واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
گام سوم را رسانه ها بردارند وبلاگ > اسماعیلی، پرویز - اسلام هراسی و ایران هراسی، راهبرد دو گانه ای است که طی سالهای گذشته برای تصویر سازی چهره ای دروغین، خشونت طلب و افراطی از ایران اسلامی طراحی، و با هزینه های سنگین از سوی لابی صهیونیستی پیگیری شده است.
بر ملا کردن این استراتژی، خود نیازمند استراتژی دقیق؛ و نیز عملیات در حوزه سیاست بین الملل است. کاری که رییس جمهوری اسلامی ایران تا کنون با دو گام به پیش برده است و خنثی سازی بخش مهمی از پروژه های ایران هراسی و اسلام هراسی را بدنبال داشته است.
در گام اول؛ 18 دسامبر 2013 و در اولین حضور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، دکتر روحانی پیشنهاد «جهان عاری از خشونت و افراطی گری» را ارائه نمود که تحت عنوان قطعنامه WAVE بدون مخالف (با اجماع) به تصویب رسید. در آن هنگام، وضعیت منطقه متفاوت از امروز بود. رییس جمهور هشداد داده بود که اگر دولت یا دولتهایی بخواهند با استفاده ابزاری از تروریسم در صدد براندازی دولت های خاص برآیند، دیر یا زود شاهد گسترش خشونت و تروریسم خواهند بود و خود نیز به این گرداب فرو خواهند افتاد.
دیدیم که چنین شد. امسال رییس جمهور ایران اسلامی دومین حضور در سازمان ملل را در حالی گذراند که اوضاع منطقه دگرگون شده بود. بوجود آورندگان و حامیان تروریسمی که در سوریه برای سرنگون ساختن دولت این کشور حمایت شده و در سایه کشتار قد کشیده بود؛ بعد از گسترش آن به عراق، و زمزمه توسعه آن به سایر کشورها منافع و نیروها و سرمایه های خود را در خطر دیدند. عموم سیاستمداران و شبکه های خبری آمریکا وقتی از رییس جمهور سوال می کردند که «چرا به ائتلافِ ضد داعش نمی پیوندید؟» با این پاسخ روبرو می شدند که جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با این گروه خونریز و ضد بشری پیشتاز بوده و اگر کمک ایران به درخواست دولت عراق، و تلاش مردم این کشور نبود، چه بسا داعش دولت ادعاییِ خود را در بغداد بنا می کرد.
ضمنا با این هشدار جدید رییس جمهور ایران روبرو می شدند که استفاده از تروریسم به بهانه ی مقابله با تروریسم، ارتکاب اشتباهی بزرگتر است و طراحان ائتلاف نه تنها صلاحیت رهبری این مبارزه را ندارند، بلکه اهداف آنها در بمباران زیر ساختهای سوریه و چه بسا عراق، مشکوک قلمداد می شود.
رییس جمهوری اسلامی ایران روز سه شنبه و در کنفرانس بین المللی جهان علیه خشونت و افراطی گری گام دوم را برداشت. و ده پیشنهاد کلیدی برای مبارزه فوری با تروریسمِ فعال در منطقه را ارائه نمود.
در این کنفرانس شخصیت های موثر بیش از 50 کشور جهان حضور داشتند. رسانه های بین المللی نیز این رویداد را بازتاب دادند. اما منتظره است که هژمونی رسانه های بزرگ جهانی که عمدتا به سرمایه های صهیونیستی تکیه دارد، این کنفرانس را در غبار سایر رویدادها سانسور و یا کمرنگ کنند.
رییس جمهور، هم به عنوان یک روحانی مسلمان و هم به عنوان نماینده ملت بزرگ ایران گام های اول و دوم را در شکستن تصویر دروغین و دهشتناک از اسلام و ایران برداشته است. به عنوان یک روزنامه نگار معتقدم فعالان مدنی و رسانه ای ما توان آن را دارند تا با فعالیت مستمر در رسانه های رسمی و شبکه های اجتماعی «گام سوم» را بردارند و «اسلام رحمانی» و «ایران صلح طلب» را با افکار عمومی و آزاد اندیشان دنیا به اشتراک بگذارند.
کلید واژه ها: حسن روحانی - خشونت -
سه شنبه 18 آذر 1393 - 21:08:29
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]