط‎بان نیز گفت: این کمبود مربوط به کل کشور بوده و مختص لرستان نیست. بخشی از آن را با نیروهای جدید و بخشی دیگر را نیز با آموزش نیروهای موجود مرتفع خواهیم کرد.

وی از برگزاری یک دوره آموزشی برای محیط‎بانان کشور خبر داد و افزود: هفته آینده برای اولین بار در کشور یک دوره آموزشی با حضور 500 محیط‎بان برگزار خواهد شد که دوره بسیار کاملی است.

وی به رأی‎های صادر شده درباره محیط‎بانان نیز اشاره کرد و گفت: برای هر یک از این محیط‎بان‎ها یک وکیل می‎گیریم، پیگیری‎های لازم در مراجع قضایی انجام شده که خوشبختانه رأی چند تن تغییر و رضایت شاکی نیز اخذ شده است و برخی هم در حال رایزنی برای رضایت هستند.

ابتکار با بیان اینکه استانداردهایی داریم که نگاهی جامع و فراگیر نسبت به موضوعات دارند تأکید کرد: ما نیاز به چنین مدیریتی داریم و دولت باید با برنامه معضلات را پشت سر بگذارد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست یادآور شد: نیاز است با هماهنگی و ساز و کارهای مدیریتی قوی به مرحله تحقق برنامه‎ها برسیم و در نهایت با یک نظارت و رصد قوی به یک توسعه پایدار و پیشرفت در کنار حفظ طبیعت و محیط زیست برسیم.

ابتکار با بیان اینکه همه دولت‎ها به دنبال موضوع محیط زیست بوده‎اند، تصریح کرد: این از مهمترین چالش‎ها و بحث‎هایی است که همواره مدنظر دولت‎ها قرار داشته است. ما می‎توانیم فعالیت‎های صنعتی را در استان داشته باشیم به شرطی که جانمایی و برنامه‎ریزی درستی را انجام دهیم.

دولت می‎خواهد با برنامه دانش‎پایه، اعتدال را در همه ابعاد داشته باشد

معصومه ابتکار در شورای اداری استان با بیان اینکه آمایش سرزمین مهمترین بحث در محیط زیست بوده که مبنای آن طبیعت زیستی است، ادامه داد: دولت باید مسیر تعالی و اعتلای کشور و بهبود زندگی ملت و مسیر رو به رشد کشور را تعریف کند.

وی اظهار کرد: مردم با اراده ملی، دولتی را بر سر کار آوردند که برنامه و جهت‎گیری مشخص برای اداره کشور داشت. این دولت مصمم بود حرکت برنامه‎ای را نهادینه کند، الان با تغییر رویکردها و چرخش‎ها مواجه هستیم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تأکید کرد: آنچه که دولت در دستورکار خود قرار داده یک برنامه در همه موضوعات اقتصادی، معضلات بین‎المللی و مسائلی برای توسعه کشور است و مصمم بوده با برنامه دانش‎پایه مبتنی بر خرد و با نگاه جامع و فراگیر، توازن و اعتدال را در همه ابعاد بالاخص توسعه داشته باشد و این کارها را به دور از مسائل احساسی و کشمکش‎های سیاسی انجام دهد.

وی در ادامه صحبت‎هایش به موضوع آمایش سرزمین نیز اشاره‎ای کرد و گفت: این آمایش مهمترین بحث در محیط زیست بوده که مبنای آن طبیعت‎زیستی است. پایه تمام فعالیت‎های ما ‎محیط زیست و طبیعت است؛ اقتصاد نوین تأکیدش این است که بیشتر به سمت فناوری‎های نوین برود که ارزش افزوده آن از خلاقیت و نوع‎آوری به دست می‎آید.

ابتکار با اذعان به اینکه اقتصاد سنتی داریم و باید برای آن برنامه‎ریزی مبتنی بر ظرفیت‎های زیستی نیز داشته باشم، گفت: ظرفیت‎ها را باید براساس مکان، نوع فعالیت و ضوابطی که برای آن تعریف شده، مدیریت کرد چراکه فقدان مدیریت در یک منبع و سرمایه خدادادی که می‎توان منشأ اشتغال، تولید و کارایی باشد به یک عدم توان تولید تبدیل می‎شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه افزایش فرسایش خاک، منشأ تولید گرد و غبار و از بین رفتن سرمایه می‎شود، تأکید کرد: براساس نگرش محیط زیست در سطح برنامه‎ریزی همه ظرفیت‎ها دیده می‎شود.

وی در خاتمه گفت: ظرفیت زیستی لرستان نیز دیده شده که برمبنای ظرفیت‎ها به شکل عملی بوده و منجر به کاهش آلودگی‎ها خواهد شد.

لازم به ذکر است در پایان این جلسه استاندار لرستان به عنوان همیار محیط زیست معرفی شد و تفاهم‎نامه همکاری مشترک استانداری و سازمان حفاظت محیط زیست کشور به امضاء رسید.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن